- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
SoundBar vásárlásán töröm a fejem a jelenlegi Sony HT-SL55-öt vátaná, amivel egyébként meg vagyok elégedve de szolgáltatásaiban már egy kicsit elavult.
Eddigi kiszemeltem JBL 3.1 volt viszont most hogy látok 100 körül Samsung N650-et kicsit elbizonytalanodtam.
Az utóbbit még nem volt szerencsém meghallgatni. Zene, Játék, Film amire használva lenne viszont hangzásban nem szeretnék visszafelé menni a jelenlegi rendszerhez képes, mélyek tekintetében sem. Ha valaki esetleg egy kis irányvonalat adna megköszönném. -
Hanok
senior tag
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
Sokat olvasgatva itt a fórumon, illetve az igényeimet, pénztárcámat kielégítő soundbart választottam egy Yamaha YAS-207 személyében. JBL 3.1 és Jamo SB40 volt még az alternatíva 150k-ig bezárólag. Fadobozos Sony 5.1-et váltott a csatlakozások hiánya Bluetooth támogatás és egyéb hiányosságok miatt. Voltam meghallgatni mind a 3-at de végül az ár győzött...Ugyanis a Yamahát sikerült új de csomagolás sérülten beszereznem 75k-ért ami a többi versenytárs felébe került így.
Pár napja nyúzom de abszolút meg vagyok vele elégedve szolgáltatásokban, hangzásban. Ami nagyon nem mindegy az a minőség és az hogy milyen bemeneten hallgatja az ember. Vezeték nélküli forrásból még Youtube zenék is sokkal gyengébben szólnak mint optikán összekötve, de azért amikor egy jobb minőségű FLAC koncert felvétel megy az rettentően jól és nagyon tisztán szól. Filmek szintén nagyon jók nem hiányzik a két hátsó hangszóró Nekem még DTS-nél sem de ez szimplán csak szubjektív vélemény. A hozzá tartozó applikáció is teljesen használható, még az ARC funkció hátra van HDMI kábel hiányában, de valamelyik nap azt is beszerzem.. Egyébként a Jamo SB40 is nagyon szépen szólt amikor voltam megnézni tényleg ajánlott számításba venni ebben a kategóriában mert a sub mérete ellenére elég jót szól. Viszont Nekem így ezért az árért azt hiszem nem is kellett gondolkodnom a többin mert a Yamaha egy kiváló termék csak ajánlani tudom még 120-ért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Rendőrségi feljelentés
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest