- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
"Egyébként mi a konkrét probléma? Nem lehet közvetlenül hálózati feszt adni a RAM-oknak?"
Ezt miért kellett? Úgy ismersz, mint aki ész nélkül széthajtja a cuccokat?

Szerk.: Pl. a Ctrl+F1 idegesít, a Softmenu ott van az első menüpontban, azt szoktam piszkálni, a többi menüponthoz max. akkor nyúlok, ha CMOS Reset volt. (esetlag ha a RAM-ot piszkálom, de arra nem szoktam rágyúrni)
Az is kellemetlen tud lenni, hogy van össz 2 db. venti csatlakozó. (bár legalább mindkettőt lehet szabályozni feszültséggel is)
Az Abit kék-barna színkombinációja után nehéz volt megemészteni a szivárvány minden színében játszó lapokat, de szerencsére nem rajongok a plexis házakért, így gyakorlati jelentősége nincs.
Nem tudom mit csinálnak a chipsetek hűtésével (vagy a tápellátásával
), de iszonyat melegek.(Egyébként Abitnál is 2.3V szokott lenni a max. RAM-fesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi