Új hozzászólás Aktív témák
-
Strottler
tag
A francba!!!
Úgy tûnik, hogy az elsõ CD mégsem tartamazza a grafikus rendszert! Ezt a hülyeséget! Pontosan melyik csomag a ''felelõs'' az X-ért? Mert az x könyvtárban van ilyen, hogy: X11-6.7.0 - Main X Package, de hiába telepítettem már mindent ebbõl a könyvtárból, a rendszer nem ismeri az xf86config parancsot... Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a második CD-t is? Nem értem miért nem lehet a programokat fontossági sorrendben pakolni a CD-re. Vannak ugye ablakkezelõk, de X meg nincsen? Nem értem. Vagy valami lib file hiányozhat? startx-re indulna az xfce, de valami libatk-t nem talál...
Most mit csináljak?
Hohó, most látom a distrowatch-on, hogy a Slaki 10.0-ban nincs benne az XFree86.
Az meg hogyan lehetséges???
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most mit csináljak?