Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoka79
tag
Hello.mi a véleményetek erről a blitzwolf termékről.most készülök venni az új lg tv-mhez hasonló árban,vagy max50-ért.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Látott/hallott már valaki LG SK5R készüléket? Nagy igények már, és ebben a kategóriában nincsenek, igazából a térhatás izgatja a fantáziámat, érdemes tenni egy próbát?
-
tarti19
senior tag
válasz
Zizi123 #6514 üzenetére
Köszönöm szépen a kiegészítést. Teljesen igazad van, valójában pont azon zenei stílusokat hallgatom, amit elsőre felsoroltál. A többi vajh keveset sajnos, pedig vannak igazán nagy élményt nyújtó muzsikák is a kevésbé játszott műfajok között is.
Mivel hosszabb távra tervezek 3-5 év akár, így megértem, ha mélyebbre kell a zsebembe nyúlnom. Az lenne számomra különösen fontos, hogy ár-érték arány egy igazán jó értékkel bírjon. Ha ez 200, 250K akkor ott legyen meghúzva a vonal.
Illetve ebben a durva melegben a PS4 játékokat is inkább egy ilyen rendszerről hajtanám meg s csak hűvösebb vagy partit igénylő esetekben venném elő a fejhallgatómat.
Így viszont már játszik a Polk Audio MagniFi MAX SR, vagy ehhez hasonló s tudású eszköz.(#6513) peti85 : köszönöm szépen neked is az ajánlás(oka)t.
-
strong333
csendes tag
válasz
pauliboy23 #6516 üzenetére
Akkor azt mondod kapcsoljam ki a sound sync et?
-
peti85
senior tag
Nekem semmi késés sincsen (legalábbis nem venni észre egyáltalán) nincsen optikai kábelen. Pana P50S10 tv-re van kötve a Polk MagniFi MAX. Nagyon szeretem a hangját, azóta sokkal több sorozatot/filmet nézek.
De általában van az eszközökben lehetőség a hang csúsztatására, hogy szinkronba kerüljön a képpel ha mégis lenne ilyen probléma. Még a UPC box is tudja. -
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Hangprojektor vásárlás előtt állok (van egy jó kis Canton sztereó rendszerem, de zavar, hogy mivel nem tudom pontosan középről nézni, így nem középről hallom a hangot...)
Kb. 120-150 ezret szánnék rá, 2.1-es rendszerben gondolkozom.
Egyetlen félelmem a késés a hangban. Ahogyan használnám: a TV-ből optikai kábelem menne a hang a soundbar-ba, esetleg a TV HDMI ARC portján keresztül lenne összekötve.Egy Sony XF9005-ös TV-m van.
Mi a véleményetek? Ne féljek a késéstől, vagy tényleg egy gyakran fennálló jelenség?
Üdv,
Coleen -
Zizi123
senior tag
válasz
tarti19 #6512 üzenetére
Azert azt jo ha tudod, hogy ezek nem elsosorban zenehallgatasra vannak kitalalva.
Termeszetesen vannak olyan zenek, amik jol szolnak rajtuk (elektronikus, duborgos, vagy hip-hop zenek), de a klasszikus, blues, jazz komoly, vagy hangszeres zenek nem. Arra sokkal jobb lenne 1 sztereo rendszer.
Mivel te nem irod, hogy milyen zenet szeretsz hallgatni, es a mozizast sem elsodleges szempontnak jelolted meg, igy megint azt mondanam, hogy 1 jobb sztereo rendszerrel lehet, hogy jobban jarnal.Viszont ha megis soundbarban gondolkozol, akkor valoban feljebb kell menni arban, mint amiket irtal.
Mivel meg a Harman Kardon Enchant 1300-ra is azt irjak, hogy bar a legjobb soundbar a piacon, csak zenere azert ez is feltetelesen hasznalhato, viszont lehet, hogy neked nem is ennyira fajtfuled van, mint ahogy a profik tesztelnek.En az emlitett arkategoriaban egyebkent meg kiprobalnam:
Polk Audio Magnifi Max (en ezt szeretnem megvenni, ha eladtam a JBL SB450-et)
Denon Heos Home Cinema HS2Ezekrol nagyon jokat irtak, de azert csodat nem kell varni toluk zenere. (filmekre brutalisan jok)
-
-
tarti19
senior tag
Szervusztok!
Szeretném kikérni a nálamnál tapasztaltabbak véleményét soundbar, hangprojektor témában.
Nem igazán tudok dönteni, még úgy sem, hogy már rengeteg kommentet visszaolvastam, de csak jobban elbizonytalanodtam.
Adott egy 20nm-es szoba, amiben nagyon sok youtube (zene, adások), spotify, PS4-ről pedig HBO go megy, illetve időnként sztereó hangzású filmekkel is operálok.Nos 150-200K-ig elmegyek szívesen, HDMI csatlakozást preferálnék, de nem gond a bt, wifi kapcsolódás sem extraként.
Elsősorban zenehallgatást részesítem előnyben, szabadidőm 80%-át ez teszi ki.
A karakteres, de még nem tolakodó mélyeket nagyon kedvelem, ezt külön szempontként s csakis különálló egységben
Láttam a Yama Yas 207-et, JBL 3.1-et Polk Command Bar-t. Ezek mind tetszenek, de valahogy úgy vélem picivel van feljebb is, amikor már tudásban, hangzásban is rendben vagyunk, de még nem szálltunk el az árakkal.
Azt is tudom hogy érdemes lenen meghallgatni őket, jelen esetben MM s talán Saturn jöhet csak szóba.Kérlek segítsetek picit kapaszkodót találnom ebben a számomra kaotikus világban.
-
Zolom89
senior tag
Hali. Jbl cinema 450et néztem ki magamnak ár olyan 100k. Van ennél jobb ebben az ár kategóriába?
-
peti85
senior tag
válasz
strong333 #6509 üzenetére
Nem ismerem a típust, de lehet hogy külön hangerőszint van a külön bemeneteknek, ezért lehet hogy más hangerővel szól. Illetve a TV-n is meg kéne nézni, lehet hogy azon lehet állítani külön BT hangerőt. Optikain a passthrough-ba megy át a hang, akkor a TV-n nem tudsz állítani hangerőt, de ha átkódolva akkor szerintem igen. Legalábbis Windows+KODI-n így van.
-
strong333
csendes tag
Sziasztok!Nemrég vásároltam egy Samsung HW-M450 soundbar ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne hogyha optikai vagy hdmi kábellel kötöm össze a Samsung 6102 típusú tv vel akkor fele olyan erővel szól mint ha bluetooth keresztül hallgatnám.Mért van ez?Kell valamit állítani?
Tud valaki segíteni? -
Grande Ale
őstag
válasz
Laca19 (a) #6507 üzenetére
Nem olyan mintha megszakadna, inkább mintha lehalkulna... Soundbar nélkül tisztán érthető az "elveszett"hang. A belinkelt hozzászólást olvasva ez a soundbar hibája lehet. HBO-GO nal is csinálta már, ott milyen kódolású lehet a hang?
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Grande Ale #6506 üzenetére
Nálam régen Digi kábelen M4 sporton volt hasonló jelenség. Én arra tippelek, hogy egy-egy tized mp-re megszakad a hang, ezt TV-n ugye szinte észre sem veszed. De optikai kábelnél kell 0.5-1 mp amíg jelet érzékel, illetve bekapcsol. Szerintem, én erre tippelek, ez történik Nálad: megszakad egy pillanatra a jel, majd következik az említett szünet, amíg újra "bekapcsol" a soundbar. Ha nagyon füleltem a TV-t, akkor hallottam egy kis "pattogást", na akkor megnyugodtam, hogy az optikai kábel ezt a jelenséget kiemeli. Egyébként másnak is volt hasonló baja SH5-el, lehet ez a típus esetleg a szokásosnál érzékenyebben reagál az ilyesmi problémára.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Egy különös jelenség van nálam, hátha tudtok segíteni:
A soundbar (LG-SH5) hangja bizonyos időközönként elhalkul tévé nézés közben, úgy kell ezt érteni, mintha leharapná a szó elejétÍ(nem tudom másképp megfogalmazni) a beszélő. Reklámok közben nagyon észrevehető. Digitális kábeltévét nézünk, a tv egy LG-C8, optikai kábellel van csatlakoztatva a soundbarhoz. Mondja pl, hogy ezt a reklámot a ... cég támogatta, akkor a támogatta hallatszik, a ... nem.
Nem tudom másképp megfogalmazni, mutattam a gyerekeimnek is, hogy nem-e én vagyok a hülye, de nem, ők is hallják.Úgy veszem észre, ahol a hangra mpeg-et ír a tévé, annál fordul elő, de ebben nem vagyok biztos, a csatornák zöme ilyen, néhánynál van csak Dolby Audio. Lehet ez az ok?
Vagy más nem vett még észre ilyet? Soundbar nélkül nem csinálja ezt, akkor nincsenek elhalkulások, szerintem nem a tévé a ludas...Mi lehet ez?
-
Vitee
aktív tag
válasz
slawter #6503 üzenetére
Mire gondolsz, nem volt hangod?
Nekem se működik a projektor - soundbar megoldás. A medialejátszómhoz kellett vennem egy HDMI splittert, ami a media boxnak csinál két kimenetet, így az egyiken megy a hang a soundbarba a másikon a kép a projektorba. Így működik a dolog nálam. -
AL
addikt
válasz
slawter #6503 üzenetére
Szia ! Ha ez a Te projektorod Yamaha 2700
, akkor ehhez nem kell külön erősítő, minden hangformátumot és képfelbontást tud kezelni. Van 3 HDMI bemenete és 1 ARC - os HDMI kimenet.
Arra vigyázni kell, hogy ezeket csak minden berendezés áramtalanítása után szabad dugiszálni.
A használati utasítás szerint próbáld meg a beállításokat megcsinálni. Képfelbontás ( ha jól látom a projektor FHD ) , hangbeállítások, stb. Jó a képernyőmenüje . Üdv. -
slawter
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a Yamaha 2700-ast rákötni az Optoma 142x projektoromra (lehetőség szerint kihozva belőle a maximumot)
Milyen erősítőt, esetleg más megoldást javasoltok 30000-50000ft körül, ami megfelelne a célra? -
strong333
csendes tag
Sziasztok!Nemrég vásároltam egy Samsung HW-M450 soundbar ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne hogyha optikai vagy hdmi kábellel kötöm össze a Samsung 6102 típusú tv vel akkor felé olyan erővel szól mint ha bluetooth keresztül hallgatnám.Mért van ez?Kell valamit állítani?
-
rebelinside
tag
Sziasztok!
Belépő szintű soundbart keresek, Bluetooth kapcsolattal, vezeték nélküli mélynyomóval, minél olcsóbban olyat, a.i már elfogadható szintet képvisel. Nincsenek extra elvárásaim, főleg zene hallgatásra kell kisbabának, és helyenként sorozat/filmnézésre, de arra elég volt nekem a tv beépített hangszórója is.
Eredetileg egy LG Sj2-est néztem ki, de ma meghallgattam egy Sj2-es után egy sj4-est is, és az annyival jobb volt, hogy még annyit hajlandó vagyok rá áldozni. Úgy láttam a fórumon,hogy ez már ajánlott típus, mit gondoltok róla? Ebben az árkategoriában (max 50k) van más,ami jobban megéri?
Köszi a segítséget!
-
Fritz Teufel
addikt
Egy Sony HT-CT290/HT-CT291 2.1 hangprojektort használok LG 49SK8100PLA-val HDMI ARC kábellel összekötve. Az a problémám, hogy a mélynyomó nem szól. Illetve néha egy-két YouTube audió teszt videóval halkan szól. Nem figyeltem, hogy milyen hangkódolás mellett, de mindegyiknél kellene működnie. Ha a két készülék bluetooh-szal van összekötve, akkor minden további nélkül működik. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Össze-vissza próbáltam már állítgatni a projektort, de sehogyan sem akar sikerülni. Igaz, visszajelzés nélkül, hogy mi aktív, mi van bekapcsolva vagy mi nem, nem könnyű. Hogyan a bánatban tudnak ilyen hangsugárzókat gyártani?? Legalább akkor egy szoftver lenne hozzá :s
Volna valakinek ötlete, hogy mit kellene beállítanom? Vagy próbáljak hdmi kábelt cserélni? Korábbi LG modellel, 4 éves tévével működött...
Előre is köszönöm az ötleteket! -
Zizi123
senior tag
válasz
sz.atesz89 #6496 üzenetére
Inkabb ez:
https://www.denonmarkabolt.hu/hu/MM/Markak/DENON/HEOS/HEOS_HOME_CINEMA_HS2Sokkal-sokkal tobbet tud.
-
sz.atesz89
tag
Ezen gondolkoztam van valakinek róla tapasztalata ?
https://www.denonmarkabolt.hu/hu/MM/Termekek/HAZIMOZI/SOUNDBAR_RENDSZER/HEOS_HOME_CINEMA
-
pomk
őstag
válasz
sz.atesz89 #6494 üzenetére
Csak 9 hozzászólást kellett volna vissza görgetni...
-
sz.atesz89
tag
Üdv! Plz valaki ajánljon nekem TV-hez, hangfalszettet.
Filmnézésre, PS4-ezésre, Netflix,HBOGO stb... re használnám
Mondjuk 150 ezerig.
Ilyen tv-hez sony kd 49 xf 8505
Köszi előre is! -
peti85
senior tag
-
tamas927
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Q6GN mellé vettem egy K335-öt. Bt-n használom, de 10ből 7x nem kapcsolódik be a cucc ha a tv-t bekapcsolom (kikapcsolni kikapcsol legtöbbször). Be van kapcsolva a POWER LINK.
Mi lehet a probléma? Vagy inkább kössem össze vezetékkel és tuti jó lesz?Köszönöm
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni
Adott egy projektor, egy médialejátszó és egy soundbar.
A gépek: Benq W2000 - Mibox 3 - Magnat SBW250.
Eddig úgy voltak összekötve, hogy a projektor és a soundbar optikaival egymáshoz, a médialejátszó pedig HDMI kábellel a projektorral. Így minden működött flottul.
Vettem egy új projektort amin nincs optikai csatlakozási lehetőség.
Itt lenne szükség a segitségetekre, hogyan kössem össze őket?
A soundbaron van HDMI ARC kimenet és 3 HDMI bemenet.
A projektoron 2 HDMI bemenet amiből az egyik MHL-es és ARC-ot nem tudja, vagy nem is szükséges neki, elég ha a SB tudja?
Ezt hogyan kötnétek össze, hogy megszólaljon?
Médialejátszó - soundbar - projektor?
A hang tud késni ilyen összekötésnél? Vagy ilyenkor nem fordul elő?
Nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.Előre is köszönöm.
-
blackydan
senior tag
válasz
szucsjanek #6488 üzenetére
Köszi, rákukkantok az általad ajánlott modellre
-
szucsjanek
csendes tag
válasz
blackydan #6487 üzenetére
Az LG SJ4-nek én is bedőltem, mert sok helyen jókat írnak róla, de ez csak az ár-érték arány miatt lehet igaz szerintem. Én most vittem vissza egyet, mert sajnos nagyon doboz hangja van a magasnak, de az igaz, hogy nem tudom, hogy a hasonló árú cuccok hogy szólnak.
Mindenesetre úgy voltam, ha már veszek akkor az használható legyen, úgyhogy visszavittem és hoztam egy Samsung HW-N550-et, mert most normális akcióban van...
Hangminőségben ég és föld... ezen szépen szólnak a magasabb tartományok is, és jóval több anyag is van a szerkezetben. LG tv-vel szépen összedolgozik.
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony XF8305-ös tv-t, ehhez szeretnék nézni valami soundbart. A keret max 60 ezer lenne, sok elvárásom nincsen, jobb minőségű filmek alá (4k) kéne valami normálisabb hangot produkálnia egy 23 nm-es nappaliban. Kedvelt márka nincsen bár az lg sj4-ről aránylag jókat olvastam eddig. Kifejezetten zenét nem innen fogok hallgatni, arra már van egy jól bejáratot szett. Esetleg annyit tudjon, hogy tv bekapcskor elinduljon a soundbar is, részemről nem is kell több
A segítséget előre is köszönöm!
-
pomk
őstag
A Yamaha YAS-207-et nagyon ajánlom! És tud DTS-t is.
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Mivel helyhiányban vagyok, de szeretem a jó hangokat TV-n, házimozin, ezért soundbar vásárlása felé hajlanék...
Van egy full alap kompakt Sony házimozim, kis kocka hangszórókkal, passzív méllyel, DD5.1 és DTS erősítővel.
A surround hangszórókat már újabban nem is teszem ki, így sem látszok ki a kábelekből.
Számítógépről nézek .mkv tartalmakat, UPC kábel TV és újabban Netflixem van.
Meghallgattam egy JBL Bar 3.1-et egy áruházban és megtetszett. Nyilván nem lesz akkora a tér, de ez pill. nem annyira szempont, mintsem, hogy jól szóljon a hang.
150k körül van valami másik alternatíva, ami jobb lehet, esetleg valakinek tapasztalata, hogy mi felé orientálódjak inkább?
szerk. úgy néztem nem tudja a DTS-t...lehet akkor felejtős
-
AL
addikt
válasz
pauliboy23 #6481 üzenetére
Szia ! Akkor tanultam valami újat, mert biztos voltam benne, hogy csak az ARC ( HDMI ) csatlakozás, ami ilyen funkciókkal kompatibilis. A Jó Pap Holtig Tanul. Üdv.
-
RexpecT
addikt
válasz
Laca19 (a) #6475 üzenetére
Nálam Samsung TV és LG SJ4 HDMI ARC-on keresztül összekötve működik a ki-bekapcsolás és a hangerő vezérlés is.
-
peti85
senior tag
válasz
Laca19 (a) #6478 üzenetére
Ez csak a ki-be kapcsolást írja optikai kábelen, ezt a Polk soundbar is tudja a Pana TV-vel. Vagy az LG Sound Sync-ről van szó? Vezérli letakart IR vevővel a TV távirányítója a soundbar hangerejét?
Elhiszem hogy így van és egy tök jó ötletnek/funkciónak tartom! Csak nem tudom miért nem szabványosítják ezeket a dolgokat!?Illetve tudom, csak undorító ez az üzletpolitika...
-
Laca19 (a)
aktív tag
Itt van a soundbar használati útmutatójából részlet.
Ha letakarom a sb távirányító vevő részét, akkor is vezérli a TV távirányítója optikai csatin keresztül. Régebben valaki feltételezte, hogy BT-on keresztül vezérli a TV, mert ilyen nincs. Hát ez ott bukik, hogy olyan TV-vel is működik a dolog, amelyiken nincs is BT. -
bnorci71
addikt
-
peti85
senior tag
válasz
Laca19 (a) #6475 üzenetére
Nem a TV távjának a jeleit ismeri (mármint alapból, hiszen egy márka) és azért működik együtt? Egyáltalán nem kötekedés, tényleg érdekel a miértje.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Annyiszor kilett már ez beszélve, hogy az alap funkciók működhetnek márkán belül: ki-be kapcsolás, illetve hangerő fel-le emelés. Nálam LG-k között működik (elismerem nem mindegyik között, de akkor is működhet), de mintha írta volna itt már valaki, hogy Samsungnál nála is működik.
-
bnorci71
addikt
Üdv Mindenkinek!
Yamaha YAS-105
most vettem itt a Ph-n
A kezelési szerint be lehet állítani, hogy automatikusan kikapcsoljon. Csak az a gond hiába csinálom azt amit a kezelési ír már amennyire hiányos angolom és a gugli alapján kisilabizáltam a Tv ki/be kapcsolására semmi nem történik
Kikapcsolt állapotban 3mp-nél többet nyomom a távirányítón a Mute gombot. Az állapotjelző is ki/be kapcsol ahogy a kezelésibe van, de mégse
Optikán van a Tv-hez csatlakoztatva.
Valamit elnéztem vagy rosszul értelmezek?
Valakinek nincs magyar nyelvű kezelésije véletlenül, neten nem találtam. -
ReveLo
kezdő
Sziasztok!
Van valami tippetek, hogy melyik falikonzol a jó hangrendszer rögzítésére falra tv alá?
Mélynyomó nélküli típusra gondoltam.Köszi előre is!
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
Sokat olvasgatva itt a fórumon, illetve az igényeimet, pénztárcámat kielégítő soundbart választottam egy Yamaha YAS-207 személyében. JBL 3.1 és Jamo SB40 volt még az alternatíva 150k-ig bezárólag. Fadobozos Sony 5.1-et váltott a csatlakozások hiánya Bluetooth támogatás és egyéb hiányosságok miatt. Voltam meghallgatni mind a 3-at de végül az ár győzött...Ugyanis a Yamahát sikerült új de csomagolás sérülten beszereznem 75k-ért ami a többi versenytárs felébe került így.
Pár napja nyúzom de abszolút meg vagyok vele elégedve szolgáltatásokban, hangzásban. Ami nagyon nem mindegy az a minőség és az hogy milyen bemeneten hallgatja az ember. Vezeték nélküli forrásból még Youtube zenék is sokkal gyengébben szólnak mint optikán összekötve, de azért amikor egy jobb minőségű FLAC koncert felvétel megy az rettentően jól és nagyon tisztán szól. Filmek szintén nagyon jók nem hiányzik a két hátsó hangszóró Nekem még DTS-nél sem de ez szimplán csak szubjektív vélemény. A hozzá tartozó applikáció is teljesen használható, még az ARC funkció hátra van HDMI kábel hiányában, de valamelyik nap azt is beszerzem.. Egyébként a Jamo SB40 is nagyon szépen szólt amikor voltam megnézni tényleg ajánlott számításba venni ebben a kategóriában mert a sub mérete ellenére elég jót szól. Viszont Nekem így ezért az árért azt hiszem nem is kellett gondolkodnom a többin mert a Yamaha egy kiváló termék csak ajánlani tudom még 120-ért is. -
peti85
senior tag
válasz
Zizi123 #6462 üzenetére
Én is ezeket nézegettem, végül a Polk MagniFi MAX lett a befutó és abszolút elégedett vagyok. Néha használom zenére is, arra is jó szerintem. Többen írták hogy soundbar nem zenére van és ez igaz is, mert tény hogy ha csak zenére kéne biztos nem ezt (mármint soundbart) választom. Viszont Te az SR 5.1 verziót írtad, de annak vannak hátsó hangszórói, amire meg nincs helyed. Szóval a simát keresd. Vagy ha SR-t veszel, jó áron átveszem a surround-okat
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Lecserelnem a JBL SB450-es soundbaromat, mert van ra alkalmi vevo. Bajom igazabol nincs vele azon kivul, hogy a Sony TV kikapcsolt allapotban is bekapcsolgatja 15-20 percenkent.
A hangja nagyon rendben van filmek alatt, zenevel is eleg jo.
Tehat a kerdesem az volna, hogy most milyen soundbar a bestbuy 200eFt kornyeken?Nagy igenyeim nincsennek:
Nagyon jol szoljon!
Filmnezesre, zenecsatorna es zenehallgatasra is volna hasznalva.
Csak soundbar + melynyomo hatso hangszorokra nincs helyem.
Oriasi szolgaltatas igenyem nincsennek. Ha nem tud semmi + szolgaltatast (multiroom, multicast, Spotify, Tidal, Chromecast stb....) az sem gond. Persze ha tud, az jo. A legfontosabb a minoseg.Igazabol eddig meg csak magyar tesztoldalakat nezegettem, es eddig ezeket neztem ki:
Denon HEOS Homecinema HS2
Yamaha MusicCast BAR 400 (YAS-408)
Polk Audio MagniFi MAX SR 5.1
Jamo SB40Ezek kozul van esetleg tapasztalata valakinek valamelyikkel?
Esetleg barmi mas ezeknel jobb otlete valakinek?Koszonom elore is.
-
peti85
senior tag
válasz
Caranita #6459 üzenetére
2 percet töltöttem a problémával és meg is van a megoldás:
- Böngészőbe beírod: samsung.hu
- ott kiválasztod a "Terméktámogatás" menüt
- beírod a típust (ami szerintem K335 és nem amit Te írtál), kiválasztod at egyetlen találatot
- és már ott is vannak a kézikönyvek.
Csak a legkisebb méretű "Gyors útmutató"-t nyitottam meg, de annak is ott van a 13. oldalán hogyan használható idegen márkájú TV távirányítójával. -
Caranita
aktív tag
Optikával van összekötve.
Samsung TV-vel ment az, hogy a TV ki és bekapcsolására reagált a soundbar.
Illetve ha bluetoothon ment, akkor a TV távirányítójával lehetett a hangot változtatni
Most jelenleg simán átmegy a hang, de kel a külön távirányító a soundbarhoz, meg ki be kapcsolgatni
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy LG 55UK6950-es TV-t.
Van egy Samsung KW-335 soundbarom, amivel elégedett vagyok, de sehogy se tudom normálisam összehozni.
Eddig Samsung TV-vel ment az autolync meg surround sound, itt meg semmi.Van valakinek tippje mit csináljak?
Vagy adjam el/cseréljem el a soundbart?
-
AXisBOLD
addikt
hello
YAMAHA ATS-2070-el valakinek tapasztalata?
ez kifutó modell?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mostanában sok problémánk akadt filmek hangjával, valószínűleg a régi Sony már nem tudja azt amit kellene. Sok film DTS-es, ezért az effektek robbannak, a szöveg meg halk.
LG TV-nk van jelenleg, WebOS-es.
A kérdés, hogy ezeket néztem, mi a véleményetek róluk ?
LG SJ2, Sharp HT-SBW110. Árban 40 fölé nem nagyon akarunk menni. Lakótelepi szoba, 3,5m x 5m.
Köszi előre is ! -
Dobi 562
addikt
Koszi a valaszt!
Valoszinu a TV hibaja egyebkent. Rajottem, hogy azota van gond miota bedugtam egy pendrive-ot a TV-be, arrol neztunk filmet.
Ha a pendrive be van dugva akkor a soundbarnak elmegyek a hangja 20-30 perc utan akkor is ha nem a pendrive-rol nezunk filmet.
Ha a pendrive nincs becsatlakoztatva akkor minden mukodik rendesen. Nem nagy hiba, csak kicsit bosszanto. A TV-vel volt mas bajom is egyebkent, teljesen biztos vagyok benne hogy o lesz a hibas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest