Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Én kedvelem az ASRock lapokat, de a jelen körülmények között alsókategóriásak. Nekem is volt egy db, s nagyon meg voltam vele elégedve, miután kiölték belőle az energiatakarékosságot még stabil is volt.
Viszont elég sok VGA és MEM kompatibilitási hibája van - legalábbis a 4CoreDual-VSTA sorozat válogatós, bár erre is találtak megoldást (csökkentett órajelek).
Ált. az extra vezérlők, modern chipsetek hiányoznak a palettáról, s természetesen a túlhajtás. De nem is arra lettek tervezve. Ismétlem, hogy nem leszólni akarom, de nem sorolnám a középategóriába a lapjaikat. A CPU támogatásuk, pedig tényleg elismerésre méltó, hisz a "nagyobb" gyártók már rég el is felejtették az RD480-at, amivel ők Phenomot üzemeltetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest