- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manosusu
csendes tag
bocsi, docogosen ment a valasz
-
ZoliZoli
csendes tag
Sziasztok!
SJCAM SJ5000X Elite-hez keresem a v1.5.5 Firmwaret de nem találom sehol csak az v1.5.6-ot találom a gyártó oldalán. Az 1.5.6.-al az a "bajom", hogy a magyar nyelvet nem lehet beállítani rajta sehogy, valamilyen bug lehet.
-
Szoles
senior tag
válasz
don pardon #4244 üzenetére
Kösz!
Mondjuk hogy nem lehet kamerán visszanézni, ez nem egy előny, mert én néha szoktam olyat :-/ , de ha csak ennyi, akkor még beleférhet.
A bitráta javítás egyébként látható a felvételen vagy csak placebó?
Ha meg esetleg megmókolod a legfrissebb verziót, megoszthatod velünk, hogy milyen lett! -
don pardon
aktív tag
Nekem bevált igen. Annyi van hogy nem tudja a kamera visszajátszani a felvételt ha ott akarnád megnézni, csak a gépen/telefon lehet.
Újabbról nem tudok. Bár ahogy nézem az 1.5.1-et módosította és hivatalosan már 1.5.5-nél jár az sjcam, szóval meg lehet próbálni azt megpiszkálni. Talán egyszer megcsinálom
-
Szoles
senior tag
válasz
don pardon #4239 üzenetére
Szia, sziasztok!
Csak most látom ezt az 5000x elite hackkelt firmware-t. (Kicsit kimaradoztam. 😊 )
Bevált, érdemes feltennni? Vagy van még újabb, kipróbált csoda esetleg? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Használja valaki az Sjcam kamerát webkameraként?
Azért kérdezem, mert adott egy Sj6 Legend és van egy 0,15 mp csúszás a mozgásban és nem tudom, hogy ezt lehet-e kompenzálni? -
törölt tag
válasz
-
Csabi-42
újonc
válasz
Köszönjük!
-
don pardon
aktív tag
válasz
#07746304 #4238 üzenetére
Na közben megtaláltam a linket ha még is érdekelne:
https://www.goprawn.com/forum/novatek-cams/2056-novatek-command-line-tools/
https://www.goprawn.com/forum/novatek-cams/27-reversing-novatek-nt966xx-firmware5000x elite tulajoknak:
Egy külföldi fórumon az egyik tag meghackelte a firmware-t és megnövelte a bitrátát. Én már egy ideje ezzel használom, minden szuperül működik. Megengedte hogy belinkeljem ide. KATTpontos bitrátát nem tudok de majd este megírom ha valakit érdekel
-
törölt tag
válasz
don pardon #4237 üzenetére
Nem tudom, de a garancia miatt nem is reszkíroznám. Egyébként érdekes ez több szempontból is. Egyrészt ugyanaz a Novatek NTK96660 dolgozik benne, mint az SJ5000X-ben, másrészt, az SJ6 Legend számos szempontból tovább van fejlesztve, van elülső kijelző, érintőképernyő stb..., harmadrészt lecserélték az Sony IMX078 (12,4 Mpix) 1/2,3" CMOS érzékelőt egy 16 MP-es Panasonic MN34112PA-ra, negyedrészt nekem volt SJ5000X is és azt tapasztaltam, hogy annak lényegesen jobb volt a rögzített képe, ami meg is látszik a bitrátán.
-
törölt tag
Üdv SJ5000X-nél ugyanazzal a kártyával megvolt a 30 mbps, az SJ6 Legend esetében bármit csinálok csak 20 mbps, akármire állítom a bitrátát, és az http://www.sjcammagyarorszag.hu/-tól vásároltam, a dobozán ellenőriztem is eredeti.
Ötlet esetleg?
Update: felhívtam őket, azt mondták, hogy az SJ6 Legend ennyit bír...
-
törölt tag
válasz
don pardon #4234 üzenetére
Felbontás: 1080p 60 FPS
Körkörös felvétel: 10 perc
megvilágítás: Be
WDR: Be
Gyro Sensor: Alacsony
Hang: Be , de Filmorán leveszem
Dátumbélyegző: Be
Video File Format: MP4
Bit rate: Magas
Élesség: Éles
Fehéregyensúly: Auto
Színek: Normál
Expozíció: +4/3
Metering: Spot
Distortion Correction: -
FOV: -
Gimbal Control: Ki
FPV: Ki
TV mód: NTSC
Gyors videó: ki
Gyors kamera: ki
Kis képernyő: Be
Automatikus kikapcsolás: 3 perc
Hangjelzés: Be
Fény beállítása: 6
Kijelző ki: 1 perc
Frekvencia: 60 Hz
Forgatás: Ki
LOGO Watermark: Be
WIFI:
Power On Mode: Autó mód
Verzió: 1.5.2 -
törölt tag
https://www.facebook.com/GSprof/videos/10157345658224620/
Izé... hát a minőségtől nem dobtam hanyast...
-
törölt tag
Helló, az utód: SJCAM SJ6 Legend
Ezzel búcsúzom is a topictól
-
Enoch
csendes tag
Sziasztok! Van két 5000 Elite kamerám. Valamiért mindegyik olyan irgalmatlanul pocsék videót készít. Egy éles folt nincs a felvételen. És nem jövök rá miért. Esetleg valakinek van valami ötlete? Próbáltam firmware-t is cserél. Most 1.5.4 van rajta. [kép]
-
Enoch
csendes tag
Sziasztok! 5000x elite megeszi a 128GB-s kártyát? Használható vele?
Illetve ki milyen verzijú firmware-t használ? -
forest_ns
tag
Ha van, akinek elromlott a kamerája vagy elhagyta, átvennék pár tartozékot reális áron Pesten. Ebayre sajnos nincs időm.
-
törölt tag
Bukósisak W-TEC YM-627 Napszemüveggel ellátott sisak
Valakinek van ilyen bukósisakja? Erre hova lehetne felrögzíteni a kamerát?
-
törölt tag
-
törölt tag
http://www.sjcammagyarorszag.hu/spd/ep-sjcam-sj-mt5000/Motoros-szett-SJCAM-sj5000-es-sorozatu-kamerakhoz
Megérkezett, viszont ezen keresztül csak tölteni lehet, adatátvitelre nem jó? -
Dolphine
addikt
válasz
sityupityu #4220 üzenetére
Igen, tudom. Azon már túl vagyok.
-
-
Dolphine
addikt
válasz
sityupityu #4213 üzenetére
Valamit muszáj lesz kitalálnom. Ha megvan a megoldás, akkor jelezni fogom Nektek, hátha másnak is segít majd!
-
-
madoxx
aktív tag
Finom kocogtatás?
Nekem úgy kijön az 5000x-ből. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Igaz, hogy SJ6 Legend, de a tanácsotokra van szükségem!
Az akkumulátor kivételére szolgáló fül elszakadt. Ilyenkor hogy lehet kivenni az aksit? -
Szoles
senior tag
válasz
Tibcsi68 #4203 üzenetére
Szia! Kiderült mi volt a baj? Rendben van a kamerád?
Másik kérdés mindenkihez: Jó lett az 1.5.5 firmware, bevált, ezzel már nincsen gyro probléma, érdemes feltenni? Elég régen frissítgettem...
(Az előző xar verzió persze nekem is elintézett néhány marha jó és fontos videót.
)
-
-
törölt tag
válasz
sityupityu #4206 üzenetére
Nos eddig csak bicikliztem, most akarok venni egy ilyen elektromos robogó féle kerékpárt, és valahova a tükör és a műszerfal közé...
Biciklivel taknyáltam egyet és a kamera nem érte a betont de eltört a műanyag rögzítő, helyette vettem egy ilyet:
http://www.sjcammagyarorszag.hu/Fem-biciklis-kormanykonzol-sportkamerahoz-SJCAM-Go
Ez megy majd az elektromos rollerre is ha beválik.
Viszont a "robogónál" az érdekelne, hogy vannak öntapadós cuccok amiket adtak a kamerához, az bírja e az esőt. A Kasznira még jobb lenne talán, mert ne takarjon ki semmit a képből.
Vettem ilyet is, ha kell bukósisakra teszem.
-
-
Sziasztok! Távoli kamerázásra (biztonsági kamera féle) szeretnék egy akciókamerát beüzemelni, az lenne a dolga, hogy naponta 6-8 fotót küldjön a gépecske neten keresztül.
Az lenne a kérdésem, hogy az SJCAM generációk mennyit fejlődtek az elmúlt pár kör alatt? Látom az SJ4000 egész olcsó, vajon annyival jobb lenne fotóban is egy újabb 5000-es vagy pláne SJ7-es?
Egy kis régészet - #4083: hogyafrászba lett ez másfél év ELTELTE UTÁN 110ből 160$??
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest