Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Én kedvelem az ASRock lapokat, de a jelen körülmények között alsókategóriásak. Nekem is volt egy db, s nagyon meg voltam vele elégedve, miután kiölték belőle az energiatakarékosságot még stabil is volt.
Viszont elég sok VGA és MEM kompatibilitási hibája van - legalábbis a 4CoreDual-VSTA sorozat válogatós, bár erre is találtak megoldást (csökkentett órajelek).
Ált. az extra vezérlők, modern chipsetek hiányoznak a palettáról, s természetesen a túlhajtás. De nem is arra lettek tervezve. Ismétlem, hogy nem leszólni akarom, de nem sorolnám a középategóriába a lapjaikat. A CPU támogatásuk, pedig tényleg elismerésre méltó, hisz a "nagyobb" gyártók már rég el is felejtették az RD480-at, amivel ők Phenomot üzemeltetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 86% (1év Garancia)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest