Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Brandynew #50392 üzenetére
Néz meg a TV-d hátulját vagy a leírását, hogy milyen VESA felfogatás kell, és válassz olyan tartót, ami azt tudja. Nem hiszem, hogy egy 32-es TV-n 600mm-es távolságra lennének a felfogatási pontok, da ha igen, akkor olyan kell. Semmi extrára nincs szükséged, a 32-es TV-t bármelyik elbírja. Csak ki ne lógjon mögüle, ha túl nagy
-
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A Sony Bravia kdl-32w705c tévémnél azt írja a külön beszerezhető tartozékoknál, hogy SU-WL450 60 mm/20 mm. Ez viszont túl sokba kerül. Bármelyik fali konzol jó hozzá, ami 600x200-as vagy azt írja rajta, hogy univerzális?
Pl. ez jó lenne a tévémhez?
Köszönöm előre is.
-
Joshi
titán
Oké hogy Digi, de azt azért tegyük hozzá, hogy DVB-C vagy DVB-S. Digi DVB-C-nél nincs probléma ha a tévével akarunk felvenni, mert Digi csak a külön fizetős csatornáit kódolja.
-
Tegla80
addikt
válasz
Moretimer #50385 üzenetére
Az ugy nem fog menni.
Mas szolgnal a box kivaltasa meg megoldhato lenne es alapban csak egy cam modul es bele a szolg kartya kellene helyette,de asszem a T az aki nem ad mas eszkozben hasznalhato cuccot igy csak a sajat felvevos box es csomag a megoldas naluk a rogzitesre.
Nezz utana van itt T topik,ott megmondjak a tutit. -
Moretimer
aktív tag
Sziasztok,
Egy KD-55XF7596- hoz raktam egy külső vinyót, ami tökéletesen működik a tv szerint is.
Viszont a felvétel gombra kattintva a "lehetőség nem érhető el" üzenetet kapom.
Már körbe olvastam mindent de nem jöttem rá hogy mi lehet a probléma.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is. -
peetyy
őstag
Igen jött:
"Köszönjük visszajelzését.
Tájékoztatjuk, hogy esetét továbbítottuk technikus csoportunknak kivizsgálásra. Válaszukig szíves türelmét kérjük."Gyári visszaállítást már csináltam, az volt az első.
Szervízbe nem tudom bevinni, nem fér be a kocsiba a tv.
Olyan már nincs (mint anno a 80-as, 90-es években, amikor is az egész faluban 1 tvszerelő jött hívásra) hogy kiszáll egy szaki és megnézi? -
vlevi
nagyúr
válasz
peetyy #50364 üzenetére
"Megjött a válasz sonysupporttól:"
Ha most felhívod őket, akkor az lesz, hogy csinálj a TV-n egy gyári visszaállítást. Az valószínáleg megoldja. Ha mégsem oldaná meg, akkor pedig vidd be a szervízbe.
Sajnos, telefonon egy átlag supportos nem fog tudni többet mondani.
Csak akkor tudna értelmesen segíteni, ha előtte lenne az a körlevél, amiben felhívnák a figyelmet arra, hogy a YT lejátszó tényleg el van k***va, és valamikor talán kijavítják. -
figaro73
friss újonc
válasz
Celtis #50372 üzenetére
Van másik TV is a háztartásban (másik márka, olcsóbb kategória). És az figyelembe veszi a szolgáltató által ajánlott sorrendet. Jó lenne, ha mindegyik TV -n ugyanaz lenne a sorrend. Ne nekem kelljen már ezzel tökölődnöm. Fura, hogy egy ilyen kategóriájú TV ezt nem tudja. Bosszantó, hogy erre nem gondolnak. Mert legalább ki lehetne választani, hogy milyen sorrendbe rakja hangolás közben. A mostaniban nem találom a logikát. Ehelyett kiadnak hozzá egy külső programot.
Talán ha megjön hozzá a frissítés...
-
Celtis
veterán
válasz
figaro73 #50367 üzenetére
Érdekes probléma, mert tudtommal mo-n kötelező a közszolgálati csatornákat előre tenni automatikusan. Épp ezért szokták ajánlani egyéb ország kiválasztását a telepítés során, hogy ne legyen az M1 az 1-es helyre ragasztva. Van aki nem kíváncsi rá.
Szerencsére én műholdazok és ott tetszőlegesen nagy végtelenhez tartó számhoz tudom rendelni. -
peetyy
őstag
válasz
figaro73 #50367 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a gondom, HBO-k voltak legelöl.
Sony Channel Editorral pikkpakk beállítottam a saját csatornalistámat. -
figaro73
friss újonc
Sony Bravia KD43XG8396BAEP Androidos TV -vel van a következő gondom. A kábelszolgáltatóm a DIGI. Beállítottam a digitális kábelcsatornákat és meglepődve tapasztaltam, hogy össze-vissza sorrendben vannak az adások a csatornalistában (a szolgáltató által megadotthoz képest: http://digi.hu/tv/csatornalista/pdf). Tudom, hogy van opció a menüben manuálisan szerkeszteni (bár nem működik, mert próbaképpen átraktam az M1 -et a 7 -es helyről az 1 -re, és amikor átkapcsolok az 1 -re, akkor a TV 1 mp múlva átkapcsolja a 7 -es helyen lévő adásra). Meg hogy van hozzá pc -s program. A kérdésem, hogy találkozott -e már valaki ezzel a problémával és hogyan lehet rávenni a TV -t a digitális csatornák hangolásánál, hogy ugyan vegye már figyelembe a szolgáltató által ajánlott sorrendet? Olcsóbb vagy más gyártó TV -nek ez nem jelent problémát.
-
peetyy
őstag
válasz
Celtis #50357 üzenetére
Megjött a válasz sonysupporttól:
"A hiba elhárítása érdekében, győződjön meg arról, hogy az alkalmazás legfrissebb verziója van telepítve. Javasoljuk, törölje le, majd telepítse újra az alkalmazást, illetve ürítse ki a gyorsítótárat. Amennyiben a probléma nem oldódott meg, kerjük jelezze felénk válaszemail-ben."Magát a youtube alkalmazást nem tudod eltávolítani, csak a frissítését.
Frissítést töröltem, gyorsítótárat ürítettem, de sajnos így sem lett jó.
Utána újra frissítettem, hátha...
De ez sem vezetett megoldásra
Ugyanúgy a kis sávszél miatt lekorlátoz 1440p60fps-re.
Ha átállítom a felbontást 2160-ra, akkor máris szaggat. -
Márky
tag
Megjött az Android TV Pie az XG9505-re
[link]
Letoltes folyamatban -
Celtis
veterán
válasz
peetyy #50331 üzenetére
Nem tudom van-e köze hozzá.
https://github.com/CiNcH83/bravia_atv2/issues/52#issuecomment-578405451Since updating to YouTube 2.08.10, YouTube nerd stats attest a reduced Connection Speed of 25-30mbps max, preventing the app from picking the 2160p60 stream of The World in HDR in 4K for example, maxing out at 1440p60
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest