- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Az oke hogy o a kihivio es ezert adja olcsobbann.Azt viszont nem ertem, hogy ha tudom hogy kijonnek egy olcsobb termekkel, akkor en megolcsobban adom majd a sajatomat es piaci elonyom lehet belole.En legalabb is ezt tennem.Ha az Am2 olcsobban adnak szerintem mar sokkal tobb emeber hasznalna.Ebbol nem az AMD fog kikerulni gyoztesen az biztos.
Lehet hogy az AM2 tud valamit amiert ilyen arakon tartjak.Alig varom hogy kideruljon. -
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
En nem szidok senkit.
Ha tudom hogy hamarosan valaminek leviszem az arat,akkor nem adom dragabban.Az Amd kenyszerbol csokkent,de elotte azert tartotta az arait.Ha korrekt lenne a vasarlokhoz, akkor mondjuk mar megelozte volna az Intelt, es nem most kezdene csokkenteni az arakat.Az Intel olcso belepo arakat produkal es meg olcsobba teszi majd azokat.Jo neki es yo a vasarloknak. -
MegalodonS
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Most nem arrol van szo igazan hogy kivarni.hanem hogy NE HUZZUK LE A VASARLOKAT!
Nem kiabalasnak szantam csak kiemeltem
!
Az AMD tudta mar regota az arakat neki az AM2 mar igy kellett volna inditani,es akkor azt mondom vasarlobarat uzletpolitika igy meg ugy hivom ''LEHUZAS''!
Nem AMD es Intel parti vagyok, csak etikusan nezve a dolgozt meg sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
!