Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
hallod?
Hát nekem nem akar a gép és a router között van kapcsolat csak a router nem ''megy ki a netre'' érdekes... hogyan tudnám? úgy restartolni a router h semmi beállítást ne jegyezzen meg...mert az elején elrontottam a név jelszót hülyeséget írtam be nem azt ami most van beírva
de ezt is megjegyzi szval nem hiszem h ez a baj mert mentem és megmarad ...hmmm jó lenne ha már menne mert ma már karácsony és lassan 10 napja küszködök vele... tudnál segíteni? tudom max fél óra alatt be lehet állítani az egészet egy dolgot nem értettem amit írtál, a DNS el kapcsolatban ha jól emlékszem vissza... fel tudnál venni MSN re? vagy valhol ahol tudunk bővebben beszélgetni... ferrari1986_5c@freemail.hu előre is köszi addig is próbálkozok! további szép napot! és Kellemes Ünnepeket! Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest