- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
sityupityu #4220 üzenetére
Igen, tudom. Azon már túl vagyok.
-
Dolphine
addikt
válasz
sityupityu #4213 üzenetére
Valamit muszáj lesz kitalálnom. Ha megvan a megoldás, akkor jelezni fogom Nektek, hátha másnak is segít majd!
-
törölt tag
válasz
sityupityu #4206 üzenetére
Nos eddig csak bicikliztem, most akarok venni egy ilyen elektromos robogó féle kerékpárt, és valahova a tükör és a műszerfal közé...
Biciklivel taknyáltam egyet és a kamera nem érte a betont de eltört a műanyag rögzítő, helyette vettem egy ilyet:
http://www.sjcammagyarorszag.hu/Fem-biciklis-kormanykonzol-sportkamerahoz-SJCAM-Go
Ez megy majd az elektromos rollerre is ha beválik.
Viszont a "robogónál" az érdekelne, hogy vannak öntapadós cuccok amiket adtak a kamerához, az bírja e az esőt. A Kasznira még jobb lenne talán, mert ne takarjon ki semmit a képből.
Vettem ilyet is, ha kell bukósisakra teszem.
-
tebee84
újonc
válasz
sityupityu #4199 üzenetére
Persze hogy nincs
-
Tibcsi68
tag
válasz
sityupityu #4166 üzenetére
Értem, köszi!
-
Carpesz72
újonc
válasz
sityupityu #4139 üzenetére
A full hd sem megy valami ragyogó sebességgel,de jobb mint a 4k(2K). !K-ban nem veszek fel mert csak interpolált,semmit érő. Hogy érted,hogy látod,hogy visszatérő probléma?
-
extremeice
csendes tag
válasz
sityupityu #4101 üzenetére
Megpróbálom. Köszi.
-
extremeice
csendes tag
válasz
sityupityu #4099 üzenetére
Megnyitom a telón a wifi hálózatok listáját és nem jelenik meg a sjcam. Néztem youtube videón azon a kamerán a wifi gomb megnyomása után megjelenik a wifi szimbólum pár másodpercre majd megjelenik az ssid. Na nálam marad a szimbólum semmi nem történik.
-
Till@
aktív tag
válasz
sityupityu #3980 üzenetére
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3978 üzenetére
Kb 3 fényképezőgépem és 2 kamerám van ami távvezérelhető. Mit értenék félre, ha évek óta használom?
Azt viszont többször is előfordult, hogy aki még nem használta így, annak el kellett magyarázni, hogy a wifis távvezérléshez nem kell olyan helyen lenni ahol "van wifi".
-
válasz
sityupityu #3948 üzenetére
Nem. Telefon az egyiket és nem most hónapokkal korábban.
-
válasz
sityupityu #3924 üzenetére
-
válasz
sityupityu #3902 üzenetére
Mennyi x beállítások mellett?
-
válasz
sityupityu #3891 üzenetére
Nem hittem, hogy a közeljövőben nekem ilyenem lesz.
néha jó lenne huuuu.
-
Chrys_
addikt
válasz
sityupityu #3851 üzenetére
A tok az mindegy, mert az SJ7 S-hez alapból jár. De mire minden más kieget megvennék külön, akár 100€ felett lenne az ár.
-
Serricon
senior tag
válasz
sityupityu #3838 üzenetére
Vannak olyan helyzetek amikor viszont hibátlan, ezért gondolom hogy bizonyos külső jelek hatására műveli ezt.
Ugyanilyen jelenséget láttam pár éve amikor egy RFID adókkal felszerelt modellvasút pályán küldtünk végig egy kamerát, és amikor elhaladt az antennák előtt elszállt a kép, valahogy a rádiójelek megzavarták a kamera elektronikáját. De az mondjuk pár centire volt tőle, ez meg teljesen átlagos városi körülmények között is műveli.Azt elfelejtettem mondani, hogy ez már a második kamera, majd 3 hónapot vártam a cserére, az első is ugyanezt csinálta:
https://www.youtube.com/watch?v=ZNNYMEHwgu8Az eladó a kártyára gyanakodott, hogy tegyek bele 32GB Class10 SDHC kártyát, de azzal is ez volt a gond, sőt kártya nélkül is, így kicserélte.
Lehet hogy valamelyik része külső jelekre gerjed, vagy ilyesmi.. de az fura hogy akkor csak nálam jön elő és másnál nem.
Írtam egy ticketet a supportnak, kiváncsi vagyok ők mit mondanak rá.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3815 üzenetére
Lamax X10. Igen, a vízhatlan, zárt doboz miatt ilyen a hangja
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3810 üzenetére
A goprohoz valot, es a simat, talan van belole S valtozat is ....amin jiystick van... Nekem sima van.
Ez : [link]
-
jégmadár
újonc
válasz
sityupityu #3789 üzenetére
Sziasztok bocsánat,hogy nem válaszoltam,nem volt int kapcsolatom.
Sikerült adatokat megtudnom
UE40H5000AWXXH a típusa.
Kéne vinnie : AVI, MP4, MOV, MKV.
a felbontás:1920X1080 képkocka: 6-30/ mp bitsebesség: 30mb/s
Készítek egy ilyen felvételt hátha sikerül lejátszania.
Köszönöm az útba igazítást .https:
//prohardver.hu/dl/s/rl.gif
-
Till@
aktív tag
válasz
sityupityu #3786 üzenetére
Az enyém 40EH5300-as kb. 5 éves, lejátssza a MOV-ot is (most néztem) de azt 720/120-ba is viszi,az 1080/30-at már nem.Az én tévémnél mindegy hogy MOV vagy MP4, nem tetszik neki a felbontás, gondolom én.
Amit meg telefonnal rögzítek MP4 full HD , azokat lejátssza.
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3780 üzenetére
Feiyu G4, használtan ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3766 üzenetére
Maganak a teglatestnek kellene a merete. Tok nelkul, csupaszon, optika nem lenyeges.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3762 üzenetére
Olyasmi mint ez:
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3757 üzenetére
A kábelek miatt lehet ez macerás, van amikor nagyon útban vannak
Egy korábbi bringámon pl
Ha jól emlékszem ezen is az lett a megoldás, hogy egy befőttesgumival lazán a csavarhoz húztam a fékkábelt
(Ezen a képen az nincs rajta, de az előzőn látszik, mert ezt ma is használom)
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3755 üzenetére
Bringa kormányán annyi a trükk, hogy nem felfelé, hanem lefelé "lógatva" kell felszerelni. Nem próbáltam alaposabban végiggondolni a fizikáját, de kb úgy tudom modellezni, mint az ostor végét. Ha felfelé áll, akkor a kamerán "csattan" minden rezgés. ... Valamikor csináltam is összehasonlító felvételeket, sokan meglepődtek, hogy ez az apróság mennyit számít.
Most így van rögzítve.
Fölötte egy félkemény, belül bélelt fotóstáska- Így nincs útban, nem kell vele foglalkozni és így a legstabilabb a kép. Már amennyire bringára szerelve stabil lehet. Ráadásul kb itt van a legnagyobb biztonságban.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
sityupityu #3753 üzenetére
Nem, mert a fejemen sisak van. Fel tudom tenni sisakra is, van hozzá való pántom is, ragasztható rögzítő is, de a legkisebb kamera is nagy és nehéz - ha terepen rendesen megy az ember
-, külön figyelni kell rá, mert ahol szokott módon eddig átmentem , (esetleg fejjel törve az utat, ágakat szétcsapva
), ott a kamera beakadhat ... de a legfőbb ok, amiért nem hordom fejen, az, hogy számomra teljesen élvezhetetlenek azok a videok amikben össze vissza fordul-rándul a kép, márpedig a fejemet forgatom.
De ha kivágnám azokat a részeket amikor nem előre nézek, az én ízlésemnek akkor is túl magas az a nézőpont.
Leginkább mellmagasságban szeretem, komromisszumként a kormánymagasság még elmegy ... na de ez már off-topik.
Végigpróbáltam kb mindent, már elég biztosan tudom, hogy nekem mi jön be, mi mennyire zavar.
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3738 üzenetére
Nem mozog a kep annyi, de aki meg tudja csinalni, akkor mar az nkabb utolagos stabilizalas, az jobb meg allithato....
-
Till@
aktív tag
válasz
sityupityu #3728 üzenetére
Nem. Olyasmi van mint neked, de nekem az nem jön be. Ezt néztem ki, hasonló van gyári Sjcam de az ránézésre kétszer akkora összecsukva mint ez.
Lentebb írja a hosszát : 175-480 mm
(de most nézem hogy ez meg kinyitva nem túl hosszú) -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3724 üzenetére
Nekem is van ilyesféle, de jobb lenne egy ami kisebb összecsukva
-
válasz
sityupityu #3723 üzenetére
Nem jó a link. Ilyen.
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3721 üzenetére
Nagyon billeg, inog ha lent fogom a szivacsos resznel. Olyan sarga uszkalos meretben lenne jo osszecsukva
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3719 üzenetére
Arra, igen
Nekem is van olyan, de jó lenne valami egykezes méret... -
Geza26
senior tag
válasz
sityupityu #3686 üzenetére
Még egy kérdés! Jól látom, hogy az SJ6 önmagában vízálló, tok nélkül?
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
válasz
sityupityu #3684 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Ha csak az ár-minőséget nézzük akkor melyiket tartod erősebbnek ezek közül? Ahogy nézem az SJ4000 jóval olcsóbb, a 4000 Plus és az 5000 nagyjból egy árban van, az 5000X és a 6 már 50ezer Ft felett. Végülis nem halék bele az 50ezres kategóriába sem. Ha ti hozzáértők "meggyőztök" róla, hogy ha jót akarok magamnak és sokkal szebb videok készülhetnek a kicsivel drágább kategóriával akkor akár az is lehet. Próbálom megtalálni a még árban kedvező de már élvezhető minőséget. -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3675 üzenetére
Jaj, persze hogy nem, nem azert irom !
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3673 üzenetére
Pl. mert az optika lagyitasat, felbontasanak hibait is negyszer kisebbnek latod majd ...
De amugy is szebb, fenykpezoje mindenkinek van, lehet csinalni egy kozel fhd kepet es egy max sokmegpixeleset, bar fhd kijelzon nezed, sokkal jobb lesz a nagyfelbontasu.....Es mint korabban irtam, ha feltolti az ember Youtubra , a sima fhd sajnos altalaban elvezhetetlen lesz. Aki ravasz a sima fhd fekvetelet is 4K ra rendereli, mert sokkal jobb marad mire youtube tomoriti...
-
Balubike75
tag
válasz
sityupityu #3665 üzenetére
Szerintem a jelenlegi SJ7-et hagyjuk, az tévedés volt. Véleményt is kár mondani róla. Amiben viszont Laccóval egyetértek, hogy 5000x után az SJ6 nem opció. Az SJ7 az már jó lenne, ha nem b@szták volna úgy el. De mint ahogy a Broad tesztben is elmondták, jó cuccok vannak benne, és ha rendesen megcsinálják ütős kamera lesz. Én megvárom, ha lesz egyáltalán, de márciusig biztosan várok.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3660 üzenetére
Amkor lehet a lamax x10-rt lecserélem egy sj legendre.
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3645 üzenetére
Nem tudom . Mirol, SJ6 ...?
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3643 üzenetére
Inkabb a 30-ra tippelnek.60-ban én egy oraval kalkulaltam az Elitnel...
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3641 üzenetére
Szerintem nem rosszabb mint az 5000x, fhd kb masfel ora ....
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3627 üzenetére
Akko meg mittudomen, nem kell venni semmit
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3599 üzenetére
Köszi !
Fene tudja, az Elite nem volt ilyen meleg emlékeim szerint
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3587 üzenetére
Én azt . amire kell arra pont elég,
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3583 üzenetére
Jah az lehet :-). Szép felvételt készít a kamera egyébként. Csak ez a videóvágás külön szakma :-) . De ez bennd van a pakliba ha valaki kamerázni kezd.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3581 üzenetére
Dede csak utólag lehet rajta korrigálni.
-
t0mmy
csendes tag
válasz
sityupityu #3564 üzenetére
Honnan érdemes megrendelni?
-
koxminator
senior tag
válasz
sityupityu #3554 üzenetére
Igen, nekem van karácsony óta, edigitalban vettem. 3 hete Kínából rendeltem hozzá külső mikrofont (bár szerintem nem sokat segít rajta, vagy én vagyok a béna, vagy a mikrofon rossz, passzolom), duál töltőt és hozzá két akkut (ez utóbbiak itthon nem kaphatók még, az akkukat a napokban várom), december közepe óta már vagy 3 fw update is volt. Egy baja van, hogy miniUSB-s a töltés/külső mikrofon, így egyszerre nem használható. Nem találtam még hozzá működőképesnek tűnő Y-elosztót, a gyártónak írtam, akik 10! perc alatt válaszoltak, hogy írjak feature requestet.
Amúgy elégedett vagyok vele, bár eddig főleg dashcamnek használom. A gyroja igen jól működik, fekvőrendőrökön mentem át vele, és a felvételen jól látszik, hogy a kép stabil, a kerekek "hullámoznak" alatta
Egy 64Gb-os Kingston UHS-I-es microSD van benne, FAT32 formázással (sajnos ExFat-ot, NTFS-t nem támogatja - még, nem tudom, lehet ExFatra lehetne feature requestet írni). FullHD 30 fps módban 9,5 óra felvételt tud saját maga bevallása szerint erre az SD kártyára írni. Úgy vettem észre egyébként, hogy egy 10 perces felvétel 1Gb helyet foglal ebben a felbontásban.
Akkuidőt nem néztem, de gyári adatok alapján FullHD 30 fpsben olyan 90 percet írtak, bár ez függ fényerőtől és egyéb képességek beállításaitól is. -
válasz
sityupityu #3554 üzenetére
Akkuidőt nézzen valaki!! 2 óra kéne mert másik fog nyerni.
-
Balubike75
tag
válasz
sityupityu #3468 üzenetére
Jaja tudom, csak hátha valamelyik beállításnál kevésbé zajos a kép
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #3444 üzenetére
Én megfogadtam hogy soha többet sj. Pedig baromira szerettem őket, de be kellett látnom hogy az összes maszat, ha megveszed és jó hát előbb utóbb tuti jön valami. Értelmetlen hülyeségnek tartottam kiadni egy goproért 100x ezer forintot, na most pont egy hero4 vagy 5 van célkeresztbe. Én majdnem százezer forintot költöttem sj kamerára, most akkor melyik út a járhatóbb???
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #3409 üzenetére
Nevetséges ez a magyarországi support-nak nevezett akármi, totál hülyének néztek amikor visszaküldtem a 4000+ wifimet mert egy milliméteres porszem volt az optikában ami a felvételen is látszódott.
Ültek rajta 4 hetet mire visszaküldtek egy feljavított szart, amin karcos volt a kijelző, az sd kártya foglalat ferde volt, valamint nem ment a wifi rajta. Pedig direkt kihangsúlyoztam hogy újat kérek... Küldtem nekik egy sd kártyát amin látszik a hiba egy felvételen, természetesen ezt elfelejtették visszaküldeni. Majd amikor szóltam nekik hogy oké akkor money back, még velem fizettették ki az oda vissza postázást is. Majd másfél hónap után hozzájutottam a pénzemhez, mindez meghintve rengeteg paraszt hozzászólással az érdeklődés alatt.(SEC-CAM az oldal neve, még véletlenül se ajánlom!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) -Megkímélt-
- Olympus Pen-F m43-as fényképezőgép
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest