- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Elmentem ma az audiophil szalonba a camdridge audio tvb2 kipróbálni, nos borzasztó doboz hangja van. Szerencsére az eladók nagyon jó arcok (ajánlom mindenkinek a boltot), így ajánlották a tv2-t helyette, ami egy vékonyka kis sb helyett egy erősítő formájú doboz, ahol elől vannak a cincogok, az aljában meg a bass, na ez viszont egy remek cucc, mindez 115k helyett 70k-ért, szerintem ez best buy, a távja is remek darab, az egész cucc nagyon egyben van.
A beszédhangok nagyon tiszták, az akciók odabassnak rendesen, és még zenére is elmegy (szódával). Igaz a régi hifi rendszerem tudását nem hozza, de házimozira lowbudget megoldásnak tökéletes (lesz, majd ha megvettem beszámolok róla).
-
_t0Mi_
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat, még megyek majd egy kört!
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
pauliboy23 #5358 üzenetére
Szia!
Köszönöm a véleményt! Tegnap meghallgattam őket, az SK5 rögtön kiesett, de a JBL BAR 2.1 hangja sem volt számomra elég erőteljes.
Viszont meghallgattam egy BAR 3.1-et, az már tetszett, viszont majdnem háromszor annyi, mint az SK5. Inkább még kivárok. -
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG NB4540 hangprojektorom amivel az utóbbi hetekben nem akar kapcsolódni a laptop.
Telefonnal minden ok de ha laptopról csatlakozok akkor nem meg ki hang.
A hangkártya drivert újra raktam de semmi. Talán egy windows frissítés tett be.
Esetleg van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a gond? -
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy hangprojektor vásárlásán, ki is néztem magamnak 3 lehetséges versenyzőt.
Ezek közül, illetve a hasonló ár-érték arányú modellekből melyiket ajánljátok?Egy ilyet volna hivatott leváltani, amelynél a hátsó párt nem használom: Genius SW-HF5.1 6000
Mivel még nem igazán hallgattam ilyen hangprojektorokat, a hangereje és minősége körülbelül hol helyezkedik el ehhez képest?
Segítségeteket köszönöm!
Üdv,
Tamás -
junior11
veterán
-
Eiki
tag
Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet hallgatni a Sonos Beam tudását? Mo-n kevés helyen forgalmazzák, mégis többe kerül, minthogy meghallgatás nélkül megrendeljem. Esetleg vett már valaki? Mi a személyes szubjektív vélemény?
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Filmezéshez mediabox mellé akarok egy sbt, csak full hd, semmi xtra, most akciósan a JBL SB450 120k. Megéri ezt venni egy JBL bar 2.1 helyett ami csak 100k?
-
stubborn
csendes tag
Üdv néktek!
Az iránt érdeklődnék, hogy a hangprojektor (Samsung HW-H750) bluetooth-ra csatlakoztatható-e fejhallgató? Vagy csak bemenetként használható a bluetooth? -
Amstaff07
lelkes újonc
Sziasztok van egy samsung hw-h450 típusú soundbar om már 4 éves és nincs rá garancia, eggyik nap zenét hallgatok es hallok eggy pukkanást a mélyláda pukkant bekapcsol viszont zene kozbe nem ad hangot de nem is akarok törődni vele azt szeretném kérdezni tőletek hogy lehetne valamien aktív mélyet venni a soundbar ra? Amit rá lehet valahogy kötni? A válaszokat köszönöm
-
shift+ő
senior tag
Benevzetem erre: Philips 5160
Ezen még van 7% kedvezményem. Remélem annyit tud mint a Yamaha YAS-306 láda nélkül.
-
shift+ő
senior tag
Segítsetek!
SB vásárlás előtt állok, egyik nagyon fontos feltétel, hoyg képes legyen WiFi-n vagy vezetékes hálózaton keresztül pl. spotify-t tolni.
LG TV mellé tenném, előny ha az SB is LG, de ott jóval feljebb van az ami már nem csak BT képes.A keret 120K (az asszony 100-at tud
)
Eddig csak a Yamaha Yas-306-t találtam, de olvasva a fórumban a véleményeket ez mélyláda nélkül kevés.
Ami tetszett volna, az LG SJ-8 de az már kifutott.
-
wulfi
tag
Sziasztok.
Sony HT ZF9-ről van valakinek tapasztalata? -
Erik77
csendes tag
Zsoika köszönöm az építő jellegű válaszod!
A vásárlással mindenképp megvárom a black fridayt, hátha lenne jó árban egy Yamaha yas-207. Most 120e körül vannak, ha levinnék 90ezerre akkor beleugranék.
Erről a típusról csak jókat olvastam tesztek és felhasználói vélemények alapján is. -
goe1
tag
válasz
Laca19 (a) #5331 üzenetére
Szerintem az oldal nem hozott ki győztest, csak felsorolt 11db szerintük jó soundbart.
-
Drakk
tag
Sziasztok!
Két 5.1 soundbart nézegetek:
- JBL bar 5.1
- Polk Audio MagniFi MAX SR
A TV, filmek nézésére használnám elsődlegesen.Van a topikban olyan aki ezek közül használja valamelyiket sé meg tudná osztani a tapasztalatait?
Köszönöm a segítséget! -
q2w3
senior tag
Sziasztok,
Megérkezett a Samsung N650, írok egy kis beszámolót.
A tv egy Sony XF90amire kötve van, viszont szerencsére nagyon jól kommunikálnak együtt, tudom vezérelni a tv távirányítóval a hangerőt és ki is kapcsol amikor a tv kikapcsol. HDMI ARC-on bekötve. A soundbarba az xboxot kötöttem szépen hozza a HDR10et, hiába írták azt pár reviewba hogy nem tudja.
Amit tényleg nem tud az a Dolby Vision. Ezen kicsit meglepődtem hiszen ha a HDR10 átmegy rajta akkor a DVnek is kéne, de gondolom ez licensz gond lehet hisz egyelőre a samsung tvk se tudják. Emiatt majd közvetlen a tvbe kötöm a boxot, a tv tud DTS-t, ugyhogy nem lesz romlás hangminőségbe, hisz a soundbar se tud se DTS-HDt, se DD-TrueHD-t.
Eddig elégedett vagyok vele, nagyon szépen szól 25nmes szobát könnyen megtölt, és nagyon jól hallom végre a középső csatornán a beszéd hangokat. kicsit meglepődtem viszont, hogy beszéd kiemelés funkció nincs. Nem tudom ennek mi az oksa.
Egyébként összesen 3 módot tud a soundbar, standard, game és surround. Ezen kívül lehet állítani a felső (treble) és mély tartományt. Nekem teljesen szinkronban van a mélynyomó és a főegység.Az acoustic boom hangzást annyira nem sikerült kipróbálni, játék alatt érezni hogy kiszélesedik a hallási tartomány, de mögém már nem megy a hang. Gondolom azért is mert nálam a falak nem túl ideálisan vannak elhelyezve amiről vissza verődhetne a hang.
Összességében teljesen elégedett vagyok vele, simán hozza azt amire vásároltam, ugyhogy tudom ajánlani, akinek 3.1 a cél, és esetleg akar valami kis pluszt de nem valós 5.1et.
Egy kérdés: Ha beállítom a tvn a DTS hangot, akkor onnantól mit csinálni egy annál nagyobb formátummal? DTS Hd és társaival? nem szólal meg? esetleg ezek tartalamazzák a tömörített sávot is? vagy kevesebb sávot enged? Pl egy bluray esetén. vagy szimplán lemegy sima sztereoba mert az kompatibilis vele?Köszi a választ!
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Korábban írtam már itt, egy kisebb szobába (10m2) keresnék valami egyszerű és olcsóbb soundbart microhifi kiváltására. Többen ajánlották hogy 2.1-es rendszert nézzek, most emagnál ez a Sharp akciós, szerintetek beválhat?
-
zsoika
addikt
Szia! Több lehetőséged van. Ha olyat veszel ami átengedi azt a tartalmat amit megjeleníteni akarsz, akkor egyszerűen a GTX-SB-TV összekötést alkalmazol HDMI-vel. Ha nem tudja az átengedést(vagy túl sok neki) akkor használhatod a SZG GTX 1060 2db videó kimenetről való bekötést. 1 HDMI-ről HDMI -vel TV -be és 2 DP/HDMI átalakítóval +HDMI-vel a SB-ba. Ezekkel a kötésekkel megmarad a HD hangok lejátszásának a lehetősége ,de mivel te a SB aljáról szeretnél típust,ennek hangminőségben nem sok értelme van.
A többi kötésnél bukod a HD hangokat és csak a sima DD, DTS core, PCM megy át.
Talán választható A GTX-TV-SB hdmi verzió HDMI ARC funkció esetén.
Választhatod még a GTX-TV hdmi és TV-SB optika bekötést ,de akkor már ajánlottabb a TV-t kihagyni és a hangkártyáról egyenesen a ASUS-SB-re vinni a hangot optikával. Ekkor egyáltalán nem kell HDMI a SB-ra. -
hzcs
senior tag
Sziasztok!
Igaz itt leginkább a komolyabb (100k feletti) hangprojektorokról szólnak a bejegyzések, de azért félve megkérdezem, hogy a SAMSUNG HW-K 335/EN 2.1 rendszerhez mit szóltok? Most viszonylag jó áron van, de nem találtam róla teszteket, csak értékeléseket, azok nem rosszak. De ami igazán érdekelne az az, hogy pl bekapcsoláskor zenél/beszél-e, megjegyzi-e a hangerőt ki és bekapcsoláskor, spdif-nél automatikusan ki-bekapcsol-e.
Samsung UE37C5000 tv-hez lenne, és közben mobilos (android, bluetooth) felhasználást is szeretnék.Köszi!
Üdv -
Laca19 (a)
aktív tag
Amit ez az oldal kihoz első helyezettnek (Sam MS650), azt pl hallgattuk haverommal, és kinevettük. Nagyon nem jött be. Ezért amire van lehetőség meg kell hallgatni. Amiket írtam (utolsó kivételével) azok bevált termékek, az emberek többségének tetszenek. Az igazi az lenne, ha mindegyiket legalább egy napig a saját otthonodban tudnád tesztelni, amire nincs lehetőség.
Áruházban a nagy tér miatt nehéz tesztelni, ráadásul a BT sem az igazi. A forrás is sokat számít, én most vettem egy Q30-as médialejátszót, és teljesen máshogy szól az LG SJ7-em erről, mint az eddigi LG LHB675-ös lejátszóról. Sokkal részleteseb a hang, az EQ-t is teljesen átkellett állítanom, a mély sokkal "nyugodtabb" lett, nagyon meglepődtem.
Én amúgy a trustedreviews oldalának hiszek talán a leginkább (bár vannak furcsaságok), de ott kevés soundbart tesztelnek. -
Joshi
titán
válasz
Laca19 (a) #5329 üzenetére
Pont az a probléma, hogy ahány oldal annyiféle termék a jó. Van valami nagyobb teszt ahol együtt vannak a modellek de független teszt? Pl itt is más a jó.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Én ezek között nézelődnék: (nem sorrend)
JBL Bar 2.1 - (sok mély)
LG SJ7 - nagyobb sztereo tér, mivel szétszedhető
Magnat SBW250 - Teszt - mindenhol jókat írnak róla
Samsung K551 - a K450 is nagyon népszerű, ez már egy fejlettebb széria, gondolom jobb lehetA végére pedig egy "érdekes" termék:
Edifier S70DB - főleg PC hangszórókat gyárt, azonban 110 ezerért egészen komolynak tűnik: 20 cm-es mélysugárzó, és a bar hangszórókészlete is rendben van kép -
Joshi
titán
Üdv. Érdeklődnék hogy ~100k környékén mi számít best buy-nak?
-
digitmisi
újonc
Szia!
Köszi a kimerítő választ! Sokat segítettél.
Igazából nem csak ez a 2 opció van, más is érdekes lehet. Samsung tv-m van, tehát egy N650 is szóba jöhet, bár csak a kisebbeket hallottam, amik nem igazán nyűgöztek le.
Yamaha YAS-306 + NS-SW050 szetten is agyaltam, viszont ott félek, hogy rengeteg lenne a mély, mert a rúdban is van mélysugárzó.
Na majd látom.XF9000 kilőve. Valahogy én is így gondolom...
-
válasz
flegga92 #5216 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy nem olcsóak az ilyen több HDMI-s darabok. Eleve a HDMI licensz sem olcsó tudtommal, bár ezt már a csatlakozók száma lehet nem befolyásolja, de mindegy is ez most itt végülis.
Kompromisszumot végülis lehet kötni, hogy pl csak is az Invitel doboz menne akkor a hangprojektoron keresztül, az amúgy is ritkábban használt Chromecast maradna a TV-re dugva (az akkor úgy ugye simán csak a TV hangszóróból szólna továbbra is).
Így elég lenne csak 2 db HDMI-s (egy be-, egy kimenet), olcsóbb soundbart választani (pl HW-K450), plusz valóban nem lenne szükség a soundbar távirányítójára (csak egy HDMI bemenet lenne ugye használva, tehát bemenet választáshoz sem kell a soundbar távirányító).Optikai tudom, hogy megoldás tudna lenni, de korábban volt ecsetelve, hogy modernebb eljárás HDMI-vel csatlakoztatni soundbar-t és én is belátom az előnyeit és szerencsére nem is annyira fontos a soundbar dolog, hogy ne legyek türelmes.
Köszönöm a válaszodat!----------------------------------------------------
@pauliboy23: Neked is köszönöm!
Időközben lentebb is ment a JBL SB450 ára, már 110k-ért van jelenleg Euronics-ban. -
Erik77
csendes tag
Nem jól értetted bár sejtem mi zavart össze. Az hogy a hdmi ami a vga és a tévé között van az hangot is visz. Ez igaz is, viszont a win 10-ben már szoftveresen tudok váltani a hangkimenetek között.
Nálam ez így néz ki:SPDIF OUT (Xonar sound card)
Fejhallgató (Xonar sound card)
Samsung (Nvidia high definition audio)A tévén csak akkor szólna a hang ha az utolsó váltanék. (azt a hdmi kábel miatt észleli) De én ha mozizok csak az elsőt használom (hangkártya - optikai kábel - házimozi erősítő)
-
Erik77
csendes tag
Most egy Kenwood krf-v4060d hm erősítőm van, nagyon régi darab asszem 2002 vagy 2003-as. A hangfalak meg koda 5.0. Két álló front, egy center meg a két hátsó. Szintén hasonló évjárat lehet.
-
Erik77
csendes tag
Köszönöm a válaszod! Ha jól olvastam akkor Te hdmi-vel használod az eszközeidet. Ott tudom hogy fontos pl a megfelelő kábel is (gondolom hdmi 2.0 kell) Ha nem tévedek akkor Te nem használsz már optikai kábelt.
Én pont ezért maradnék az optikánál, hiába régi technika. A gépem egy i5 7500 + gtx 1060 6gb. Szerintem ez elég erős ahhoz hogy akadásmentesen vigye a 4K HDR filmeket. Ez nekem afféle mindenes gép, ez van a középpontban, nagyon halk erre direkt figyeltem, hangszigetelt házat vettem stb. Ezen netezek, hallgatok zenét, filmezek és ritkán játszom is egy keveset.Szóval ha nem muszáj nem szeretnék még külön médialejátszót.
A Vga hdmi--n keresztül van összekötve a tévével, a hangkártya meg optikával a HM rendszerrel.
A kérdésem még mindig ugyaz lenne.. Ha vga - hdmi - 4k tévé és hangkártya - optika - soundbar, kiterjesztett win asztal, lejátszó áthúz a tévé oldalra, akkor van-e nekem szükségen 4k jelátvitel képes soundbárra?
-
Draken
őstag
Próbálok a kérdésedre válaszolni az én helyzetemmel: teljesen megegyezik a használat, kiterjesztett monitorként átteszem a 4k tv-re akár a vlc-t, akár az mpc-t. Ha 4k hdr (10 bit) a film, amit lejátszanál, akkor jön csak ki annak a lényege, hogy van e 4k hdr átengedés vagy nincs az adott SB-n. Jelenleg én is így használom, hdmi-vel (nem mindegy a kábel sem - gép>sb>tv). Nálam a probléma, hogy hiába van gtx965 a laposban, nem támogatja a hevc main 10-et, tehát a 4k hdr (ami leginkább 10bit), csak 8bites kódolást támogatja, viszont mivel 10 bitbe kell kinyomnia, ezért akadozik, proci terheltség a maxon. Kissé összetett dolognak tűnik. Ha mindenképp ilyen minőségben akarsz lejátszani filmeket, ahhoz megfelelő 4k tv és megfelelő, akár media player is kell avagy olyan gép, amiben olyan vga van, ami ezt támogatja
-
Erik77
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok túl nagy szakértő a témában szóval elnézést az amatőr kérdésért...
Tervezek venni egy soundbart hogy lecseréljem vele a több mint 15 éves házimozimat ami újkorában is csak egy nagyon belépő modell volt.
A soundbarra kb 70eft-ot szánok. Amit kinéztem az a JBL Cinema SB250. Jelenleg fullhd tévém van szóval egyenlőre azzal lenne használva. Asztali pécéről szoktam filmet nézni, kiterjesztett windows asztal a monitor és a tévé között.Mikor filmet nézek a vlc-t egyszerűen áthúzom a "tévé felöli oldalára". A pc és a hm erősítő optikával van összekötve hogy a valós DD5.1 vagy DTS meglegyen. Külön ezért vettem egy hangkártyát mert az alaplapomon csak jack volt. Viszont 1-1,5 éven belül tervezek venni 4k tévét is. Az sb250 látom hogy nem támogatja 4k passtrough-t.A kérdésem az lenne hogy amikor már megvan a soundbar és a 4k tv is, és a fentebb leírt módon használom, tehát pc - optika - soundbar, a lejátszót pedig ugyanígy áthúzom a tévére akkor van-e jelentősége ennek a 4K "jelátengedés" dolognak? Lesz-e bármiféle hátránya vagy esetleg el lesz-e csúszva a kép a hangtól? Vagy ez csak hdmi-nél számít? A soundbart nyílván nem 1 évre tervezem hanem hosszabb időre, ezért szeretném tudni h mi lesz ha időközben meglesz majd a 4k tévé is.
Ebben az ársávban tehát 70, max 80 ezer forint valami más alternatíva az SB250 helyett?
Köszönöm válaszotokat, és elnézést az amatőr helyzetleírásért. -
wulfi
tag
Sziasztok!
Kinéztem pár hangprojektort, de dönteni nem tudok, ha valakinek van tapasztalata, véleménye a felsoroltakkal kérem segítsen. Elsősorban film, sorozat nézére és játékra (Ps4 pro) kellene.
JBL Bar 5.1
Samsung HW-N650 + Samsung SWA-9000S hátsók
Sony HT-ZF9 + Sony SAZ9R hátsók
+1: Polk MagniFi MAX SR 5.1Előre is köszi a segítségeket!
-
Draken
őstag
válasz
bogdanypeter #5312 üzenetére
Ha 4k tv-d van és be van állítva a boxon a hdr(10 bit) is, akkor olyan SB-t kell nézz, amin van 4k hdr passthrough!
Ha ez nincs tervben, akkor lényegtelen ez a része. Talán LG SK5 vagy Samu M450 -
ftt
tag
válasz
bogdanypeter #5310 üzenetére
oké, én mondjuk nem fogok más helyett akciós oldalakat böngészni
-
Clever0
senior tag
válasz
bogdanypeter #5310 üzenetére
Azért azt jó lenne tudni, hogy mik az igényeid. Mélyláda kell vagy nem, mivel kötnéd össze, DTS kell vagy nem, stb.
-
ftt
tag
válasz
bogdanypeter #5308 üzenetére
ha megírnád, hogy melyek ezek ...
-
bogdanypeter
tag
Szerintetek mekyika legjobb ajánlat most 70.000Ft-ig?
-
flegga92
senior tag
-
q2w3
senior tag
válasz
digitmisi #5304 üzenetére
Szia!
Én is hasonló szituban voltam. Én most a hétvégén meghallgattam jópár soundbart ebben az árkategóriában.
Samsung MS650, JBL Bar 3.1, Sony XF9000, Yamaha YAS207, Samsung N650 .
Arra jutottam, hogy a Sony XF9000 sajnos hallhatóan gyengébb mint a többi. Próbál kihallatszani a közép, de mivel kevés a hangszórója ezért elnyomja a mélyet amikor például ének van. Lehet be volt kapcsolva valami hang kiemelés, de nekem nagyon nem tetszett a hangja. Az az érzésem, hogy ott kapsz egy mezei 2.1-et 3db hangszóróval és a pénzt a Dolby Atmos meg DTS:X kompatibilitásra fizeted ki.A Yamaha YAS 207 gyönyörűen szól ahhoz képest, viszont kicsit gyengébbnek éreztem mint a JBL bar 3.1 és Samu N650-et.
A Samu MS650 jól szól, de hiányzik nekem belőle a mély.
A JBL Bar 3.1 nagyon szépen szól, megvan pakolva rendesen és nagyon üt a mélysugárzója is.
A Samsung N650 nekem érzésre picit tisztábban szól mint a JBL Bar 3.1 és talán valamivel több részlet hallatszik ki az anyagból, cserébe gyengébbnek éreztem a basszust.Ezeket persze egy többszáz négyzetméteres MM-ben tapasztaltam ami ugye nem igazán releváns, egyedül az egymáshoz viszonyított hangjuk volt az érdekes.
Én ezt a listát állítottam fel:
Sony XF9000 < MS650 < Yamaha YAS 207 < JBL Bar 3.1 < Samsung N650 .
Sony X9000F tv-m van, így én is először a sony-t akartam venni, de sajnos nagy csalódás volt élőben meghallgatni. Amúgy kb minden media markt-ban van lehetőség ezeket kipróbálni, én ajánlom, hogy hallgasd meg, lehet neked más véleményed lenne.Összefoglalva én a Samsung N650 és a JBL Bar 3.1 között vaciláltam mert mindkettő nagyon jól szól, jobban mint a másikok és ezek közül nálam a Samsung lett megrendelve, most emag-on 135-ért el lehet hozni, JBL pedig majd talán lesz valamikor 150 alatt, de nekem a Samsung fele húzott a szívem.
Ha neked tényleg az a 2 opció van akkor én simán mondanám, hogy a JBL Bar 3.1-et válaszd, kapsz egy plusz csatornát középre amivel 5.1-es filmeknél sokkal tisztábban hallod a beszédet, talán még a 2.0-nál is felkonvertál.
Kis infó: JBL-ben 9db hangszóró van, míg a sonyban 2 db, mélynyomókat nem számolva. Azért azt gondolom, hogy ez magáért beszél. -
digitmisi
újonc
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok! Döntenem kellene:
JBL BAR 3.1 vs Sony HT-FX9000 ???
BAR 3.1-et sikerült meghallgatnom zenével, elég ütős rendszer.
Sony-t nem sikerült tesztelnem, de az adatai alapján többet tud. Valaki esetleg hasonlította már össze a 2 gépet?
Elsősorban filmezésre használnánk.
Köszi a segítséget. -
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
JBL SB 450 és LG 42LB731V kombinációhoz szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót. Ha jól gondolom a TV Bluetooth csatlakozása a távirányítón kívül semmire sem használható szóval egyszerűen BT fülessel nem tudok rá csatlakozni. Keresgéltem HDMI-s Bluetooth adaptereket első látásra nem tűnik túl biztosnak és még elég drágának is bizonyult (20-22k). Van erre valami viszonylag kulturált de árban kedvezőbb megoldás?
Köszi!
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Van egy soundbarom mélyládával, a kérdésem az lenne, hogy hol a legjobb elhelyezni a mélyládát ?
A mélyláda a Soundbar jobb oldalán van elhelyezve 1m-re és a faltól kb 15 cm-re. Nincs közel a Soundbar és a mély egymáshoz? Mi van akkor,ha egy kicsit távolabbra rakom mondjuk 3m-re és sarokba ?
Hol a legoptimálisabb a mély elhelyezése?Elöre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest