- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
csatahajós #243 üzenetére
Szerintem is RAM probléma lesz. Lehet hogy nem ártana egy BIOS frissítés vagy csak megemelni a RAM feszétlségét esetleg átrakni 2T-re Command Rate-et.
"Mentőötletként megpróbáltam átdugni mind2 meghajtót a Giga féle chip által vezérelt SATA portokra (tehát hogy kikerüljük az SB750et), de itt meg akármit állítok (RAID,IDE, AHCI) mindenre azt mondta hogy misisng NTLDR."
Ezt pedig IDE-re kell állítani.
-
törölt tag
válasz
csatahajós #243 üzenetére
A Win telepítés közbeni filemásolási hibák tipikusan memóriaproblémára utalnak.
"Ehhez képest a memó foglalatok alatt van egy plusz csavarhely ami semmire sem jó, mert még a stacker alaplapi tálcáján sincs ott luk .... no comment" - Erre találták fel a műanyag távtartókat. [link] Bontókban marékszámra vehetsz fillérekért ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 4gen i5 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest