Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jól van, megtettem.
Holnap folytatom, ha feláll egyáltalán a rendszer live cd-ről, mert most megáll a betöltési ennél a folyamatnál:
Start up X11 session manager ....
Viszont megcsináltam a magyarosítást csak némi különbségel a verzíó eltérés miatt.
Megkerestem a második cd-n a nyelvi fájlt tartalmazó .tgz csomagot és egyeztettem a kettőt és mindössze egy szám volt az eltérés.
Ezt írtam a terminalba:mount /mnt/cdrom
installpkg /mnt/cdrom/slackware/kdei/kde-i18n-hu-3.4.2-noarch-1.tgzMondjuk a netet is segíthetnél beállítani, mert az nagy segítség lenne a kábelek miatt.
Cikkben csak annyi áll ,hogy netconfig parancs lesz a barátunk.
De nekem egy hét kelett, hogy a routert beüzemeljem nemhogy netconfig.Bocs, hogy fárasztalak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest