Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos.. firmware update megvolt, kb 8 óra óta úgytűnik minden jó, bár lekopogom
. Köszi a segítséget 
-
törölt tag
update:a másik gépen, ami vezeték nélkül fogja, az nem dobál.. az tökéletes elvileg
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is Ez a típus van, és utálom.. egy szar, hogy mást ne mondjak, olvasgattam vissza, de nem találtam megoldást az én problámámra, de lehet, hogy csak nem kerestem eleget.A lényeg az az, hogy folyamatosan dobál le mindenhonnan (pl: MSN, Steam, Ventrilo). Nem tudom elképzelni, hogy miért, egy programmal elvileg át is engedetem külön a fent említett programok portjait, és továbbra is dobál.. Viszont még ha csak 1-2 másodpercre, irtó zavaró, mikor 5 percenként mehetsz újra vissza mindenhova.. Torrent nem megy..Valaki help? Erre a gépre kábelen jön, és nem wireless ként. Tehát valakinek ötlete van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Battlefield 6
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Rendszergazda topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Köszi a segítséget