- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Hát figyelj, ha AF kell a videóban, az A6000 sokkal jobb mint a VG10 a PDAF miatt, illetve az állítható fókuszsebességgel. F8 alá rekeszelve nincs csak PDAF.
Másrészt meg bár lekonvertál a YT, te postban sokkal több mozgási lehetőséget kapsz a jobb codec és bitráta miatt, illetve abból egy jobb minőségű alapod lesz amiből a YT lekonvertál, emiatt a netes verzió is jobb lesz.
Picit több mint egy hete használtam VG10-et, és az A6000 után nem voltam valami nagyon elájulva tőle, dinamikatartomány, bitráták és a plusz funkciók nagyon nem győztek meg, hogy másod kamerának akarjam mellé, pedig egy statikus felvételhez használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest