Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Jobban szeretném kihúzni addig, hogy egy jó am3-as lapot vehessek. Most egyenlőre tesztelem a gépet IntelBurnTest-el, ha ettől nem fagy ki akkor nem siettetem a dolgot. Ez az OCCT egyébként vista x64 alatt a vga ramjaimat is simán hibásnak találta, pedig csak nem volt az oprendszerrel kompatibilis. Illetve közben ugyanezzel az OCCT CPU teszttel egy másik gépet is sikerült megfagyasztani (szintén windsormagos amd, de abban amd chipset van, illetve szintén alapon hajtva minden). Szóval látok rá némi esélyt, hogy ez a teszt program kókány módon lett megírva (vagy túl jól sikerült), csak azt nem tudom, hogy annyira el lehet e cseszni egy programkódot, hogy kikapcsoljon tőle a gép (szerintem nem)...

-
Osiris
őstag
válasz
Osiris
üzenetére
HT fesz emeléstől elég gyorsan lefagyott, így végülis most a ram-nak adtam +0.1V-ot, de már így is sikeresen belefagyott a tesztbe. Most kap még egy esélyt, emelt ram-fesszel, tuning nélkül 800HT-val. Már kiszereltem az egész cuccot a házból, így most az asztalon megtudom figyelni, hogy van e sérülés a kondikon, de semmi nyoma hogy lenne. Az az érzésem, hogy alaplapcsere lesz a vége.

-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha mire hazaérek megint lekapcsol, akkor az lesz a következő amit megpróbálok. A mosfeteken van egy HR-09 borda, de lehet, hogy azt is meg kéne támogatnom egy ventilátorral. Lehet, hogy mikor a bordát rátettem, megsérült valamelyik kondenzátor mellette, bár csak odébb hajoltak egy kicsit.

-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Estére hagytam futni a tesztet (HT 206x4=824), de reggelre így is kikapcsolt. Most megint így hagyom, egy ventilátorral a chipseten, így 27 fokkal hidegebb, 70 helyett csak 43 fokos...
-
Osiris
őstag
Mivel van a gond ha a gépem(adataimnál) nem bírja az 1000-es HT-t? 800-on stabil, de 1000-en kiakpcsol egy idő után ha terhelem (OCCT CPU : OCCT teszt - nincs tuning, minden alapon van).
Túlmelegszik a chipset?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest