- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
ez most nagyon érdekes dolog ami történt nálam a pinggel. eddig nem pingeltem kifelé, de most én is megpróbáltam. a ping semmit nem talál kifelé. nem tudtam megpingelni semmit sem, ami a routeren kívül van.
de elkell azt is mondanom, hogy nálam minden pöpecül megy wep titkosítással, 13 jegyü jelszóval levédve. a wpa-hoz nem értek, azt nem tudtam beállítani. az is igaz, hogy mindez csak firmwar frissítés után valósult csak meg. elötte nekem is csak problémám volt vele. most viszont az égvilágon semmi bajom nincsen a laptoppal és a wifivel. megy mindn: torrent, msn, web, ftp, hálózat a nagygéppel, stb...
de ez a ping dolog érdekes, bár lehet, hogy a tüzfalam a laptopon gátolja meg, hogy pingelhessek.
ui.: a tűzfal tüntette el a gépemet a pingelések elől. szóval minden oké nálam. bár a firmware frissítést már ajánlották mások is, most én is csak azt tudom ajánlani.
http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/
itt vannak a routerhez a firmwar-ek.
a legujabb most jött ki augusztus 17-én.
amúgy a firmware ami rendbe hozta a routeremet itt van: http://nortol.srv.hu/router/SMCWBR14G2v2_ETSI_Runtime_V1_01.bin
ez sajna nem található a többi firmware között, nem tudom miért, pedig ez a tuti firmware ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest