Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Két dologban szeretnék tanácsot kérni egy új, 1 hetes Sony A6000 fényképező (nagyon) boldog tulajdonosaként (bár gondolom ezek Sony MILC téren ez általában mindegyikre vonatkozik).
- Az első a pót akkumulátor kérdése Sony A6000 fényképezőgéphez. A fórumon rákeresve (először keresni próbálok és csak utána kérdezek) a PATONA akkumulátorokat láttam sokszor említve, viszont a beszélgetésekből számomra nem derült ki egyértelműen, hogy kedvelt, széles körben beszerezhető, vagy a legjobb (nyilván az utángyártott kategóriában) és emiatt a sok említés.
Nem a reklám helye, de ezeket találtam:
PATONA Sony NP-FW50 950 mAh / 6,8Wh / 7,2 V Li-Ionhoz -> 6.990.- HUF
PATONA Sony NP-FW50 1030mAh Li-Ion PREMIUM-hoz -> 8.280.- HUF
Regnas Sony FW50 -> 5.490.- HUF
Duracell Sony NP-FW50 -> 8.890.- HUF
Jackal Sony NP-FW50 1050mAh -> 3.990.- HUF
DÖRR akkumulátor, Sony NP-FW50 -> 10.990.- HUF
DigiBuddy Sony NP-FW50 1050mAh Li-Ion -> 3.599.- HUF
Feltételezem, a 4e alatti akkumulátorok jobb elfelejteni. Viszont a többi közül melyiket érdemes venni? Illetve fontos kérdés, hogy a fényképező garanciája érvényét veszíti utángyártott akkumulátor használatakor? Illetve a pontosabb kérdés, hogy kimutatható-e hogy utángyártottal volt használva és amiatt keletkezett a meghibásodás???
- A másik dolog pedig a kijelző védő. Mivel „megszokásból” inkább a képkeresőt és nem az LCD-t használom fényképezés közben, az utóbbi óhatatlanul (biztos túl nagy az orrom) maszatos lesz. Erre szeretnék tenni egy védőfóliát, viszont erre vonatkozó érdemi részt a fórumban nem találtam (vagy rossz kulcsszóval próbálkoztam). Ezekből ezeket találtam (nyilván a teljesség igénye nélkül):
EASYCOVER Soft screen protector Sony A6000/A6300/A6500 -> 3.090.- HUF
JC GSP-A6000 LCD Védő Üveg -> 3.490.- HUF
JJC LCP-3N Kijelző Védő Fólia Sony NEX -> 2.990.- HUF
easyCover üveg Sony A6000/A6300 -> 4.290.- HUF
Eddig telefonon is csak fóliát használtam, üveget nem. Melyik fajtát érdemes venni, ami kevésbé torzítja a kijelző képét (és cserélhető vagy távolítható könnyen el)? Nem hiszem, hogy minden esetben a képkeresőt fogom használni és minél pontosabb képet szeretnék viszontlátni a fólia/üveg felhelyezése után.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest