- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossa
tag
válasz
Motion_Blur #2046 üzenetére
Kb. 5 év után tegnap én is vettem egy ROUTERT - egy Linksys wrt54gl - mert jó áron volt. A régi routerem, amiről a topic is szól egy nagy határ sz@r! én se tudom hogy bírtam ki vele!
Úgy ment tönkre hogy:2 héttel ezelőtt mentem nyaralni és gondoltam ne "sugározzon" feleslegesen - na és ne fogyassza az áramot - egyszerűen kihúztam a tápegységet a konnektorból arra az egy hétre. na hát ez hiba volt. hazajöttem és újra visszadugtam a tápegységet.na azóta aztán se kép se hang. Azóta kapott új firmwaret, resetet de semmi. Világít minden LED rajta, de nincs netem vele, de úgy hogy még a hálózat sem látható.
Az hogy 2 havonta újra kellett indítanom még hagyján, de hogy ebbe tönkrement az hihetetlen. Tény és való kb. 5 évig folyamatosan ment, de mit tudott elromlani benne - az a mai napig rejtély számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest