Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz diablo1984 #11773 üzenetére

Ezért vettem mellé az fsp vga-tápot, erről megy a 2900 pro. Gondoltam elmegy a Mercury-val úgy-ahogy, ha a vga-ról le van a gond. Valóban nem őskövület, a melegedése idegesít meg a hangja, és nem fogok plusz 6-7 ezret költeni egy relative elavult vga professzionális hűtésére...

Nem vet fel a pénz, csak szeretnék egy kiegyensúlyozottabb gépet, no meg szeretném a GTA IV-et játszható szintre hozni... Persze türelmes vagyok, meg ez kb. mellékes, de akkor is: a tavasz beköszöntével jó ideig nem lesz időm gépfejlesztéssel foglalkozni, addig akarok összehozni egy olyan konfigot, amivel nincs gond.

A lap hőrézékelési gondjairól meg prociválogatásáról eddig nem tudtam, nem is értem, miben áll a probléma, de azt olvastam, hogy az újabb biosokban ezt már javították. Namármost, mióta feltettem a legújabb biost, azóta történt meg, hogy menet közben leállt a gép. Persze ettől még nem biztos, hogy az okozza, idáig csak egyszer fordult elő (ma) és kissé megijedtem.

Summa summarum: új táp kell, a mostaniakat meg szerintem eladom, aztán meglátjuk hogyan tovább.

Új hozzászólás Aktív témák