-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Luminisnél régi ismerősöket meglátogatni (ők csinálják a Manfrotto disztribúciót itthon).
Tavaly elindítottak egy országjáró túrát, Képbe hozunk címmel. Debrecenben kezdtek Novemberben, de úgy tudom mennek idén Pécsre, Győrbe és Budapesten is lesz ilyen rendezvény.
Sok gyártó összefogott, és együtt állítanak ki/támogatják a rendezvényt, így a Sony is. Elvileg a következő alkalmakon szó szerint minden nagy gyártó jelen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged