Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
"Ha Intel vonalon nézzük (s1151) akkor csakis Asus jöhet szóba mivel mindenki azt vesz, így van legjobban kitesztelve és ahhoz kapsz legtöbb segítséget a fórumban."
Valahogy én nem kaptam.. se a külföldi, se a Magyarországi képviselettől választ arra, (inkább hárítást), hogy mi az oka annak, hogy a Maximus VIII hero lapommal nem kompatibilisak az Intel 535-ös SSD-i, se 250GB-s, se a 120GB-s... (43 perces Windows 10 telepítés, 3-4 másodperces mikrofagyások mappanyitásnál, 4 perces gyorsformázás... onnan tudom, hogy a végén már mértem is, ja és HD sentinelnél óránként 1%-ot esett a teljesítmény, és CRC hibák tömkelege) Ekkor irtam az Asusnak, akik erre elküldtek az Intelhez, mondván, hogy ilyet sose tapasztaltak... Intelnél visszaküldtek az Asushoz, hogy ott lesz a probléma. Rendben, ment is vissza a 2SSD... elállva a vásárlástól.
Lehet csak én voltam ilyen peches, illetve a Ram sz*patásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest