Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Apple MacBook
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A legújabb Skype (7.1.73.105)-nél a mikrofonom nem működik. Logitech Webcam C170 web kamerát használok (Windows 7 64bit). Ebben van a mikrofon is. A Skype beállítás jó, mert néha, nem tudom miért a rendszer visszaállítás után működik (nem mindig), majd ha kilépek a Skype-ból és újra elindítom, a mikrofonom ismét nem működik, nem hallom a hangomat amikor az Echo/ sound test service-el próbálom. A webkamera szoftverében sem működik ilyenkor. Ott is leellenőriztem, a web kamera mikrofonjára van beállítva. Az alapértelmezett hangszóró is jól van beállítva, mert a hívásokat hallom, csak engem nem hallanak, ha olyan kedve van a rendszernek. Esetleg hardver hiba lenne? A web kamerám rossz? Akkor miért jó a rendszer visszaállítás után (nem mindig)?
A webkamera szoftvere a legújabb, de a Windows update-ét is kipróbáltam. Uninstall, reinstall, registry tisztítás (Wise Registry Cleaner) megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest