Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Nos, amennyiben ezek közül kell választani, de a Linksys-t túl drágának találod, akkor kiesik az ASUS is, marad alternatívaként a GigaByte, illetve a WBR14T (ezt nem ismerem, de gyanítom, hogy hasonló tudású, és én soha többet SMC-nek bizalmat nem szavaznék). Tehát ha jól értelmezem, akkor vagy SMC WBR14G2, vagy GigaByte. Ez utóbbit ugyan nem ismerem, de ha most magamnak vennék routert, valószínűleg ezt választanám, mert az SMC nálam leszerepelt. De nálam okosabbak talán tudnak valamit mondani a GN-BR01G-ről is. Ja, és elnézést azoktól, akiknek esetleg a lelkivilágába tapostam, mert szeretik az SMC-t! (Bár szerintem nem sokan vannak ilyenek...
)
Még annyit hozzátennék: ha legalább láthatóan megbízható lenne a router, és nem lennének rejtélyes hibák, akkor alap netezésre merném ajánlani. De azt meg szerintem senki nem tudja garantálni, hogy 1 hónap múlva nem bolondul meg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)