- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezért vettem mellé az fsp vga-tápot, erről megy a 2900 pro. Gondoltam elmegy a Mercury-val úgy-ahogy, ha a vga-ról le van a gond. Valóban nem őskövület, a melegedése idegesít meg a hangja, és nem fogok plusz 6-7 ezret költeni egy relative elavult vga professzionális hűtésére...
Nem vet fel a pénz, csak szeretnék egy kiegyensúlyozottabb gépet, no meg szeretném a GTA IV-et játszható szintre hozni... Persze türelmes vagyok, meg ez kb. mellékes, de akkor is: a tavasz beköszöntével jó ideig nem lesz időm gépfejlesztéssel foglalkozni, addig akarok összehozni egy olyan konfigot, amivel nincs gond.
A lap hőrézékelési gondjairól meg prociválogatásáról eddig nem tudtam, nem is értem, miben áll a probléma, de azt olvastam, hogy az újabb biosokban ezt már javították. Namármost, mióta feltettem a legújabb biost, azóta történt meg, hogy menet közben leállt a gép. Persze ettől még nem biztos, hogy az okozza, idáig csak egyszer fordult elő (ma) és kissé megijedtem.
Summa summarum: új táp kell, a mostaniakat meg szerintem eladom, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest