Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Arcane S02

Azzal kezdeném, hogy nagyon elszomorít az, hogy ennek is ilyen hamar vége lett. Végre egy igazán kiemelkedő cucc, de befejezik mert drága. Szegény Riot és Netflix, sajnálom őket, hogy ennyire csóró mindkét cég, hogy erre a projecre nem futja. De ha az excel tábla azt mondja, hogy nem éri meg. Akkor nem számít a popkultúrában hagyott nyom, a díjak, a hagyatéka a sorozatnak.. :(

Aztán folytantám rögtön azzal, hogy én imádtam a videoklippes részeket. Lassítások, effektek, brutál zene!! Zabáltam! :) Szerintem a Fortiche minden elismerést megérdemel ezért a két évadért. Kiemelkedőt, és felejthetetlent alkottak audiovizuálisan.

A sztori érdekes. Azért így utólag elgondolkodtató, hogy kellett e ezt ennyire mélyre, filozofikusra készíteni?! Én csíptem, szó se róla. Aki látta a Bridging the Rift-tet, abból kiderül, hogy többször lett a sztori újratervezve. Egyszer pedig a nulláról kezdték újra. Valahol értem a késztetést, hogy ne csak egy egyszerű, laza kis sorozat legyen ez. Akartak valami maradandót, komolyat alkotni. De szerintem a nézők igen nagy része nem tud a második évaddal. Az idősíkokkal mit kezdeni. :)

Az viszont szerintem tök jó, hogy mennyi szálat mozgat a sorozat. Több sztorivonal folyik szépen egymással párhuzamosan. Sokáig azt hittem, hogy ez Jinx és Vi testvértörténete. De nem. Ez az egész Viktorról és Jayce-ről szól. Kicsit klisés ez a Viktor minden lehetőséget, idősíkot átnéz. Ezt a Marvel már kicsit túlhasználta manapság. De ha már ez a lényeg, legalább szépen végigviszik. Ahogy az első évad második részében Viktor megmenti Jayce-t. Már ott felfedik ezt a szálat. Csak akkor még senki sem érti, hogy mi történik.

És azzal is zárnám, hogy mennyire sajnálom, hogy ennek vége. :( Mióta berobban ez a streaming, azóta szinte semmi nem él meg sok évadot..

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák