- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok! Végigolvastam a 9xx db hozzászólást, de az én problémámra nem találtam választ
G2V2-őm van, 1.05-ös FW-el, és a legnagyobb problémám az volt mostanáig, hogy ha torrentezek, állandóan szakad az MSN. Láttam másnál is így van, s nem csak az msn, hanem a net is szakadozik időnként.
A virtual servernél megadtam a torrent programom (bitcomet) által használt portot TCP-re és UDP-re is, ahogy azt kell! Sajnálatomra nem változott semmit az msn, és időnkénti net szakadásom torrentezés közben, és ez nagyon idegesített.
És akkor jött a következő ötletem: Figyelgettem a NAT Mapping table-t letöltés közben, és láttam, hogy van pár db (kb 10) olyan port is benne, amit nem használ a bitcometem. Ez a pár db port 1000 és 4000 közötti PL 3861,1733. No uccu neki, a virtual szerverben engedélyeztem szintén TCP-re és UDP-re is ebben a formában: 1000-4000 <-enable
Láss csodát, a kapcsolat stabil, soha nem szakad, full torrent letöltés közben IRC, MSN, WEB, akármi2 napja folyamatos stabil kapcsolatom van, maximális terheltség mellett! -Ja és még annyit, hogy ez az első routerem, és fingom nincs a hálózatokhoz, még azt sem tom mi az a DHCP
A bitcometemben a kapcsolatok maximális száma nem 10, vagy 90, hanem 500
Remélem segítettem, s nem fogjátok ezek után így lehúzni ezt a jószágot (bár én is így tettem idáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest