Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Én kedvelem az ASRock lapokat, de a jelen körülmények között alsókategóriásak. Nekem is volt egy db, s nagyon meg voltam vele elégedve, miután kiölték belőle az energiatakarékosságot még stabil is volt.
Viszont elég sok VGA és MEM kompatibilitási hibája van - legalábbis a 4CoreDual-VSTA sorozat válogatós, bár erre is találtak megoldást (csökkentett órajelek).
Ált. az extra vezérlők, modern chipsetek hiányoznak a palettáról, s természetesen a túlhajtás. De nem is arra lettek tervezve. Ismétlem, hogy nem leszólni akarom, de nem sorolnám a középategóriába a lapjaikat. A CPU támogatásuk, pedig tényleg elismerésre méltó, hisz a "nagyobb" gyártók már rég el is felejtették az RD480-at, amivel ők Phenomot üzemeltetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest