- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Már értelek! Technikai adatok kellenének. Ezeket azért nem ir(ok)tam mert ez is mindegy.
Elég egy ATA port, nem kell szabályozzon, pöröghet tőlem maximálisan minden benne.
Nézd, amiket eddig tapasztaltam a fórumokon, az az volt, hogy még arra sem kaptam egyértelmű választ, melyik az a lap, ami csak ezt a két dolgot megadja nekem. Stabilitás, erő
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt 
Szerk: De ok. Nekem egy K7S41GX lapom volt az asrock-tól. Volt vele gond bőven, bár én a Samsung memóriára tippelek. Te, melyik tipust ajánlanád akkor? Megnézem őket is persze, végülis nyitottság az megvan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt