Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Értetlenül állok az eset előtt, remélem valaki tud segíteni. Összeraktam anyáméknak egy am3 konfigot, vagyis csak szeretnék.. Iponról rendeltem egy ECS a780lm-m2 lapot, valamint korábban összeválogattam aprókból olcsón egy aeneon 2x1 gb ramot, egy hipro 350w tápot és egy sempron 145öt. Összedugtam mindent, de amint bekapcsolom a gépet, 3 hosszút sípol, majd ez ismétlődik a végtelenségig. Kivettem a ramokat, akkor 3 hallhatóan rövidebbet sípol. CMOS reset, semmi változás. Nekem is am3 platformom van, mindent egyesével kipróbáltam, és 100%osan működnek. Visszavittem a lapot, remélve, hogy az a rossz, de elkeserítő választ kaptam, miszerint athlon x4el, alaplapra integrált d sub csatira kötve bootol usbről, a lap tökéletesen működik. Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet a baja. Akárhol kerestem 3 hosszú beep kódról szóló történéseket, mindenhol a ramot dobta ki a kereső. A lapon ami bios van. Kivettem ramokat, egyesével raktam vissza, kifújtam levegősprayvel, a procit kb 100x kivettem és visszaraktam, de semmi változás. Tápegységet is cseréltem, az is tutira jó. Mi a szar lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest