- Billentyűzet gondom van
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos.. firmware update megvolt, kb 8 óra óta úgytűnik minden jó, bár lekopogom
. Köszi a segítséget
-
törölt tag
update:a másik gépen, ami vezeték nélkül fogja, az nem dobál.. az tökéletes elvileg
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is Ez a típus van, és utálom.. egy szar, hogy mást ne mondjak, olvasgattam vissza, de nem találtam megoldást az én problámámra, de lehet, hogy csak nem kerestem eleget.A lényeg az az, hogy folyamatosan dobál le mindenhonnan (pl: MSN, Steam, Ventrilo). Nem tudom elképzelni, hogy miért, egy programmal elvileg át is engedetem külön a fent említett programok portjait, és továbbra is dobál.. Viszont még ha csak 1-2 másodpercre, irtó zavaró, mikor 5 percenként mehetsz újra vissza mindenhova.. Torrent nem megy..Valaki help? Erre a gépre kábelen jön, és nem wireless ként. Tehát valakinek ötlete van?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest