Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok
Előre is elnézést hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást!Pár lapot elolvastam de azokon mindenki csak hibákról érdeklődik, és nem találtam a kérdésemre a választ ami a következő:
Nekem tökéletesen mőködik ez a Router! INternet "szórására" vettem a lakásba, hogy ne kelljen kábelezni! De azóta lett még egy gép otthon, és a kérdés az hogy meg lehet e azt oldani hogy az egyik gépben wifi hálókártya van, a másikban USB-s wifi kulcs! Mindkettővel wifin szeretném a netet is elérni, és hogy egymást is lássák(filemegosztás)! Ezt a routeren keresztül kell valahogy? Mint kiderült gondolom számotokra nem vagyok egy "hálóguru"!
A vezetékes kapcsolatnál egy filemegosztást megcsinálok, de itt ki is fullad a tudásom...
Előre is köszi a segitséget!
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest