Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Használ valaki Sony Androidos TV-t olyan DIGIs csomaggal, amihez plusz CA Modul szükséges?
Sajnos nekem nem mennek a Sony TV-men a plusz adások (43W755C). Ha a nappaliban lévő LG-be átrakom, akkor minden szép és jó, ha visszaviszem a Sonyba, akkor nincs, csak annyi, hogy "Kiválasztott szolgáltatás nem elérhető, vagy titkosítják."
Járt esetleg valaki így? -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Beépítetlen elmeleten volt, vagyis ott még melegebb van kb mint a földszinten
Ma reggel is néztem, és szintúgy nem reagál semmire.
Próbáltam már mindenhogy, távirányítóval, fizikai gombokkal, hosszan/röviden nyomva, de semmi
Valami factory reset gombkombináció nincs esetleg hozzá? -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy Sony 43W755C TV-m, ami az utóbbi fél évben az emeleten a dobozában pihent. A napokban lehoztam, mert lett helye hova rakni, kapcsolnám be, ám nem reagál semmire. Se háttérvilágítás, semmi életjelet nem ad.
A tápját lemértem, megvan a 19,5V (igaz terhelés nélkül).
Mit tudok tenni vele? Szervizen kívül van még valami amit megpróbálhatok?Köszönöm!
-
LógaGéza
veterán
válasz
Kornel #32626 üzenetére
Olyan 80/78 között volt, mikor elkezdtem a mérést, a TV akkor is 100/100-at mutatott, és mikor letekertem 60/60 köré, a TV-n továbbra se változott az érték
Ugyebár a műszeren jelszint és tilt van, a TV-n... Na az nem tudom pontosan mi alapján mér
Nekem jó ismerősöm egy helyi kiépítő srác, és tőle kértem kölcsön. Lehet ha bemennél egy olyan helyre ahol foglalkoznak ilyennel, egy kis győzködés vagy letét után adnak egyet kölcsön - vagy ha lejössz Békésbe, én is odaadom egy délutánra
-
LógaGéza
veterán
válasz
Kornel #32623 üzenetére
Nemrég kellett egy helyen rendberaknom egy hálózatot. Bejön a jel az emeleten, 6 fele osztás, földszinten is osztás, stb... A helyzetet bonyolította, hogy még egy RasPi is bekerült a hálózatba, amihez egy - mint utólag kiderült - jelre elég kényes tunert sikerült szerválni.
Bekerült egy erősítő, és még rosszabb volt a helyzet, mint előtte, a tizen x muxból csak 3-at fogott a Pi.
Annyi volt a szerencsém, hogy sikerült egy jelszintmérőt szereznem, rákötöttem egy végpont helyére, és az erősítő tekergetésével belőttem 60/60-hoz legközelebb. Ha feljebb mentem, akkor már nem fogott egy pár muxot a Pi, itt tökéletesen megy minden és mindenhol.
Egy szó mint száz, digitálisnál nagyon nem mindegy, hogy mekkora a jelszint. Ha kevés az se jó, ha sok az se...
Jó kisérletezést -
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #30116 üzenetére
Melyik verziójú Kodit raktad fel?
-
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #30111 üzenetére
Nincs, csak HalfSBS - HalfOU-t tud kiadni magából, de normális Framepacked-el ne is próbálkozz - egyszerűen a SoC nem viszi, vagy csak nincs rá megírva program
Ha normális 3D kell, akkor csak külső lejátszó. -
LógaGéza
veterán
válasz
Tegla80 #30078 üzenetére
Én akarnék kalibráltatni, ki is fizetném, ha lenne valaki a környéken, aki csinálja... Van két monitorom is, azokat is kéne
Próbálgattam már, aztán valahol láttam egy beállítást, és tényleg sokkal jobb volt - persze, hogy nem találom hol... Túl sok a beállítás
Ezért kérdem, hátha van valakinek valami bevált, amint el lehet indulni.
-
LógaGéza
veterán
43W755C képbeállításaihoz van valami ajánlás? Tudom, minden panel egyedi, kalibráltassam, stb - meg is tenném, ha nem a világ végén laknék, és lenne valakinek a környéken kalibrátora, de mivel nincs, ezért próbálkozok
Boldog új évet mindenkinek!
-
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #30019 üzenetére
Nem érdemes, Framepacked 3D-t nem fog tudni semmilyen lejátszó elindítani ezeken a TV-ken - csak külső lejátszó az opció.
-
LógaGéza
veterán
Kodi 17 RC1-et próbálta valaki? Felrakom, és elindulás helyett kilép. Már gyári beállítások vissza is volt, de ugyanaz...
-
LógaGéza
veterán
Történt valami frissítés tegnap óta? Jöttem haza, indítom a Kodit, ám az nem játszik le semmit... Láttam, hogy Beta4 van fenn, akkor töröltem, ment vissza a Beta3, azzal sem, pedig eddig rendben volt
-
LógaGéza
veterán
válasz
hegylako01 #24902 üzenetére
Rosszul emlékszel, nem vezérli - én örülnék a legjobban ha vezérelné
-
LógaGéza
veterán
válasz
PiciDikenz #24878 üzenetére
Üdv!
Nekem majd' egy ilyen kombóm van. Bravia Sync ha jól tudom csak HDMIn működik, vagyis ha azt szeretnél használni akkor HT-C380 minimum.
Nekem optikain van összekötve, és kell mind a két távirányító, ha használni szeretném, a TV nem irányítja. Megpróbáltam a BT-s összekötést, de nem igazán megy. Végülis a TV is azt várja, hogy csatlakozzanak rá, és a soundbar is.
Viszont ami kárpótol, hogy nagyon jó a hangja, pont elég a szobánkba, jóval jobb mint a TVnek -
LógaGéza
veterán
válasz
blakey #24854 üzenetére
Kipróbáltam, elindítottam egy filmet, még mindig 1%-ot eszik a kis szerveremen a Plex Media Server. Plex lejátszóval, TV-n.
Én is arra gondoltam, hogy lesz külön lejátszó, de szerintem megleszek nélküle. Plex amúgy is azért kell, mert nem akarok mindent kétszer tárolni, a Kodi meg nem akar mindent felismerni. A Plex meg szépen eltalál mindent. Ha tudsz jobbat erre a célra, akkor szívesen fogadom.
Serviio milyen? -
LógaGéza
veterán
válasz
dave118 #24819 üzenetére
Nekem egy 8000-es Rapoo szettem van, bedugtam és működik, semmit nem kellett csinálnom.
OrLiX
Nincs Skype -
LógaGéza
veterán
válasz
Richvargas #24747 üzenetére
Nekem 8000es Rapoo van, tökéletesen megy vele.
-
LógaGéza
veterán
Használ valaki Sony soundbart a Sony TVjéhez? Kellene valami ami kiváltja a belső hangszórót majd, de nem akarok két távirányítóval küszködni. Ahogy olvasgatok egyes TV-k tudják az optikán is szabályozni a hangerőt, kérdés, hogy a W755 széria ilyen?
Esetleg a Sony távirányítók irányítják a soundbart is? Valakinek van ilyennel tapasztalata? -
LógaGéza
veterán
Üdv!
43W755C vásárlásán töröm a fejemet, azonban pár apróságot megkérdeznék mielőtt érdekesen nézek később.Szóval: a tápkábele fix, vagy szabványos csatlakozású? Melyik oldalt található? Hátuljáról nem találtam képet, VESA felfogatólyukak vannak rajta? Hangszórói milyen minőséget képviselnek? Csodát nem várok, csak kérdés, hogy azonnal vegyek mellé valami hangkeltőt, vagy elviselhető egy pár hónapig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest