- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
hallod?
Hát nekem nem akar a gép és a router között van kapcsolat csak a router nem ''megy ki a netre'' érdekes... hogyan tudnám? úgy restartolni a router h semmi beállítást ne jegyezzen meg...mert az elején elrontottam a név jelszót hülyeséget írtam be nem azt ami most van beírva
de ezt is megjegyzi szval nem hiszem h ez a baj mert mentem és megmarad ...hmmm jó lenne ha már menne mert ma már karácsony és lassan 10 napja küszködök vele... tudnál segíteni? tudom max fél óra alatt be lehet állítani az egészet egy dolgot nem értettem amit írtál, a DNS el kapcsolatban ha jól emlékszem vissza... fel tudnál venni MSN re? vagy valhol ahol tudunk bővebben beszélgetni... ferrari1986_5c@freemail.hu előre is köszi addig is próbálkozok! további szép napot! és Kellemes Ünnepeket! Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Új pc házak! Kèszleten!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest