- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erik77
csendes tag
Köszönöm a válaszod! Ha jól olvastam akkor Te hdmi-vel használod az eszközeidet. Ott tudom hogy fontos pl a megfelelő kábel is (gondolom hdmi 2.0 kell) Ha nem tévedek akkor Te nem használsz már optikai kábelt.
Én pont ezért maradnék az optikánál, hiába régi technika. A gépem egy i5 7500 + gtx 1060 6gb. Szerintem ez elég erős ahhoz hogy akadásmentesen vigye a 4K HDR filmeket. Ez nekem afféle mindenes gép, ez van a középpontban, nagyon halk erre direkt figyeltem, hangszigetelt házat vettem stb. Ezen netezek, hallgatok zenét, filmezek és ritkán játszom is egy keveset.Szóval ha nem muszáj nem szeretnék még külön médialejátszót.
A Vga hdmi--n keresztül van összekötve a tévével, a hangkártya meg optikával a HM rendszerrel.
A kérdésem még mindig ugyaz lenne.. Ha vga - hdmi - 4k tévé és hangkártya - optika - soundbar, kiterjesztett win asztal, lejátszó áthúz a tévé oldalra, akkor van-e nekem szükségen 4k jelátvitel képes soundbárra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Pioneer DDJ-RB DJ pult / Keverő pult
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Rupert Neve RNHP Precision
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged