- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Nos, kedves egykori sorstársaim, elérkezett az idő, hogy elbúcsúzzam eme topiktól. Mától Linksys WRT54GL ketyeg az smc helyett, amit eladtam. Még annyit, hogy a végére teljesen megbarátkoztam vele, nem voltak fagyások, szakadások, minden OK volt, csak vágytam már egy nagyobb tudású, komolyabb routerre!
-
Buvana
aktív tag
Nekem is van egy eladó smcwbr14-g2-őm akit érdekel PM!
-
Buvana
aktív tag
Nos, megállapítom, hogy a router upnp részével van gond, amit még egyik fw sem orvosolt. Mondom ezt azért, mert nagyon sokat teszteltem, és ahogy leírtam #927-ben, ha beállítom virtual serverben a portokat 1000-4000 ig, semmi problémám, bármi futhat egy időben, torrent full speed mellett msn, és no problem. Azonban ha nincsenek beállítva ezek a portok, ami ugye hülyeségnek néz ki, mert az upnp lényege az automatikus port forward, akkor állandóan ledobál msn-ről (igaz csak torrentezés közben). És így csorbul is a használhatósága, mert azok a portok csak 1 géphez vannak hozzárendelve. Másik megoldás lehet, hogy az msn nem kompatibilis ezzel a routerrel. Ezeket leszámítva nálam 10 napja megy, soxor fullon.
-
Buvana
aktív tag
Megnéznétek, hogy mit ír ki nektek az MSN a kapcsolatnál? Az enyém -->[link] és [link]
A probléma az, hogy a routerben természetesen be van kapcsolva az UPNP. Mostanában elég sűrűn szakad az msn-em, de a letöltés uTorrentel és a böngészéssel semmi gondom! MAX-on megy. Mitől írhatja az msn, hogy nem UPNP rendszerű hálózati címfordítón kapcsolódok? És ez csak azóta van, hogy feltettem az újabb Live messengert, ott is, majd vissza a 7.5-öt, de az is ezt írja. Előtte azt írta, hogy UPNP rendszerűn kapcsolódok. -
Buvana
aktív tag
1000!
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok! Végigolvastam a 9xx db hozzászólást, de az én problémámra nem találtam választ
G2V2-őm van, 1.05-ös FW-el, és a legnagyobb problémám az volt mostanáig, hogy ha torrentezek, állandóan szakad az MSN. Láttam másnál is így van, s nem csak az msn, hanem a net is szakadozik időnként.
A virtual servernél megadtam a torrent programom (bitcomet) által használt portot TCP-re és UDP-re is, ahogy azt kell! Sajnálatomra nem változott semmit az msn, és időnkénti net szakadásom torrentezés közben, és ez nagyon idegesített.
És akkor jött a következő ötletem: Figyelgettem a NAT Mapping table-t letöltés közben, és láttam, hogy van pár db (kb 10) olyan port is benne, amit nem használ a bitcometem. Ez a pár db port 1000 és 4000 közötti PL 3861,1733. No uccu neki, a virtual szerverben engedélyeztem szintén TCP-re és UDP-re is ebben a formában: 1000-4000 <-enable
Láss csodát, a kapcsolat stabil, soha nem szakad, full torrent letöltés közben IRC, MSN, WEB, akármi2 napja folyamatos stabil kapcsolatom van, maximális terheltség mellett! -Ja és még annyit, hogy ez az első routerem, és fingom nincs a hálózatokhoz, még azt sem tom mi az a DHCP
A bitcometemben a kapcsolatok maximális száma nem 10, vagy 90, hanem 500
Remélem segítettem, s nem fogjátok ezek után így lehúzni ezt a jószágot (bár én is így tettem idáig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged