- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindthegap
csendes tag
jobban hangzik igen, az usb csatit gondolom lehet frissiteni hogy 2.0 mukodjon?
viszont le kellett szednem az avastot mert a ket virusirtot nem birta a gep,most mar csak azt kell kitalalnom hogy mi lehet a gebasz az usb kartyaval, elkepzelheto hogy hibas lenne? vagy az lehet meg hogy az a usb kartya 2.0as es emiatt akadozik hmm mind1 egyenlore most anyamnak van net tud konyvelni
-
Mindthegap
csendes tag
nos oda jutott hogy az usb sticket kihuztam az utolag beepitett usb kartyabol, ami eddig ott mukodott.
Az usb sticket visszadugtam az alaplapi usbre es lass csodat van net
viszont azt irta hogy a kutyu gyorsabb mukodsre is kepes, szerintetek ez befolyasol valamit is?ja a mailware progi nem talatam semmit, szoval elvileg a gep virusmentes.
-
Mindthegap
csendes tag
valamint azt is eszrevettem hogy vmi gebasz lehet tenyleg, mert letoltottem usb-re a progit amit javsoltal, radugom a pc re a gep latja legalabbid a totlcommanderbe az usb meghajto betujele letszik viszont mikor ra klikkelek hosszu varakozas es kapom a hiba uzeneet hogy a meghajto nem letezik.
-
Mindthegap
csendes tag
igen a tobbi gepen megy a net rendesen, nem tudom akkor mi lehet a baj mert a net sincs es a routert se latja.
amikor raklikkelek a kapcs javitasra akkor kapcsolodik a routerhez es ugy nez ki minthe lenne net 100 os jelerosseg.
viszont ahogy a virusirto frissitne vagy outlookot nyitok vagy bongeszot azzonal levag es ha javitani akaroma kapcsolatot akkor mar nem tudja javitani.
ujrainditasnal pedig ha a virusvedelem ki van kapcsolva akkor felall a renccer van kapcsolat, de mihelyst vmit akarok csinalni azonnal piros x a jobb oldalt.
ja a gepen xp home van minden frissitessel es legalis xp.
megprobalom meg a progit amit mondtal...
ha akkor sem lesz valtozas akkor mi lhet meg? bios frissites az alaplapon? -
Mindthegap
csendes tag
Sziasztok,
Tanacsot szeretnek kerni toletek, wifi ugyben.
Jelenseg a kovetkezo
A pc bekapcsolasa utan van net ami wifin usb sticken keresztul jon jott.
Mihelyst akarmilyen programot megnyitok ami netet igenyel pl outlook azonnal szetkapcsol.
Vagy megnyitotm a firefoxot ott is ja es raadasul nem az alapertelmezett oldalt nyitna meg hanem teljesen mast.
Futtatam a viruskeresot talalt is haramat, egy a konyvelesi programba irta be magat, a tobbi ketto pedig a renccerbe.
Ezeket kitakaritottam, net meg mindig nincs.
Amit eddig csinaltam az az hogy atcsereltem az alaplapi pci slotban levo usb kartyat arra van a stick csatlakoztatva, ott is ugyan ugy nincs net, FW frissitve, usb votlage max ra novlve,problema nem megoldott,most mar ott tartok hogy gep bekapcsolva es par perc es nincs net.meg se kell nyitni semmit.
A wifi halozat ugy nez ki hogy a haz felso szintjen van a modem es a router ami egy desktopra csatlakozik, a foldszinten pedig a sticken jon (ne) a net szinten asztali pcre.Szerintetek mi lehet a baj?
Tudom smc nem egy jo konstrukcio, meg dobjam ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest