- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf #1562 üzenetére
nem egészen. azért vagyok szomorú, mert nem a lehető legjobb képminőségre mentek a modulok létrehozásakor. tudom, most magamat cáfolom, aki azt mondja, hogy egy ideje már minden képminőség bőven elég jó. igen, az. de a 24-85-ben használt, aa-szűrő nélkül 16 mp-es sony lapka ijesztően, durván jó. viszont szar rajta az optika, és mivel ezek együtt vannak fixen, szívás. ugyanígy, a két 12 mp-es aps-c modul optikája pazar, de jobb lenne mögöttük ez az újabb szenzor. a fényerőt leszarom, de azért az is kihagyott ziccer. mindez csak azért ennyire kardinális, mert a rendszer elemei drágák. drágán pedig az ember elvárja, hogy jó legyen, hogy ne legyen lényegesen jobb vétel máshol.
de...
kezelhetőségre, és apró részleteiben agyonver (durván) mindent, ami eddig volt nekem. magyarán, használni egészen remek. ellentétben a megfoghatatlan, plasztik, mikronnyi gombos, tucat mirrorless szarokkal, amik eddig nálam jártak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest