- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehet ám, hogy fixáltam...De akkor az AMD saját progija meg mért 1.1-et jelez, mikor leveszi az órajelet?
Az AMD oldaláról töltöttem le, a legalsó a driverek/softok között, grafikusan jelzi ki az órajeleket, magkihasználtságot, feszt, a másik verziótól folyton kékhalálozott a gép/eddig mind
/
Tegnap volt időm kicsit tesztelgetni, 3000-es sempronnal a Cobra 11 demóját próbáltam múltko, játszhatatlanul szaggatott, mot csak annyi változás volt, hogy 4200-es x2 ment a helyére, és úgy pörgött, öröm volt nézni
A 2 mag miatt táltosodott volna meg a game, vagy a nagyobb órajel, esetleg L2 miatt?
Catalystból melyiket érdemes felrakni a 690g lapokhoz?
szerk: #4303 manutdzoli: régi szép idők...tedd azt, amit ftc javasolt és nem lesz gond.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Formula-1
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- Fűnyíró topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az AMD oldaláról töltöttem le, a legalsó a driverek/softok között, grafikusan jelzi ki az órajeleket, magkihasználtságot, feszt, a másik verziótól folyton kékhalálozott a gép/eddig mind
/
A 2 mag miatt táltosodott volna meg a game, vagy a nagyobb órajel, esetleg L2 miatt?