Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok
Előre is elnézést hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást!Pár lapot elolvastam de azokon mindenki csak hibákról érdeklődik, és nem találtam a kérdésemre a választ ami a következő:
Nekem tökéletesen mőködik ez a Router! INternet "szórására" vettem a lakásba, hogy ne kelljen kábelezni! De azóta lett még egy gép otthon, és a kérdés az hogy meg lehet e azt oldani hogy az egyik gépben wifi hálókártya van, a másikban USB-s wifi kulcs! Mindkettővel wifin szeretném a netet is elérni, és hogy egymást is lássák(filemegosztás)! Ezt a routeren keresztül kell valahogy? Mint kiderült gondolom számotokra nem vagyok egy "hálóguru"!
A vezetékes kapcsolatnál egy filemegosztást megcsinálok, de itt ki is fullad a tudásom...
Előre is köszi a segitséget!
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest