- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Amit ez az oldal kihoz első helyezettnek (Sam MS650), azt pl hallgattuk haverommal, és kinevettük. Nagyon nem jött be. Ezért amire van lehetőség meg kell hallgatni. Amiket írtam (utolsó kivételével) azok bevált termékek, az emberek többségének tetszenek. Az igazi az lenne, ha mindegyiket legalább egy napig a saját otthonodban tudnád tesztelni, amire nincs lehetőség.
Áruházban a nagy tér miatt nehéz tesztelni, ráadásul a BT sem az igazi. A forrás is sokat számít, én most vettem egy Q30-as médialejátszót, és teljesen máshogy szól az LG SJ7-em erről, mint az eddigi LG LHB675-ös lejátszóról. Sokkal részleteseb a hang, az EQ-t is teljesen átkellett állítanom, a mély sokkal "nyugodtabb" lett, nagyon meglepődtem.
Én amúgy a trustedreviews oldalának hiszek talán a leginkább (bár vannak furcsaságok), de ott kevés soundbart tesztelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest