- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Arcane S02
Azzal kezdeném, hogy nagyon elszomorít az, hogy ennek is ilyen hamar vége lett. Végre egy igazán kiemelkedő cucc, de befejezik mert drága. Szegény Riot és Netflix, sajnálom őket, hogy ennyire csóró mindkét cég, hogy erre a projecre nem futja. De ha az excel tábla azt mondja, hogy nem éri meg. Akkor nem számít a popkultúrában hagyott nyom, a díjak, a hagyatéka a sorozatnak..
Aztán folytantám rögtön azzal, hogy én imádtam a videoklippes részeket. Lassítások, effektek, brutál zene!! Zabáltam! Szerintem a Fortiche minden elismerést megérdemel ezért a két évadért. Kiemelkedőt, és felejthetetlent alkottak audiovizuálisan.
A sztori érdekes. Azért így utólag elgondolkodtató, hogy kellett e ezt ennyire mélyre, filozofikusra készíteni?! Én csíptem, szó se róla. Aki látta a Bridging the Rift-tet, abból kiderül, hogy többször lett a sztori újratervezve. Egyszer pedig a nulláról kezdték újra. Valahol értem a késztetést, hogy ne csak egy egyszerű, laza kis sorozat legyen ez. Akartak valami maradandót, komolyat alkotni. De szerintem a nézők igen nagy része nem tud a második évaddal. Az
mit kezdeni.idősíkokkal Az viszont szerintem tök jó, hogy mennyi szálat mozgat a sorozat. Több sztorivonal folyik szépen egymással párhuzamosan. Sokáig azt hittem, hogy ez Jinx és Vi testvértörténete. De nem. Ez az egész
Viktorról és Jayce-ről szól. Kicsit klisés ez a Viktor minden lehetőséget, idősíkot átnéz. Ezt a Marvel már kicsit túlhasználta manapság. De ha már ez a lényeg, legalább szépen végigviszik. Ahogy az első évad második részében Viktor megmenti Jayce-t. Már ott felfedik ezt a szálat. Csak akkor még senki sem érti, hogy mi történik. És azzal is zárnám, hogy mennyire sajnálom, hogy ennek vége. Mióta berobban ez a streaming, azóta szinte semmi nem él meg sok évadot..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest