Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Istvan2020
üzenetére
"és kicseréled arra"
Hááát, nem tudom. Nem vagyok az a cserélgetős fajta. Mert akkor meg majd a nem tudok megszabadulni a ryzen 2xxxx-től.
Akkor már inkább várni kellene, míg megjelenik a 4-es, és akkor dönteni, hogy jobb-e annyival, mint a 3-as sorozat, és akkor venni. De nem lesz, mert akkor majd megint esni fog a 3xxx ára, és akkor fog ugyanannyiba kerülni, mint most a 2xxxx-ek, és akkor majd azért nem lesz érdemes 4-est venni, mert annyival nem jobb, mint amennyival többe kerül.
De ezen a gondolatmeneten haladva sose érdemes cserélni, mert évent jön ki újabb processzor, amihez fél évet kell várni, mire beáll hozzá a chipset, alaplap, de akkor már nemsokára megint újabb processzorgeneráció, ésatöbbi..
Tisztában vagyok vele, hogy nem azt kell megfizetni, hogy annyival jobb, hanem azt, hogy egy újabb generáció. 1600-ast is vehetnék, mert az is összehasonlíthatatlanul jobb, mint a mostani Ivy Brdige.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest