Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Értetlenül állok az eset előtt, remélem valaki tud segíteni. Összeraktam anyáméknak egy am3 konfigot, vagyis csak szeretnék.. Iponról rendeltem egy ECS a780lm-m2 lapot, valamint korábban összeválogattam aprókból olcsón egy aeneon 2x1 gb ramot, egy hipro 350w tápot és egy sempron 145öt. Összedugtam mindent, de amint bekapcsolom a gépet, 3 hosszút sípol, majd ez ismétlődik a végtelenségig. Kivettem a ramokat, akkor 3 hallhatóan rövidebbet sípol. CMOS reset, semmi változás. Nekem is am3 platformom van, mindent egyesével kipróbáltam, és 100%osan működnek. Visszavittem a lapot, remélve, hogy az a rossz, de elkeserítő választ kaptam, miszerint athlon x4el, alaplapra integrált d sub csatira kötve bootol usbről, a lap tökéletesen működik. Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet a baja. Akárhol kerestem 3 hosszú beep kódról szóló történéseket, mindenhol a ramot dobta ki a kereső. A lapon ami bios van. Kivettem ramokat, egyesével raktam vissza, kifújtam levegősprayvel, a procit kb 100x kivettem és visszaraktam, de semmi változás. Tápegységet is cseréltem, az is tutira jó. Mi a szar lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest