-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem jó, ha 120-ért el tudod adni. Nagyon lement az ára az új TV-knek.
⭐ Stella
-
Mankó
veterán
Én is azért cserélnék, mert félő, hogy már így is keveset kapnék az 55HX751-ért, hiába van rá még 2 év gar.
Valaki hozzáértő megmondhatná hozzávetőlegesen, hogy mit érhet! Persze hibátlan, mindene meg van.
Meg vagyok elégedve különben a képével, az input lag lehetne talán kisebb, de ez is csak érzésre.
Érdekes lenne 55-ről 65-re váltani, teljesen elfoglalná a szemközti falat és 2.70-ről már tényleg soknak találom. -
Joshi
titán
A jelenlegi TV-ém egy Sony 49x8505b készülék amit 2014 decemberében vettem 350k-ért a Sony Központi Szalonban 2év garival amit nem hosszabbítottam meg. Tehát a gari 2016 decemberáig szól. Ez a TV jelen pillanatban mennyit ér?
ui.: természetesen pixelhibamentes és hibátlan, a bevilágítás átlagos. Érdekelne hogy mennyi a bukó 2-4év után egy ilyen TV esetén.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
FHD-nál van Triluminos?
Milyen kérdés, ott kezdődött a Triluminos, most hirtelen meg nem mondom,hogy melyik volt az első.
Itt egy példa
Mivel nem írtad, hogy jelenleg kapható-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
A támadóknak all:
Többször leírtam itt a Sony topikban, hogy elsősorban nem filmre vettem a 4K TV-ét. A másik pedig hogy FHD-nál van Triluminos? Ha van akkor nem szóltam.ui.. ja és nem 400k-ért vettem a 4K TV-ét hanem 350k-ért, és muszáj volt venni valamit ami sokkal jobb mint a konkurencia. Akkor ez bizonyult jó vételnek ami nem bántam meg. Nyilván 2 év után ennyi pénzért kaphattam volna egy 55"-os x8509C típust is, de nem lennék vele sokkal előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Miért, azt hiszed, hogy a 2 évvel ezelőtt vásárolt 4K TV 5 év múlva versenyképes lesz? Elárulom neked, hogy nem. A 2 évvel ezelőtt vásárolt 4K tv-k még most sem kapnak normális forrást, ráadásul utána lett véglegesítve a szabvány, az asztali 4K-s BD lejátszók idén kezdenek "hódítani", már ha venni fogják, mert a médialejátszók jobban terjednek. A 4K BD-t még nem "törték" fel, marad a "sufni 4K", vagy a Netflix, Youtube és tsai, de a régi, összegyűjtött filmek egyelőre maradnak FHD-ban.
Aki szeret kisérletezgetni, tesztelgetni az többnyire akkor veszi meg a cuccokat amikor jó áron kínálják, én annyiért veszek valamit amennyiért el is tudom adni, persze nem megjelenéskor veszem.
2 évvel ezelőtt sem, tavaly sem és idén sem vettem 4K-s tv-t, mert semmi értelme nem lenne és ez eddig be is bizonyosodott viszont jövőre vagy utána már talán lesz értelme, a most eladott 4K-s tv-k meg lehet, hogy mehetnek a "kukába".[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
Miért te tudod meddig fog menni a mostani tévéd?
Vagy arra gondoltál hogy várjon 3-5 évet és akkor majd jössz neki az újdonsággal hogy megint várjon 3-5 évet mert akkor majd jobbat kap ugyanannyiért?Ez még viccnek is rossz.
Azzal meg ne foglalkozz hogy ki mit engedhet meg magának.[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Én is 3-5 évente veszek tv-t 400k körül! Ez érdekel, kihasználom, szeretem az újdonságokat tv-k terén, *meg más 2 évente ad 300-at szaros mobilért, ezt viszont az egész család nézi és imádja! Kinek mi....
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
blakey
titán
Mindenkinek az jó amit szeret, én 1,5-2 évente veszek 1-2 tv-t, hogy miért, mert szeretem kipróbálni őket, hogy mennyiért? Annyiért amennyiért megéri és nem nagy veszteség tovább adni. Tökmindegy, hogy milyen tv-ről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Hiába ad ki annyi pénzt, 5 év múlva a felét sem fogja érni és a felét sem fogja tudni az akkor megjelenő tévékhez képest.
-
Tegla80
addikt
válasz paci88 #24173 üzenetére
Szia
"Input lag database"
~30ms tol kepes az ember erzekelni a kesest,de van aki 60-80ms kesessel megaldott kijelzon sem erez semmit(ami mar ilyen keset eredmenyez.
Szoval mindenki azt vesz amitakarszeretne,de a 0-hoz kozelebbi szam a helyes es jo(bb) dontes sztem.Joshi
Konzollal is boven erezheto az input lag ha nem jo ebben a keszulek....
Plusz input lag a neve,szval nem ertem ezt a pc fetist e temaban mert szamit az sztem mindenhol ahol iranyitasz rajta valamit.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
Joshi
titán
válasz paci88 #24170 üzenetére
Mert mit szeretnél hallani? Ha nem vetted volna észre rajtam kívül senki nem reagált a kérdésedre nem véletlenül. Nincs olyan TV ami konzolokhoz való elsősorban, de a W755 vagy W805 biztosan jó választás igaz előbbiben nincs 3D. Esetleg PC-és FPS játékoknál lenne lényeges az inputlag, de 50"-os TV-én nem szokás PC-vel játszani. De állítólag az elmúlt években megint egyre magasabb inputlagos TV-ék vannak, valamikor ez nem így volt. Konzolnál meg tökmind1 milyen inputlagod van, sokszor még a 60fps is ajándék.
ui.: elsősorban a TV nem játékra való, azért írtam hogy a lehető legjobbat vedd.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hefa888 #24163 üzenetére
Mindenképp jobb lett a távkapcsolat, jobban reagál, menü fagyás nem jelentkezik, jobb, mint volt.
-
KoVee84
senior tag
Help needed valaki?
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz K Norbi #24158 üzenetére
Azóta már megszünt,de főleg az "emberi kapcsolatokról" szólt.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
hefa888
csendes tag
Frissítettétek a TV t? Visszajelzés?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz cotagg #24159 üzenetére
Nem az a mi titkunk! csak viccelek.
Fejlesztői beállításokról sose volt szó fórumon.
Telón tableten főleg ha samsung akkor kötelező Névjegy Build száma 7 szer rákoppintol és előjön a fejlesztői beállítás. [link] Aztán rajz és Ablakanimáció 0.5x Áttűnésanimáció 0.5x Animátor idő 0.5x
És akkor gyorsabb lesz a tv itt ott. Mobilok meg főleg.
Én az S5 öt mikor visszaállítottam 1.0x agyfaszt kaptam[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Jackie_Chan #24155 üzenetére
Az meg milyen dokumentum csatorna?
(#24156) Buckey Akkor a többihez nem nyúlok. "egyenlőre"
-
Buckey
őstag
válasz K Norbi #24154 üzenetére
Tudtommal mást nem érdemes. A többi az alkalmazások fejlesztésekor jön jól.
Esetleg még a tevékenységek törlése és a háttérfolyamat korlátozás az, ami gyengébb készülékeken segíteni szokott.
De ahogy észrevettem, ez a tv nem olyan gyenge, hogy ezzel kelljen szórakozni. Mivel az animációk gyorsan, fagyás nélkül lefutnak 0,5-ös szorzón, így más teendő nincs is.
Jó móka az animációkat 1 fölé vinni, illetve a Képernyőfrissítések megjelenítését bepipálni. Aki nem tudja, tuti rohan a szervízbe a telefonnal/tv-vel. -
Jackie_Chan
senior tag
Ok. Nem is vettem sértésnek. Ha már itt tartunk anno a Privát Gold-al nyomultam.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Joshi
titán
válasz Jackie_Chan #24151 üzenetére
Nekem is volt plazmám tudom miről beszélsz, csak egy kicsit csipkelődtem.
-
Jackie_Chan
senior tag
Nem tényleg az RTL Klub,de nem is az a lényeg,hogy mi hanem az,hogy az igéretek ellenére SOSEM sikerült megoldaniuk ezt a dolgot. Pixel csúsztatás ide,fehér mosás oda.....
-
Joshi
titán
válasz Jackie_Chan #24148 üzenetére
"Mind két tvmben szépen beleégett az RTL Klub jel."
Na ne füllentsünk kérem, inkább a Spice Platinum HD.(#24149) yanna nem esett le hogy te a WiDi-vel akarod összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz PrinceHerceg #24132 üzenetére
"#24132:Az emberek anno azért nem vették a plazmát, mert féltek a beégéstől, mint kezdeti gyerekbajtól, holott idővel egész jól kiküszöbölték a problémát..."
Sajnos ez nem igaz. Tapasztalatból mondom mint ST50 és G30 tulajdonos,hogy nem sikerült kiküszöbölniük.
Mind két tvmben szépen beleégett az RTL Klub jel."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
titán
Szia!
Koszonom neked is! Igy mar nem lesz gond ugy erzem. Holnap berendezkedem, hogy csutortokon mar egybol akcioba tudjak lepni. Az egybol a talpara allitom nagyon kockazatos, mert ha nem talal bele az ember, hamar ossze lehet karistolni a tv-t.
Koszi mindenkinek, hasznositom a kapott otleteket!
dh66e Rendben, ugy lesz!
Koszonom, tenyleg sokat segitettetek!
[ Szerkesztve ]
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Erre tudna valaki válaszolni? Igazából az érdekel, hogy mennyire alkalmas a tv saját lejátszója a LAN-on lévő anyagok lejátszására, vagy inkább érdemes-e valami normálisabb media playert venni mellé (mert ebben az esetben az olcsóbb modell a nyerő).
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz cotagg #24134 üzenetére
Szia!
Most hogy irtad, atfutottam a masik tv kezelesijet, de abban csak azt irjak, hogy hogyan szereld fel a tv-re a talpat, hogy a tv hol legyen ekozben , arrol semmi. Koszonom az otletet, gondolom akkor attol nem lesz baja, ha kiemelem es valami sima dologra lefektetem. Az etkezo asztal eleg sima ehhez, majd valamit teritek ra. Kozben privatban is kaptam tippet, abbol kiindulva van egy kemeny agybetet szivacsom, lehet arra fektetem ra, a ketto kozul valamelyik mukodni fog.
Attol nem karosodhat a tv, hogy az asztalra allitom, lefektetem, majd a talp felszerelese utan felallitom? A kicsi is ugy hajlott mint az allat, gondolom ez megjobban fog, ezert felek kicsit tole.
(#24136) blakey Igazibol nem ertem most a reakciodat. Eddig mindig tok segitokesz voltal. Most nem tok mindegy a marka? Irhattam volna, hogy ha veszek egy 50-es sony braviat, azt hogy csomagoljam ki, akkor nincs ez. De en ugy tartottam korrektnek, hogy megirom, ez nem sony tv ami jon.
cotagg Akkor sikerult megkotni, orulok neki. Latod ott 1 evet hagynak, ezek szerint tobbet, mint mas ertekesitohelyeken.
A balesetesre nekem azt is mondtak a MM-ban, hogy ha eldol a tv es pofara esik, arra is fizet. Persze az igazsag odaat van, szoval csak ovatosan.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Windows 10, és Sony TV problémám van képernyő tükrözéssel
Talán tud valaki segíteni, mert én nem jövök rá a hibára. -
blakey
titán
Nemrég vetted a 40"-ost, hasonlóan járj el ezzel is.
A megfelelő helyen kérdezz, várj türelemmel, valaki segíteni fog.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cotagg
tag
válasz cotagg #24105 üzenetére
Nos, megvan a válasz az utólagos kibővített garanciára, ha esetleg mást is érinetene majd. +3 garancia vehető a készülékhez 365 napon belül. 2 opció van jelenleg:
• BEWY502 19 990 Ft 5 évre szóló normál gyári jótállás
• BCCY502 24 900 Ft 5 évre szóló baleset biztosítással kiegészített gyári jótállásA Sony központi szalonból rendeltem meg, e-mailben le lehet kommunkálni az egészet, szkennelt számla és garancialevél kell hozzá. Nagyon készségesek és gyorsan voltak.
-
cotagg
tag
Szia, Panasonic tv-khez adott quick setup guide-ban szokott lenni leírás, hogy hogyan szereld össze a talpat, hogyan csatold a tv-hez és hogyan állítsad talpra. Ha pofára kell fektetned, akkor legyen akkora asztalod, amire ráfér a TV és a káva nem lóg túl rajta, plusz tegyél alá valami plédet, így valahogy:
http://www.manualslib.com/manual/416033/Panasonic-Tc-L55dt50.html?page=9#manual
50-es TV-t egyedül rögtön rátenni a talpra szerintem elég necces. Én nem kockáztatnám, hogy a talpból kiálló fémalkatrészekkel valahogy összekaristoljam a TV-t, vagy mondjuk mellérakjam...
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Üdv.
Megjött az OTA frissítés a w808c-re. Kb. 40 percet molyolt, mire végre újraindult.
Majd kiderül, milyen újdonságok lesznek.
Az is lehet, hogy jobb volt, mint lett!
Majd tesztelem, ha végre újraindul.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Az emberek anno azért nem vették a plazmát, mert féltek a beégéstől, mint kezdeti gyerekbajtól, holott idővel egész jól kiküszöbölték a problémát, de a tévhit sajna benne maradt a népben, továbbá az LCD piac is aláásta, mert ha valami szarabb kaparnia kell, hogy piacot szerezzen magának.
Szóval én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha rendes pályát futott volna be a technológia, ma lehet, hogy nem LCD-t sasolnánk...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Van topikja, ott kérdezd, nem is értem, hogy miért itt, esetleg még az általános topikba elférne.
-
titán
Skacok, nem sony tv, hanem panasonic , csak itt nagy a forgalom, talan nem lesz harag, ha megkerdezem.
Csutortokon hozom haza az 50 collos tv-met es egyedul fogom kicsomagolni. Nincs esetleg tippetek mi a legkimeletesebb modja? Gondolom osszeallitani a talpat, majd kiemelni a tv-t es mindjart arra felallitani, nem tudom ez sikerulni fog-e. Ti hogy csinaltatok?
Masik lehetoseg, hogy kiemelem, lefektetem (hatara/pofara??) sima feluletre, ra a talp es ugy fealallitani? Elvileg ettol sem lehet baja, csak szallitani nem lehet fekve, gondolom a zotykolodes miatt.
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Xbox one-hoz melyik tv ajánlott? 50"
-
krx21
nagyúr
Attól függ milyen korláttra gondolsz... Látnod kellett volna az arcomon a kifejezést, mikor egy Panasonic VT30-as plazma helyére beállítottam az akkori csúcs Samsung D8000-es lcd-t...
A plazma halála nem volt más mint üzlet. Egyszerűen sokkal kevesebb profitot lehetett rajta realizálni, mert drágább volt gyártani... Az előnyök és hátrányok megint más tészta... -
dh66e
veterán
válasz PrinceHerceg #24117 üzenetére
Az lcd egy sokkal simulékonyabb technológia nagyobb felhasználási területtel és kevesebb korláttal mint a plazma így ezen polemizálni felesleges.
A saját reménytelen vállalkozásodba is addig öntenéd a pénzt amíg nem marad semmid sem? -
gyeniko
őstag
válasz PrinceHerceg #24119 üzenetére
Szerintem sokkal "kevésbé göröngyös út" az LCD fejlesztése, mint a plazmáé, természetes, hogy nem ezt erőltetik. Ezek a cégek sok 10 évvel ezelőtt hagytak fel a világ megváltásával és a karitatív gyakorlattal, mert ez az ifjú titánokra és kezdő vállalkozásokra jellemző csak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Jim-X
őstag
Magasan tojnak ra, hogy hova lehet fejleszteni. Veszi a nep? Nem? Rolo le, gepsor allj...
Bevetel-kiadas, ha a bevetel fele billen a merleg (ha lehet minel jobban) akkor tokmindegy, hogy derekszogben hajlitott kijelzovel, vagy egymillio gigahertz-es kepfrissitessel erik el... A lenyeg, hogy doljon a leA játék az nem játék!
-
gyeniko
őstag
Ha te lennél a 3 utolsó plazma gyártó egyikének tulajdonosa (nagy részvényese), utasítottad volna-e a menedzsmentet arra, hogy az általunk is ismert (a korábbi hozzászólásokban már leírt) adatok ellenére további forrásokat öljenek a plazma technológia fejlesztésére? Gondolom, hogy nem.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
KoVee84
senior tag
Kérdeznék
Adott egy 50W755C, kiexportálom a TV-ről a csatornalistát, megmókolom a progival, de képtelen vagyok visszaimportálni a TV-re. CI kártyát kivettem, routert lekapcsoltam, de így is mindig csak annyit ír, hogy importálási hiba... Mit csinálok rosszul?
Köszi
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszi a választ megpróbálkozom vele.
Nincs valami olyan lehetőség,hogy a beállitásokat elmentsem pendrivera és utána onnan visszatölteni?"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Joshi
titán
Senki nem tudja pontosan hogy mi az igazság, én még most is állítom hogy a plazma gyártásának leállítása elsősorban a 4K miatt történt. Szerintem mindenki azt hitte hogy a 4K néhány éven belül egyeduralkodó lesz, aztán nem lett. Még most is eladhatóak lennének FHD plazmák 50-70"-os méretben, ráadásul a plazma is fejlődött volna ez idő alatt ahogy szemmel láthatóan az LCD is fejlődik. De hát ezek csak tézisek maradnak.
-
dh66e
veterán
válasz gyeniko #24098 üzenetére
Igen ezek is hozzátartoznak az igazsághoz ennyire nem mentem volna bele csak a kolléga írta hogy megbánták már hogy abbahagyták a gyártást ami nem fedi a valóságot mert a ptv felhasználók bánták inkább.
(#24100) Jackie_Chan
Nekem ez -ha jól emlékszem- valamelyik fw frissítést követően jött elő.Csináltam egy gyári visszaállítást azóta kop kop.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz cotagg #24105 üzenetére
A media marktban mikor vettem a panat, azt mondta az elado, hogy ok fel even belul meg megkotik. Mivel mar ezen is tul vagy, esetleg hivd fel a sony szalont, vagy a masik lehetoseg, hogy egy olyan biztositonal, ahol biztositva van pl a lakasod, lehet kiegeszito biztositast kotni haztartasi dolgokra. Legutobb mikor az aegonnal kotottem lakasbiztositast, ott is volt erre lehetoseg.
-
Mankó
veterán
Na ez megnyugtatónak hangzik, már csak a játék dolgot erősíthetné meg valaki.
Igaz nem látok most olyan hű de nagy akciót, ami 65 colban best buy lenne. Igaz a HX751-em már nem egy mai darab, de már csak olyanra cserélném, ami sokkal jobb képet ad és input lagban is jobb és nem kell 500-at rátennem a mostanira. (3d, smart, 4k nem érdekelnek.) -
cotagg
tag
Sziasztok, bocs, tudom, hogy gyakran felmerül, de nem találom a választ. Mediamarktban vettem a TV-t alap garanciával, még nincs egy évesm vennék kiegészítő garanciát hozzá. Hol tehetem meg? Menjek be a Mediamarktba vagy máshol kell érdeklődnöm?
A központi szalonban látok két opciót is (http://www.kirakat.hu/arak/SONY/SONY-5-jotallas-BEWY502), de nem derül ki mi a különbség, ahogy az sem, hogy hogyan működik... Egyszerűen megrendelem és kész? Semmiféle sorozatszámot vagy számlát nem kér rendeléskor.
-
titán
En a magam reszerol a panan nem allitottam semmit, csak a szineket, tokeletesen fut rajta az sd is. A herzekkel volt gondom az elejen, mert kiterjesztve ment a gepen es rocogtek a 24p filmek. Ha fo kijelzokent ment, azzal megszunt a gond. Most megint kiterjesztve nezem, csak 60hz-en megy mint a monitor. De ez nem tv fuggo.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Jackie_Chan #24100 üzenetére
6 red flashes- backlight issue, bad main board, or power board or inverter boards- check standby volts on power board. "backlight on" volts should be 3-5v from main logic board then 24v to inverter
Háttérvilágítási probléma, rossz "main board" vagy hálózati probléma esetleg inverter. Nézd meg a készenléti feszültséget, 3-5V és 24V (inverter) között kell lennie. Lehet, hogy a táppal van gond.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest