Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
2.: a pH! teszteket megnézve a TELJES rendszer teljesítménye az ami max 146W (amit nagyon kevésnek érzek, de ha ez jött ki nekik, hát ki vagyok én, hogy ne higgyem el?
Ha megnézed ebben a tesztben csak a proci van terhelve a vga nem ,vagy is én úgy látom hogy prime 95 ,aida64 volt, procival együtt lévő vga terhelés nem .Igen a táp ellátó fázis kevés a lapon plusz a vrm hűtése sem nagy vagy is a proci feletti " kondikat "nem hűti tehát tuningra mérsékelten alkalmas.
Nekem van még egy Asus Tuf B450M -Plus Gaming Lapom ami szintén hasonló tesóm 2600 -as prociját autó módon sem hajlandó tuningolni mert ha felmelegszik a lap vagy a kondik még a gyári turbó órajelket sem képes tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest