Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos.. firmware update megvolt, kb 8 óra óta úgytűnik minden jó, bár lekopogom
. Köszi a segítséget
-
törölt tag
update:a másik gépen, ami vezeték nélkül fogja, az nem dobál.. az tökéletes elvileg
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is Ez a típus van, és utálom.. egy szar, hogy mást ne mondjak, olvasgattam vissza, de nem találtam megoldást az én problámámra, de lehet, hogy csak nem kerestem eleget.A lényeg az az, hogy folyamatosan dobál le mindenhonnan (pl: MSN, Steam, Ventrilo). Nem tudom elképzelni, hogy miért, egy programmal elvileg át is engedetem külön a fent említett programok portjait, és továbbra is dobál.. Viszont még ha csak 1-2 másodpercre, irtó zavaró, mikor 5 percenként mehetsz újra vissza mindenhova.. Torrent nem megy..Valaki help? Erre a gépre kábelen jön, és nem wireless ként. Tehát valakinek ötlete van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest