Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Nos, kedves egykori sorstársaim, elérkezett az idő, hogy elbúcsúzzam eme topiktól. Mától Linksys WRT54GL ketyeg az smc helyett, amit eladtam. Még annyit, hogy a végére teljesen megbarátkoztam vele, nem voltak fagyások, szakadások, minden OK volt, csak vágytam már egy nagyobb tudású, komolyabb routerre!
-
Buvana
aktív tag
Nekem is van egy eladó smcwbr14-g2-őm akit érdekel PM!
-
Buvana
aktív tag
Nos, megállapítom, hogy a router upnp részével van gond, amit még egyik fw sem orvosolt. Mondom ezt azért, mert nagyon sokat teszteltem, és ahogy leírtam #927-ben, ha beállítom virtual serverben a portokat 1000-4000 ig, semmi problémám, bármi futhat egy időben, torrent full speed mellett msn, és no problem. Azonban ha nincsenek beállítva ezek a portok, ami ugye hülyeségnek néz ki, mert az upnp lényege az automatikus port forward, akkor állandóan ledobál msn-ről (igaz csak torrentezés közben). És így csorbul is a használhatósága, mert azok a portok csak 1 géphez vannak hozzárendelve. Másik megoldás lehet, hogy az msn nem kompatibilis ezzel a routerrel. Ezeket leszámítva nálam 10 napja megy, soxor fullon.
-
Buvana
aktív tag
Megnéznétek, hogy mit ír ki nektek az MSN a kapcsolatnál? Az enyém -->[link] és [link]
A probléma az, hogy a routerben természetesen be van kapcsolva az UPNP. Mostanában elég sűrűn szakad az msn-em, de a letöltés uTorrentel és a böngészéssel semmi gondom! MAX-on megy. Mitől írhatja az msn, hogy nem UPNP rendszerű hálózati címfordítón kapcsolódok? És ez csak azóta van, hogy feltettem az újabb Live messengert, ott is, majd vissza a 7.5-öt, de az is ezt írja. Előtte azt írta, hogy UPNP rendszerűn kapcsolódok. -
Buvana
aktív tag
1000!
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok! Végigolvastam a 9xx db hozzászólást, de az én problémámra nem találtam választ
G2V2-őm van, 1.05-ös FW-el, és a legnagyobb problémám az volt mostanáig, hogy ha torrentezek, állandóan szakad az MSN. Láttam másnál is így van, s nem csak az msn, hanem a net is szakadozik időnként.
A virtual servernél megadtam a torrent programom (bitcomet) által használt portot TCP-re és UDP-re is, ahogy azt kell! Sajnálatomra nem változott semmit az msn, és időnkénti net szakadásom torrentezés közben, és ez nagyon idegesített.
És akkor jött a következő ötletem: Figyelgettem a NAT Mapping table-t letöltés közben, és láttam, hogy van pár db (kb 10) olyan port is benne, amit nem használ a bitcometem. Ez a pár db port 1000 és 4000 közötti PL 3861,1733. No uccu neki, a virtual szerverben engedélyeztem szintén TCP-re és UDP-re is ebben a formában: 1000-4000 <-enable
Láss csodát, a kapcsolat stabil, soha nem szakad, full torrent letöltés közben IRC, MSN, WEB, akármi2 napja folyamatos stabil kapcsolatom van, maximális terheltség mellett! -Ja és még annyit, hogy ez az első routerem, és fingom nincs a hálózatokhoz, még azt sem tom mi az a DHCP
A bitcometemben a kapcsolatok maximális száma nem 10, vagy 90, hanem 500
Remélem segítettem, s nem fogjátok ezek után így lehúzni ezt a jószágot (bár én is így tettem idáig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest