Hirdetés
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Aki eddig látta, spoilerek nélkül, mik a vélemények a Foundation -ről az első két rész után? Visszaolvastam a topicban és ha jól láttam, eddig aki írt róla, senki nincs tőle elájulva. Ha ez tényleg így van, az egyelőre nem túl jó jel. Én bele hallgattam tegnap az OST -jébe, rohadtul nem fogott meg.
Olyan teljesen unalmas, futó szalagon készült "tucat" szimfónikus zene némi elektornikával, sok helyen giccses megoldásokkal, egyszerűen nincsenek benne igazán szerethető ívek, dallamok. Ennél egy ilyen nagyívű sorozathoz sokkal jobbat vártam. A szerző Bear McCreary tud ennél jobbat is. Pl. a BSG ost-jét szintén ő jegyzi, az telitalálat volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MotoGP & WSBK
- Tippmix
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest