Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen processzort vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
"Ha Intel vonalon nézzük (s1151) akkor csakis Asus jöhet szóba mivel mindenki azt vesz, így van legjobban kitesztelve és ahhoz kapsz legtöbb segítséget a fórumban."
Valahogy én nem kaptam.. se a külföldi, se a Magyarországi képviselettől választ arra, (inkább hárítást), hogy mi az oka annak, hogy a Maximus VIII hero lapommal nem kompatibilisak az Intel 535-ös SSD-i, se 250GB-s, se a 120GB-s... (43 perces Windows 10 telepítés, 3-4 másodperces mikrofagyások mappanyitásnál, 4 perces gyorsformázás... onnan tudom, hogy a végén már mértem is, ja és HD sentinelnél óránként 1%-ot esett a teljesítmény, és CRC hibák tömkelege) Ekkor irtam az Asusnak, akik erre elküldtek az Intelhez, mondván, hogy ilyet sose tapasztaltak... Intelnél visszaküldtek az Asushoz, hogy ott lesz a probléma. Rendben, ment is vissza a 2SSD... elállva a vásárlástól.
Lehet csak én voltam ilyen peches, illetve a Ram sz*patásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- LG 32MR50C-B Monitor
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest