Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is Ez a típus van, és utálom.. egy szar, hogy mást ne mondjak, olvasgattam vissza, de nem találtam megoldást az én problámámra, de lehet, hogy csak nem kerestem eleget.A lényeg az az, hogy folyamatosan dobál le mindenhonnan (pl: MSN, Steam, Ventrilo). Nem tudom elképzelni, hogy miért, egy programmal elvileg át is engedetem külön a fent említett programok portjait, és továbbra is dobál.. Viszont még ha csak 1-2 másodpercre, irtó zavaró, mikor 5 percenként mehetsz újra vissza mindenhova.. Torrent nem megy..Valaki help? Erre a gépre kábelen jön, és nem wireless ként. Tehát valakinek ötlete van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest