- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz belovary #14030 üzenetére
Én a Nikont ismerem még ott az új E jelű obik amiben végre van VR igen drágák 3/4 milkánál kezdődik... Sony se sokkal több ha az ember zoom-ban gondolkodik a prémium kategóriából.. Ha fix-ben akkor meg a batis-ok is elég jók, nem muszáj a GM....
A legolcsóbb natív sor a 28/2 35/2.8 50/1.8 85/1.8 elég jó minőség és megfizethető lehet... Ebből az 50/1.8-as mondják egyedül ”rosszabbnak”... de ott is inkább az AF és a felbontás az R sorozatokkal a "rosszabb"...
A 85/1.8-hoz meg most volt egy link igen jó árral...De tény hogy drágák és a budget kategória csak adapterezve létezik.. De az a7ii sorozat sem éppen az olcsó kategória ráadásul jár hozzá egy Sigma mc-11 adapter Canon bajonettes...
Egyébként csak halkan jegyzem meg hogy ott van az MFT rendszer ahol a szenzor területe negyede az FF-nek, és a pro obik akár zoom akár fix, igen drágák... Tapasztalatból tudom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Yettel topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Gitáros topic
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest