- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossa
tag
válasz
Motion_Blur #2046 üzenetére
Kb. 5 év után tegnap én is vettem egy ROUTERT - egy Linksys wrt54gl - mert jó áron volt. A régi routerem, amiről a topic is szól egy nagy határ sz@r! én se tudom hogy bírtam ki vele!
Úgy ment tönkre hogy:2 héttel ezelőtt mentem nyaralni és gondoltam ne "sugározzon" feleslegesen - na és ne fogyassza az áramot - egyszerűen kihúztam a tápegységet a konnektorból arra az egy hétre. na hát ez hiba volt. hazajöttem és újra visszadugtam a tápegységet.na azóta aztán se kép se hang. Azóta kapott új firmwaret, resetet de semmi. Világít minden LED rajta, de nincs netem vele, de úgy hogy még a hálózat sem látható.
Az hogy 2 havonta újra kellett indítanom még hagyján, de hogy ebbe tönkrement az hihetetlen. Tény és való kb. 5 évig folyamatosan ment, de mit tudott elromlani benne - az a mai napig rejtély számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest