-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Hát figyelj, ha AF kell a videóban, az A6000 sokkal jobb mint a VG10 a PDAF miatt, illetve az állítható fókuszsebességgel. F8 alá rekeszelve nincs csak PDAF.
Másrészt meg bár lekonvertál a YT, te postban sokkal több mozgási lehetőséget kapsz a jobb codec és bitráta miatt, illetve abból egy jobb minőségű alapod lesz amiből a YT lekonvertál, emiatt a netes verzió is jobb lesz.
Picit több mint egy hete használtam VG10-et, és az A6000 után nem voltam valami nagyon elájulva tőle, dinamikatartomány, bitráták és a plusz funkciók nagyon nem győztek meg, hogy másod kamerának akarjam mellé, pedig egy statikus felvételhez használtam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest