Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
"Egyébként mi a konkrét probléma? Nem lehet közvetlenül hálózati feszt adni a RAM-oknak?"
Ezt miért kellett? Úgy ismersz, mint aki ész nélkül széthajtja a cuccokat?

Szerk.: Pl. a Ctrl+F1 idegesít, a Softmenu ott van az első menüpontban, azt szoktam piszkálni, a többi menüponthoz max. akkor nyúlok, ha CMOS Reset volt. (esetlag ha a RAM-ot piszkálom, de arra nem szoktam rágyúrni)
Az is kellemetlen tud lenni, hogy van össz 2 db. venti csatlakozó. (bár legalább mindkettőt lehet szabályozni feszültséggel is)
Az Abit kék-barna színkombinációja után nehéz volt megemészteni a szivárvány minden színében játszó lapokat, de szerencsére nem rajongok a plexis házakért, így gyakorlati jelentősége nincs.
Nem tudom mit csinálnak a chipsetek hűtésével (vagy a tápellátásával
), de iszonyat melegek.(Egyébként Abitnál is 2.3V szokott lenni a max. RAM-fesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest