Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossa
tag
válasz
Motion_Blur #2046 üzenetére
Kb. 5 év után tegnap én is vettem egy ROUTERT - egy Linksys wrt54gl - mert jó áron volt. A régi routerem, amiről a topic is szól egy nagy határ sz@r! én se tudom hogy bírtam ki vele!
Úgy ment tönkre hogy:2 héttel ezelőtt mentem nyaralni és gondoltam ne "sugározzon" feleslegesen - na és ne fogyassza az áramot - egyszerűen kihúztam a tápegységet a konnektorból arra az egy hétre. na hát ez hiba volt. hazajöttem és újra visszadugtam a tápegységet.na azóta aztán se kép se hang. Azóta kapott új firmwaret, resetet de semmi. Világít minden LED rajta, de nincs netem vele, de úgy hogy még a hálózat sem látható.
Az hogy 2 havonta újra kellett indítanom még hagyján, de hogy ebbe tönkrement az hihetetlen. Tény és való kb. 5 évig folyamatosan ment, de mit tudott elromlani benne - az a mai napig rejtély számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest