- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Mivel helyhiányban vagyok, de szeretem a jó hangokat TV-n, házimozin, ezért soundbar vásárlása felé hajlanék...
Van egy full alap kompakt Sony házimozim, kis kocka hangszórókkal, passzív méllyel, DD5.1 és DTS erősítővel.
A surround hangszórókat már újabban nem is teszem ki, így sem látszok ki a kábelekből.
Számítógépről nézek .mkv tartalmakat, UPC kábel TV és újabban Netflixem van.
Meghallgattam egy JBL Bar 3.1-et egy áruházban és megtetszett. Nyilván nem lesz akkora a tér, de ez pill. nem annyira szempont, mintsem, hogy jól szóljon a hang.
150k körül van valami másik alternatíva, ami jobb lehet, esetleg valakinek tapasztalata, hogy mi felé orientálódjak inkább?
szerk. úgy néztem nem tudja a DTS-t...lehet akkor felejtős
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Van itt valakinek JBL Bar 5.1-e? Az akksik mintha nem töltenének fel eléggé, egy éjszaka szünet (töltés) után nem bír ki egy 2 órás filmet...
Bolti bemutató darabot vettem olcsósítva, kb 2 hónapja még bírta rendesen, igaz masszívan volt használva azóta...
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Acheron #6692 üzenetére
A JBL 5.1 hátsó hangszóróinak fullos vezetékmentessége főnyeremény... nálam az egyik a belső ablakkönyöklőre, másik a nagy kanapé szélére van hanyagul odahelyezve, aztán mozi után 5mp visszapattintani őket a helyükre. Szól mint az állat, tény, zenére nem ideális, de nem rossz. Mozi alatt viszont még a zenék is ütősen szólnak, ugye a tér itt kiszélesedik szépen
-
Chalez
őstag
válasz Hurkaleves #6726 üzenetére
Elvileg 10 órát bír, de én éjszakánként felteszem mindig, aztán kész, kb. 10mp-es meló
-
Chalez
őstag
válasz remanium2001 #6873 üzenetére
JBl-ék a mélyládát túltolták, összedönti a lakást, ha nem tekered le... Egy 5.1 tulaj vagyok
-
Chalez
őstag
Hidd el, jó ez így, volt nekem is házimozi rendszerem 5.1-es, kábel mindenhol, ez ahhoz képest maga a felüdülés és a kényelem. Soundbarról beszélünk, nem kimatekozott különálló hangfalas házimoziról
Nagyon jól kijön a tér így is, persze kis kompromisszum készség nem árt -
Chalez
őstag
válasz szasza0608 #7206 üzenetére
Nincs elég hely a szobában, vagy nem akar az ember kábelhegyeket kerülgetni, esetleg nem akar kábel elvezetéssel foglalatoskodni... De azért szeretne térhangzást. Kompromisszumot lehet kötni. Pl az Én JBL Bar 5.1-em hátsó hangszórói full akksival mennek, semmilyen kábel nem kell hozzá, lecsatolom a főegységről, és oda teszem, ahol van hely. Kész a térhangzás.
-
Chalez
őstag
válasz Snoop27 #7225 üzenetére
Meg igen, igazából mozizásra jobb, mint zenét hallgatni, de az is tűrhető. Panelban lakom, fél hangerőn már dübörög minden, úgy, hogy a mélynyomó is kb. a negyedére le van véve.
A kis sourround dobozokkal tök jó teret ad, vezetékmentesen. Abszolút kényelmes, és praktikus. Azért egy jó 5.1 házimozi jobban szól ez tény, de nem véletlenül vettem én is ezt. 170 volt bemutató darabként, egy komplett házimozi ami tényleg jó, szerintem jóval drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest