Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Projektor topic
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
Oliverda #12246 üzenetére
Jobban szeretném kihúzni addig, hogy egy jó am3-as lapot vehessek. Most egyenlőre tesztelem a gépet IntelBurnTest-el, ha ettől nem fagy ki akkor nem siettetem a dolgot. Ez az OCCT egyébként vista x64 alatt a vga ramjaimat is simán hibásnak találta, pedig csak nem volt az oprendszerrel kompatibilis. Illetve közben ugyanezzel az OCCT CPU teszttel egy másik gépet is sikerült megfagyasztani (szintén windsormagos amd, de abban amd chipset van, illetve szintén alapon hajtva minden). Szóval látok rá némi esélyt, hogy ez a teszt program kókány módon lett megírva (vagy túl jól sikerült), csak azt nem tudom, hogy annyira el lehet e cseszni egy programkódot, hogy kikapcsoljon tőle a gép (szerintem nem)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő