Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Luminisnél régi ismerősöket meglátogatni (ők csinálják a Manfrotto disztribúciót itthon).
Tavaly elindítottak egy országjáró túrát, Képbe hozunk címmel. Debrecenben kezdtek Novemberben, de úgy tudom mennek idén Pécsre, Győrbe és Budapesten is lesz ilyen rendezvény.
Sok gyártó összefogott, és együtt állítanak ki/támogatják a rendezvényt, így a Sony is. Elvileg a következő alkalmakon szó szerint minden nagy gyártó jelen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest