- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker
üzenetére
Ha jól emléxem
a gigában talán van. A cnq pedig sok más lapban is probléma. Persze ott töbnyire a tuning miatt. Ami miatt biztos nem működik (szerintem) a brisbane. Nézd meg a 0.5 szorzókhoz nincs ram osztó sem. Az amd-t felkészületlenül érte a birsalma. Ami azért furi mert ők tervezi és gyártják.
Erről irtam az előbb össze kellene szedni magukat.
Chaser: ahogy néztem a ramot ott sem lehen agyon variálni. Meg azért kérdés, hogy a 4000+ birsalma volt-e? Mert sajna az nem derült ki.
De amúgy valóban jó értékelést kapott!
Akkor hétfő este v kedd este lesz teszt?
''szerk: postaktsg-gel 1ütt 16.5k, kiderítem honnan hozzák, hátha tudunk mi is hozni'' te kis ravasz.
Szerintem franciából
Viszont akkor erre kellene ráfeküdni [link],[link]. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a gigában talán van. A cnq pedig sok más lapban is probléma. Persze ott töbnyire a tuning miatt. Ami miatt biztos nem működik (szerintem) a brisbane. Nézd meg a 0.5 szorzókhoz nincs ram osztó sem. Az amd-t felkészületlenül érte a birsalma. Ami azért furi mert ők tervezi és gyártják.
Erről irtam az előbb össze kellene szedni magukat.
Viszont akkor erre kellene ráfeküdni