-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuta1975 #24598 üzenetére
Az az 50-es pana egy hanyinger volt a vilagitasa szempontjabol, a 40-es rendben van en ugy latom. Legalabbis az enyem. Ettol meg a panak jo tevek, ki kell fogni, ahogy a sonyt is. A szinei es a kepminosege is a toppon van szerintem.
-------------------------------------------------------------------------
Azon gondolkodom hetvegen bekotom a hdmi-re a braviat, a dvi kimenetre pedig a 40-es panamat. Ez a ketto igy okozhat egymasnak barmifele problemat?
-
tuta1975
tag
válasz
Peat76 #24588 üzenetére
Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra!
mondjuk engem a 3d nem érdekel.a te "beszélgetésed folyamán merültem bele a sony tv-k be,és hát idáig jutottam
ebben a kategóriában sztem legjobb a képminősége,és engem ez érdekel a legjobban,a többi csak humbug.
tesztekben nagyon jól szerepelt, és a feketéje lcd-be nagyonn ott van a toppon.
De a mit mellékeltél kép sony pana az döbbenet.
a panán a fekete csík gyakorlatilag kéknek látszik, a képen legalábbis.
Pedig állítólag a panáknak is jó a színhűségük.
úgyhogy hétvégén mindenképpen megnézem élőbe a sony-t,a médiába lehet odaadják 250-ért. -
válasz
PrinceHerceg #24558 üzenetére
65XD8505C-ét hol lehet venni, mert így rákeresve sehol nem talál csak a B-vel ?
-
gyeniko
őstag
válasz
blakey #24593 üzenetére
A tavasbarlang látogatható? Gyerekkoromban még csónakkal lehetett benne körbemenni, utána a bauxit bánya miatt elszökött a víz... Gyönyörű és egyedi volt, szinte minden évben elmenünk oda.
Én úgy emlékszem, hogy gyerekkoromban a 30 fok igazi kánikulának számított, nem is volt gyakori. Az ózónréteg vastagabb volt, egész nap lehettünk a napon és egy egész nap alatt sem égtünk le. Most?
No, ez bazi nagy "off", ugye? -
gyeniko
őstag
válasz
norrberth #24590 üzenetére
Szeretnélek kicsit megvigasztalni: én most is a hűtött lakásban ülök Siófokon, kint 33 fok van, kibírhatatlan. Sokat vagyok itt, de idén még nem voltam a vízben, tavaly is csak egyszer. A kiscsajom viszont állandóan a vízben volna, ha tehetné, de a mapot Ő sem bírja. Most jött be az erkélyről, direkt mértem, hogy 40 percet bírt ki 2 részletben.
-
Peat76
őstag
Valaki ha jól emlékszem itt írta, hogy az Asus Hdp-r1 kezeli a 3D Iso Mvc-t, meg tudja erősíteni ezt valaki?
-
Peat76
őstag
válasz
PrinceHerceg #24558 üzenetére
Jövőhét hétfőn meglesz a 3D szemüveg, majd írok a tapasztalatokról, én is kíváncsi vagyok, mert eddig csak Lg passzív szemüvegeit használtam, így nagyon kíváncsi vagyok a aktív technológiára.
-
tuta1975
tag
Balaton déli part marcali.
mpl ajaj ....magyar posta .... -
tuta1975
tag
hát 246 990 baromi jó vétel lenne...
-
tuta1975
tag
Hétvégén megyek a médiába ott megnézem "élőben", aztán meglátjuk.
Köszönöm a linket! a SONY-nál most 279 900.
De Pest messze van nekem nagyon.
Vajon milyen lehet a kiszállítás? kicsit félnék tőle... -
norrberth
addikt
válasz
tuta1975 #24579 üzenetére
Szerintem várd meg a hétvégét, lesznek még akciók a mediaba is, múlthéten a sony központiszalonba 247.000Ft volt [link]
De ha most akarsz venni akkor extreme digital, emagtól én tv-t nem vennék.
Körülményes lenne egy csere, vagy ha lesz vele valami, pixel hiba stb.Szerintem a központiszalon a legjobb választás ha bármi van 1 pixel hiba, szó nélkül cserélik.
Küldik érte a futárt viszik a régit, küldik az újat. Nagyon korrektek! Hátha hétvégére akcióznak. -
tuta1975
tag
Köszönöm a választ!
Igen ez érdekes most a 3d-s 10e-rel olcsóbb. akkor nem kérdés ezek szerint,és legalább nem kell piszkálni a szervíz menüt.
Már csak az a kérdés hogy honnan?
Bolt? Net?
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:sony-bravia-kdl-55w755c-p276236079,sony-bravia-kdl-55w809c-p276236057/ -
blakey
titán
válasz
tuta1975 #24575 üzenetére
Tökéletesen megegyezik a két modell, azt vedd amelyiket szeretnéd. Voltak olyan évjáratok amikor a 3D-s modellek jobb panelt vagy elektronikát kaptak, de 3 éve nenea 3D a vezető szolgáltatás hanem a 4K. Tényleg azt vedd amelyiket szeretnéd, nekem sem kellett a 3D emiatt nem is adtam érte többet, a W75 szervízmenüben átállítva 3D-s lesz, ha arra lenne szükséged.
Ha a 3D-s olcsóbb akkor nem kérdés, azt vedd. -
norrberth
addikt
válasz
tuta1975 #24575 üzenetére
Szerintem a drágábbat (#20855) nismoka
És jelen pillanatban a 3d-s még olcsóbb is. Akkor meg pláne.
Tőlem szerintem senki nem utálja jobban a 3D-t mégis ilyet vettem, hébe hóba látványosabb filmeket 3D be nézek. Az már más hogy a film után mint a mérgezett egér megyek össze vissza.Fáj a fejem, a szemem. Minden bajom
-
tuta1975
tag
Két tv közt gondolkodok .55w755c és 55w809c.
a 3d nem fontos, viszont úgy hallottam, hogy a3d-s nek, a normál megjelenítése is jobb.
igaz ez? adatokba annyi különbséget találtam, hogy a 755-es 800 a 809-es pedig 1000hz a mozgásjavítása.
És jelen pillanatban a 3d-s még olcsóbb is.
Vélemények??? -
Mankó
veterán
Ebben az input lag táblázatban viszont benne van mindkettő.
Nem minden mai tv van benne, de aki játszana is, annak jól jöhet még, legalább az összehasonlításban.
Kár hogy már a W850A szériát nem lehet kapni.
Ahogy elnézem, az egy űber brutál tv lehetett.
-
norrberth
addikt
(#24570) Jim-X
(#24571) Lauda
Nem nem.. csak pár gyerek kell, és adni nekik egy fekete filctollt. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
antistati #24567 üzenetére
Ilyen szemcsiket rendelt már vki? Ezeknek külön kontrasztja meg képfrissítése is van?
O.M.G
antistati: Ezüst színű + 900hz-es MF-ja van.
-
norrberth
addikt
Az extreme digital is rákapcsolt [link]
(#24564) Joshi Bizony megéri!!
(#24565) radi8tor OTA-n elszokott tartani egy darabig 30-40 perc is lehet,
én pendrive ról frissítettem, 13 Perc se volt. v3.473 Persze minden szoftverfrissítés után nyomok egy gyári beállítást.
6.0 Mályva cukornál pedig kötelező lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
SW update mennyi ideig "homokórázhat"?
Mennyi idő után kezdjek el aggódni?Vidéken vagyok most, nem combos net...
Szerk: na már megoldotta.
-
Joshi
titán
válasz
dualcore #24545 üzenetére
Az Intel HD Graphics 4600 csak Diplay Port-on tudja a 2160@60Hz-et, HDMI-in csak 2160@24Hz esetleg 30Hz-et. Forrás. De logikus ugyanis csak HDMI 1.4-et támogatja, a 2160@60Hz-hez már HDMI 2.0 kell.
Ez az Intel grafikus processzor játékra ilyen felbontásra nem való (nem csak ilyenre nem), de 4K filmre se ajánlott mert a H265 (HEVC) nem támogatja.ui.: csak el kellett volna olvasni a specifikációt.
-
L4mie
veterán
válasz
hegylako01 #24556 üzenetére
Hát ez eléggé szomorú
na sebaj, legalább ezt is tudjuk. -
tuta1975
tag
Sziasztok!
tv vásárlás előtt állok. nagyon jónak tűnik a sony tv-k képminősége a fórum szerint.
tesztelték itt a kdl-43w756c tv, aminek nagyon jó sztem a kontraszt,és fekete szintje. a kérdésem az lenne, hogy az 55-ös modellnek /55w-755c/ vajon annak is ezek a paraméterei?
Köszönöm. -
-
Mankó
veterán
55 colos hx751-em van. Képe gyönyörű, de a nagyobb méret jó lenne. Ha biztosra tudnám, hogy nem visszalépés a 65w857 se kép minőségben, se játék alatt, könnyebb lenne dönteni is, mert ez a kedvezményes ár nagyon csábító.
krx21: hol nézted az input lag adatokat? Esetleg az 55hx751-ét is megtudnád nézni? Elég informatív lenne az összehasonlítás miatt. Köszi
-
L4mie
veterán
Sziasztok.
Gyors kérdés, adott egy W48 705C TV itt a cégnél, a főnök vett, hozzá egy Microsoft billentyű-touchpad kombót, hát a TV azt írja ki, hogy usb eszköz nem támogatott
valahogy össze lehet párosítani a kettőt? O.o -
-
Komoly nem?
Es ebben az a durva, hogy nincs benne marketing. Magamat csapnam be vele. A pana ugy volt beallitva, ahogyan a masikat hasznaltam, gyakorlatilag atmasoltam a beallitasokat a menubol, a fenyeron es a kontraszton allitottam kicsit a picihez kepest. A sonyt meg hasra belottem ahogy nagyjabol jonak talaltam es azota sem nyultam hozza, kis finomitasokkal kb ez lehet a vegleges. Eddig ha sotet jelenetek voltak, allandoan odakaptam a szemem a foltokhoz. Most meg tok elvezem, hogy szep egyenletes a kep es nincs pamacs..
Ja es probaltam jatekokat. Hibatlan! Mentem fps-el es autossal is, abszolut nem venni eszre az input lag-ot.
A panaval nem tudtam jatszani, mert a keses zavaro volt, az autosok emiatt jatszhatatlanok. Itt semmi!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#24545) dualcore Koszi szepen, nagyon orulok ennek a tevenek! Ha ezt a minoseget tudja kesobb hozni a sony, egy biztos vevot mar szereztek!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha valaki gondolkodna rajt, megkerdeztem a kozponti szalonban a garancia hosszabbitast es azt az informaciot kaptam, hogy a veteltol szamitva 360 napon belul lehet hosszabbitani. Online intezheto, atutalod a penzt es emailben lekommunikaljatok a dolgot, reszletekert termeszetesen hivjatok oket.
-
Mankó
veterán
Tudja valaki milyen input lagja lehet a 65w857c-nek?
Nagyon rágja az agyamat, ki tudja lesz e jövőre még full hd tvje majd a Sony-nak. Könnyen lehet, hogy majd csak a 4k-t erőltetik 7-8 száz ezrekért tartalom meg nem lesz még hozzá jó ideig.
Az Oled még megfizethetetlen átlag emberek számára, 65 colos méretben, meg főleg. -
Peat76
őstag
Szia!
Nekem 8509 van, igazából a motion flow a különbség 800 vs 1000! 8505 / 8509
Nagyon jó kis cucc , imádom! Nekem is megy rajta PS4, WD HD Live, korrekt gyors a menüje,
Android játékok is szépen futnak rajta Dualschok 4-el :-) plusz Fruit Ninja-t nyomom egérrel, hatalmas!
Rá kell szánni jó pár órát az ideális képbeállításokra, most jön 3D szemüveg hozzá , azt tesztelem
jövő héten, sgyűjtögettem a netről 4K demo anyagot, van már 300-400 GB-om, külső 2TB-os vinyóról
játsza szinte az összeset a tv, KODI-val meg még többet :-)
Írj ha bármi kérdésed van!
Üdv.: Peti -
blakey
titán
válasz
norrberth #24507 üzenetére
Nem tudom, amikor a B szériát láttam, valamelyik 8-ast akkor nem voltam elájulva, sőt, de a C és a B-t nem láttam egymás mellett, akkor pont nem érdekeltek. A WD-t és a C-t véletlenül láttam egymás mellett és nem feltétlenül a képpel volt bajom, a külső is rendben volt, de egy butított tv-nek éreztem az elődhöz képest, szerintem a mozgásmegjelenités sem volt olyan jó, de csak pár percig nézegettem és ugye az új már nem androidos.
-
Koszi szepen!
Es a tippet is, elokeresem azt a filmet, nagyon reg lattam.
A tied elviekben ennek az elozo evi elodje.
K Norbi Koszonom es privatban is a sok segitseget!
Legalabb mar van mihez viszonyitanom. Azt is irtam, hogy az lcd egy nagy nulla es blakey ramszolt, hogy altalanositok. Igaza volt, mert jo ez, csak normalisat kell csinalni. Itt a pelda ra.
-
Kobor
aktív tag
Én a robot, az a rész ahol a robot kiküldi magát az ablakon, a sötét srác meg fut le a lépcsőn és befordul a kamera jobbra figyeld az épületeket besírsz, engem ez zavar ha meg ráküldöd az MF-t szappanopera az egész és pont ott látszik amikor a robotok a háttérben mennek még picit hibázik is, ha fullra rakod, a mozgás viszont csak így folyamatos. Nem tudom az OLED milyen ilyen téren, de remélem jobb lesz, amúgy a Sony lett anno nálam is befutó a képe remek, bár nekem még egy 50829B van, pedig vittem haza egy pár TV-t előtte.
Grat a szerzeményhez.... -
-
válasz
blakey #24531 üzenetére
Mult hetvegen sem gondoltam, hogy ram akarnal eroltetni barmit is es korabban sem.
A sajat tapasztalatodbol indultal ki. Most ha valaki tv-t szeretne venni en mit mondjak neki? Ezt tudom csak mondani, hogy a sony nagyon jo.
Igy legalabb az ember latja milyen a masik. Bar ezt a tv-t mindegy mihez nezem, szerintem led tv-ben mindenkeppen a csucsminoseget kepviselik.
junior11 Nem bizony, kepminosegben iszonyat jo a pana is.
Szerintem ebben nincs kulonbseg koztuk vagy meg az jobb is, de meg hasznalnom kellene a sony-t, be sincs rendesen allitva. Ezert nem szeretnek elhamarkodottan irni barmit is.
-
Koszonom szepen neked is!
Azt en sem tudom, olvasgattam a topikokban es megtetszett. Azonban hozza kell fuznom, hogy a 40-es pana nem ilyen problemas mint a nagy volt es a kepe is nagyon szep. A kepe a nagynak is eszmeletlen jo volt, a sonynal majd errol kesobb irnek, be kell eloszor allitani rendesen a tv-t, termeszetesen igy elso blikkre nagyon ok az is, meg ki kell tapasztalnom a kulonbozo opciokat.
Csak engem hamar elkapott a laz, hogy fejlesszek meg nagyobbra es a kicsibol indultam ki, hogy ha az 50-es is ilyen lesz, akkor nyertem. Hat nem, azzal beletenyereltem nagyon. Ami elszomorit, hogy az epitesi minosege is nagyon gyenge. Egy azonos aru bravia tonkreveri.Koszi! Ha nagyon vizslatom azt latni, hogy a bal sarka kicsit vilagosabb, de ezt mar tobb itteni tv-nel is latni es hosszu zaridonel ott vannak a kozepso foltok is. Szerencsere ebbol hasznalat kozben semmit sem latni.
-
-
Keresem a hibat a tv-ben, de nem talalom. A sicarioban van tobb olyan resz, ahol meg lehet buktatni a led tv-t, pl mikor az elfogott mexikoiakhoz mennek oda vagy mikor lemennek az alagutba. 50-es pananal azon gongolkodtam, hogy melyik felho mennyire fog zavarni. Itt csak azt latom, hogy ahol sotet van, az mindenhol egyforman sotet, nincsenek foltok sehol. Semmifele zavaro vilagito pamacs vagy sav. Erre azert nem szamitottam megmondom oszinten.
junior11 Nagyon orulok neki.
Abszolut a varakozasaim felett teljesit a tv!
-
-
#TOTTI
őstag
Bekapcsolt 3D-hez annyi, hogy Samsung szemüveggel is tökéletes, ahogy bekapcsoltam a szemüveget jelezte is.
-
válasz
blakey #24514 üzenetére
Most azt kell mondanom, hogy nagyon koszonom neked, mikor mult hetvegen beultetted a bogarat a fulembe, hogy sony-t kellett volna venned.
Akkor en is beragtam, pedig igazad volt, latni kell a kulonbseget, mert a szavak nem adjak vissza. Nagyreszt valoszinu ennek koszonhetem, hogy lett ez a tv-m. A pananak hullamos volt a teteje, igaz az kicsit, de az alja mint a balaton. A panel szo szerint boggyedt kifele, mindenhol az olcsosag. A sonyt nem kell mondanom, azt tudod milyen.
Teljesen sotetben 1.3 sec-es zaridovel, iso 320 ilyen, kb ezt latni szabad szemmel:
Par kep szinesben:
3.6 sec zarido iso 320":
1 sec iso 400:
Ezt majd megmondjatok milyen. Az biztos , hogy filmnezes kozben ebbol semmit sem latni, gyakorlatilag homogennek latom a kepet, mikor jelentetvaltas van es tok sotet a kepernyo, semmilyen folt nem latszik.
-
Kicsomagoltam a tv-t, oszinten szolva nem jutok szohoz.
Ilyen minosegu felepites, valami elkepeszto, az alu keretrol nem is beszelve. Patentul osszerakva ahogy kell, nem hajlik ide-oda, a pana es ezt osszehasonlitva, kb a trabant vs lexus szint, nem vicc!
Ugy nez ki a megvilagitas is rendben van, mindjart toltok fel arrol is kepet, azt a tukrossel keszitettem. Meg allitgatnom kell azert a tv-t.
Mar maga a taviranyitoja is sokkal minosegibb, a tv pedig
, ha valaki csak mondja, hogy ekkora a kulonbseg a ket tv kozott, nem hiszem el. egyszeruen nincs mirol beszelni.
-
medvegy
aktív tag
válasz
LógaGéza #24498 üzenetére
Szeva! Nekem 50W809C + HT-CT380 hangprojektorom van. A hangminőséggel tökéletesen elégedett vagyok. Ereje is bőven elég a kb 25nm-es nappalimba. A hangprojektor HDMI-n keresztül szépen összecuppan a tévével, a menüben is felismeri típus szerint. Szinte mindent tudsz a állítani a TV távjával. Nem is tudom mikor nyúltam utoljára a hangrendszer távjához. Ha a tévét bekapcsolod, akkor a hangprojektor is bekapcsol automatikusan és ugyan így kikapcsolásnál is. (Azt nem tudom ha nem Sony hangprojektort veszel az ennyire együtt működik e a tévével.../
-
Partz
senior tag
válasz
gyeniko #24508 üzenetére
Más a tévében használt android rendszer és ami telefonokon fut. Közel nem lehet rá annyi mindent letölteni mint telefonra. Pl DigiOnline-t úgy emlékszem kapásból nem. Tükrözni lehet telefonról minden további nélkül, de ennek nem lesz olyan a képminősége mintha tévéről futtatnád.
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #24508 üzenetére
A tv-n android tv fut, nem olyan mint az okostelefonon, tableten, akkor fut rajta az adott alkalmazás ha a fejlesztője gondolt az android tv-re is. Tehát kb. olyan mint az apple tv os, ha a fejlesztő engedélyezi akkor mindegyik rendszeren fut, pl. android tv-n nem fut a Horizon Go, amúgy elég sok app fut, de biztos lesznek olyanok amik egyáltalán nem.
-
gyeniko
őstag
Hirtelen felindulásból vennék egy SONY KDL-65W857CSAEP TV-t, kifejezetten az android rendszere miatt. A kérdésem az, hogy működik-e annyira jól az androidja, mint egy okostelón? Rendesen tud futni rajta pl. a DIGIOnline? A Play áruházból minden szirszart le lehet tölteni rá? És, a legfontosabb: lehet-e tükrözni rá a Samsung Galaxy 5 képét?
-
Jim-X
őstag
válasz
norrberth #24496 üzenetére
Mondjuk azt hozza kell tenni, hogy az LCD tv-k nem erzekenyek "annyira" a fektetve szallitasra, mint mondjuk a plazmak.
Jo szerintem is 65" es felette viszont en sem mernem fektetni, hajlik stb.
Nekem mikor a futar csengetett, rohantam ki, hogy lassam mit csinal, de teljesen szakszeru volt, folrakta egy kiskocsira is amin alliva volt
Vegig vigyazott ra. De ez mondjuk nem HU
-
DGerg
csendes tag
Tudja valaki mi a különbség a WD755 és a W755C sorozat között?
-
PrinceHerceg
őstag
Fura, mert nekem ilyen 1.4-es HÁDÉEMÍ kanóccal semmi sincs, pedig specifikációja szerint támogatja a 4K-t a GTX550Ti VGA-ám.
Azt hiszem ma mozi után kicsit jobban is szemügyre veszem a kicsikét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest