- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz sebgutkopf #1562 üzenetére
nem egészen. azért vagyok szomorú, mert nem a lehető legjobb képminőségre mentek a modulok létrehozásakor. tudom, most magamat cáfolom, aki azt mondja, hogy egy ideje már minden képminőség bőven elég jó. igen, az. de a 24-85-ben használt, aa-szűrő nélkül 16 mp-es sony lapka ijesztően, durván jó. viszont szar rajta az optika, és mivel ezek együtt vannak fixen, szívás. ugyanígy, a két 12 mp-es aps-c modul optikája pazar, de jobb lenne mögöttük ez az újabb szenzor. a fényerőt leszarom, de azért az is kihagyott ziccer. mindez csak azért ennyire kardinális, mert a rendszer elemei drágák. drágán pedig az ember elvárja, hogy jó legyen, hogy ne legyen lényegesen jobb vétel máshol.
de...
kezelhetőségre, és apró részleteiben agyonver (durván) mindent, ami eddig volt nekem. magyarán, használni egészen remek. ellentétben a megfoghatatlan, plasztik, mikronnyi gombos, tucat mirrorless szarokkal, amik eddig nálam jártak.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest