- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
ez most nagyon érdekes dolog ami történt nálam a pinggel. eddig nem pingeltem kifelé, de most én is megpróbáltam. a ping semmit nem talál kifelé. nem tudtam megpingelni semmit sem, ami a routeren kívül van.
de elkell azt is mondanom, hogy nálam minden pöpecül megy wep titkosítással, 13 jegyü jelszóval levédve. a wpa-hoz nem értek, azt nem tudtam beállítani. az is igaz, hogy mindez csak firmwar frissítés után valósult csak meg. elötte nekem is csak problémám volt vele. most viszont az égvilágon semmi bajom nincsen a laptoppal és a wifivel. megy mindn: torrent, msn, web, ftp, hálózat a nagygéppel, stb...
de ez a ping dolog érdekes, bár lehet, hogy a tüzfalam a laptopon gátolja meg, hogy pingelhessek.
ui.: a tűzfal tüntette el a gépemet a pingelések elől. szóval minden oké nálam. bár a firmware frissítést már ajánlották mások is, most én is csak azt tudom ajánlani.
http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/
itt vannak a routerhez a firmwar-ek.
a legujabb most jött ki augusztus 17-én.
amúgy a firmware ami rendbe hozta a routeremet itt van: http://nortol.srv.hu/router/SMCWBR14G2v2_ETSI_Runtime_V1_01.bin
ez sajna nem található a többi firmware között, nem tudom miért, pedig ez a tuti firmware ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest