Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Korábban már írtam róla, hogy elég lassú a rendszerem, aztán hanyagoltam a témát (ahogy elnézem majdnem kerek 2 hónapig) de most újra segítséget szeretnék kérni, mert kezdek elsokallni. Kipróbáltam másik torrent klienst, ha azzal töltök gyorsan, az is megöli az egész gépet. De úgy érzem, hogy amúgy is mintha lassú lenne a gép. Mivel a gépem nem egy erőgép, ezért nem is várok tőle sokat, de néha úgy érzem, hogy lassabb, mint amikor korábban Win XP-t használtam. Neten így utólag néztem egy leírást (A Slackware telepítéséről), hogy telepítéskor rontottam-e el valamit, de mindent úgy csináltam, ahogy írják. Próbáltam azt is, hogy magam lefordítom a legújabb kernelt hozzá ami nem sikerült ( bash: generate-modprobe.conf: command not found, pedig itt is a leírást követtem
) és most teljesen tanácstalan vagyok. Most, amikor ezt írtom, néha a 30%-ot is eléri néha a CPU-használat, de 10-20 között mozog stabilan. Megy egy FF, egy XMMS és egy Pidgin. 300 Mb memóriát elvisz ez. Mindenhol azt hallom, hogy a linux gyenge gépeken is gyors meg stb, de nekem ez nem nagyon jött össze. Bár a Slack még így is határozottan gyorsabb, mint az Ubuntu volt. Valaki tudna segíteni, hogy mt tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Revolut
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest