Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
hallod?
Hát nekem nem akar a gép és a router között van kapcsolat csak a router nem ''megy ki a netre'' érdekes... hogyan tudnám? úgy restartolni a router h semmi beállítást ne jegyezzen meg...mert az elején elrontottam a név jelszót hülyeséget írtam be nem azt ami most van beírva
de ezt is megjegyzi szval nem hiszem h ez a baj mert mentem és megmarad ...hmmm jó lenne ha már menne mert ma már karácsony és lassan 10 napja küszködök vele... tudnál segíteni? tudom max fél óra alatt be lehet állítani az egészet egy dolgot nem értettem amit írtál, a DNS el kapcsolatban ha jól emlékszem vissza... fel tudnál venni MSN re? vagy valhol ahol tudunk bővebben beszélgetni... ferrari1986_5c@freemail.hu előre is köszi addig is próbálkozok! további szép napot! és Kellemes Ünnepeket! Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Könyvajánló
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest