Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok! Végigolvastam a 9xx db hozzászólást, de az én problémámra nem találtam választ
G2V2-őm van, 1.05-ös FW-el, és a legnagyobb problémám az volt mostanáig, hogy ha torrentezek, állandóan szakad az MSN. Láttam másnál is így van, s nem csak az msn, hanem a net is szakadozik időnként.
A virtual servernél megadtam a torrent programom (bitcomet) által használt portot TCP-re és UDP-re is, ahogy azt kell! Sajnálatomra nem változott semmit az msn, és időnkénti net szakadásom torrentezés közben, és ez nagyon idegesített.
És akkor jött a következő ötletem: Figyelgettem a NAT Mapping table-t letöltés közben, és láttam, hogy van pár db (kb 10) olyan port is benne, amit nem használ a bitcometem. Ez a pár db port 1000 és 4000 közötti PL 3861,1733. No uccu neki, a virtual szerverben engedélyeztem szintén TCP-re és UDP-re is ebben a formában: 1000-4000 <-enable![[kép] [kép]](http://buvana.uw.hu/jpg/vs.jpg)
Láss csodát, a kapcsolat stabil, soha nem szakad, full torrent letöltés közben IRC, MSN, WEB, akármi
2 napja folyamatos stabil kapcsolatom van, maximális terheltség mellett! -Ja és még annyit, hogy ez az első routerem, és fingom nincs a hálózatokhoz, még azt sem tom mi az a DHCP
A bitcometemben a kapcsolatok maximális száma nem 10, vagy 90, hanem 500 
Remélem segítettem, s nem fogjátok ezek után így lehúzni ezt a jószágot (bár én is így tettem idáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
G2V2-őm van, 1.05-ös FW-el, és a legnagyobb problémám az volt mostanáig, hogy ha torrentezek, állandóan szakad az MSN. Láttam másnál is így van, s nem csak az msn, hanem a net is szakadozik időnként.
2 napja folyamatos stabil kapcsolatom van, maximális terheltség mellett! -Ja és még annyit, hogy ez az első routerem, és fingom nincs a hálózatokhoz, még azt sem tom mi az a DHCP
A bitcometemben a kapcsolatok maximális száma nem 10, vagy 90, hanem 500